Jump to content

Stronghold 3

Armaan
 Share

Recommended Posts

58299175b5.jpg

Stronghold 3

Stronghold 3 - partea mult aşteptată a treia a seriei premiate de jocuri pentru a construi castele. La zece ani după evenimentele din original, Wolf a reuşit să trişeze şi moarte, după un tratament dureros, a devenit chiar mai brutal şi de resurse. Acum, el vrea razbunare. Raiduri la oraşe şi sate, Wolf a început să face ravagii, şi tu şi aliaţii dumneavoastră - singurii care-l poate opri. Te duci pentru a sărbători triumful de raze de lumina strălucitoare a soarelui sau într-o noapte întunecată rece va cădea?

caracteristici:

- Construiţi şi opera castele maiestuoase şi cetăţi, cu ajutorul a îmbunătăţit sistemul de construcţie care ridică nivelul de realism şi de complexitate pe noi culmi

- Realiste fizica si grafice avansate face asediu, ca niciodata rigid

- Uita-te la viaţa excelentă simulat a satului tău,

- Jucătorii se oferă o variantă de doua campanii: militare şi economice

- Noapte imprevizibile ale asediu adăuga o nouă faţetă într-o serie de Stronghold

- Luaţi în asediul cetăţii de alti jucatori sau proteja propria lor într-o varietate de moduri multiplayer

- Storm sau apăra reconstituiri detaliată a blochează din paginile de istorie. Indiferent dacă reuşi acolo unde alţii au aşteptat pentru prăbuşirea?

System requirements:

- Operating system: Microsoft ® Windows ® XP ™ / Windows ® Vista ™ / Windows ® 7even ™

- Processor: Intel Pentium D 3.0 GHz or equivalent AMD Athlon 64 X2 4000 +

- Memory: 1 GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista / 7)

- Video: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX ® 9.0 and supports Pixel Shader 3.0 (Nvidia ® GeForce ® 7900 GS / ATI ® Radeon HD 2600 XT or better)

- Sound: Sound card compatible with DirectX 9.0c

- Free space on hard drive: 3 GB

- Additional software: DirectX 9.0c

- Controls: A keyboard and mouse

4089475.jpg

4089465.jpg

4089455.jpg

Am fost interesat de acest joc , imi place jocurile Base Construct , adica bazate mai mult pe evolutie gen Civilisation IV etc..

Interesanta descrierea , pune si tu niste poze mai , cum sa zic , frumoase , nu in pas de razboi si un trailer te rog.

Am fost interesat de acest joc , imi plac jocurile Base Construct , adica bazate mai mult pe evolutie gen Civilisation IV etc..

Interesanta descrierea , pune si tu niste poze mai , cum sa zic , frumoase , nu in pas de razboi si un trailer te rog.

Nu cred ca e roman , asa ca ce ai spus tu probabil nu va avea sens pentru el !

ON : Foarte frumos jocul , este un must have daca ti-a placut seria Stronghold

P.S : Freedom , mi-am permis sa editez post-ul tau in quote deoarece aveai o greseala gramaticala !

Da , ai dreptate dKb.

Eu joc de ceva timp si inca am Stronghold in calculator.

Am jocul classic cat si "extreme'urile" .

OFF : Ce-mi mai place sa ma duc sa le dau foc :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.