Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Paramedics !

Sper ca va placut activitatea de azi (cel putin jumatate din ia). Din cauza unor oameni care nu au ce face a fost anulata cea de-a doua dar o sa revenim cu alte activitati poate chiar mai frumoase.

Sper ca v-ati distrat si o sa mai veniti si la alte activitati.

O zi buna in continuare. Spor la raport.

Salut, a fost frumos cât a fost. Sper că v-aţi distrat. Data viitoare o să fie şi mai frumos dacă o să ascultaţi de rank-ul superior. Dacă aţi făcut poze le puteţi posta la Poze Paramedics. Să aveţi o zi frumoasă, cius.

Sunt frumoase toate pozele. Eu fac toti banii in unele poze =)) . Cel mai tare e Jonis care apare alergand in toate. =))

O saptamana frumoasa tuturor #Paranabilor.

Deja astept saptamana care vine. :)

Edited by 4l3xGTN

A venit timpul sa-mi iau la revedere de la voi, paranabii mei :*. Imi pare foarte rau ca ies, o sa-mi fie dor de voi. :-H EDIT: Cererea mea de demisie a fost retrasa, va multumesc mult paranabii mei :* . Datorita voua, va stiti voi, am ramas :* :*

Edited by xRamsey AkA SupraDoza

Neata lume! O saptamana frumoasa tuturor si spor la raport!!

xRamsey tu nu pleci nicaieri! Ramai ca asa vreau eu :((:* Ce ti-a vanit sa pleci???

Edited by 4l3xGTN

O sa am eu o discutie cu JOnis, nu scapa el chiar asa usor.

PS: De unde ai asta cu calu' si demeia asta? e smechera.

JOnis, te astept la o discutie intre 4 ochi, nu mi se pare normal sa faceti asemenea lucruri, sa pui pe cineva sa faca asa ceva.

Salut Paramedics :) Ce mai faceti cum mai sunteti ? Vad ca este destul de liniste pe aici in ultima perioada...

@@South Alexutz, Daca el a zis ca are acordul lui Jonis,asta nu inseamna ca este si adevarat,nu mai fi credul si dai un report. Iar daca nu erai afk in acel moment cred ca faceai si tu 2-3 poze si puteai sa-i faci post pentru anim obscen... :)

Edited by DeathDealer

=))) Usor Alex ca ma speri.

Ce sa facem ba Dealer, n-ai frecventat tu topicul asta, ca de postat se posteaza.

Sa aveti o seara frumoasa, bafta maine la scoala.

@, sa vezi cum era cand am intrat eu.. atunci era mare spam, acuma .. suntem norocosi ca de 2-3 zile vorbim si noi insfarsi mai mult pe la discutii, ar fi frumos daca am scoate regula de 15 minute si minim 2 propoziti.. sa fie ca in NR, ar fi mai fain.

Intradevar, atunci era munca in echipa.. Probabil puneau si mult mai mult accent pe forum. Acuma ca s-au automatizat toate si stau numai pe rpg, cine mai are nevoie de un +1 pe forum?.. Cu sau fara tot aia e.

Salutare Paramedici! Sper ca ati avut un inceput de saptamana cat mai frumos! ce fac dragii mei colegi?

Va astept si pe voi cu o aplicatie in clanul meu neoficial ( cui ii place SPAM-UL e binevenit :)) )

@@Jonis ToV, Ia uite ce am eu aici :) Acum vii la SPAM http://forum.b-zone.ro/forum/3572-ultras-world-uw/

O zi buna sa aveti! #Paramedics4Ever

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic