Armaan Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Stronghold 3 Stronghold 3 - partea mult aşteptată a treia a seriei premiate de jocuri pentru a construi castele. La zece ani după evenimentele din original, Wolf a reuşit să trişeze şi moarte, după un tratament dureros, a devenit chiar mai brutal şi de resurse. Acum, el vrea razbunare. Raiduri la oraşe şi sate, Wolf a început să face ravagii, şi tu şi aliaţii dumneavoastră - singurii care-l poate opri. Te duci pentru a sărbători triumful de raze de lumina strălucitoare a soarelui sau într-o noapte întunecată rece va cădea? caracteristici: - Construiţi şi opera castele maiestuoase şi cetăţi, cu ajutorul a îmbunătăţit sistemul de construcţie care ridică nivelul de realism şi de complexitate pe noi culmi - Realiste fizica si grafice avansate face asediu, ca niciodata rigid - Uita-te la viaţa excelentă simulat a satului tău, - Jucătorii se oferă o variantă de doua campanii: militare şi economice - Noapte imprevizibile ale asediu adăuga o nouă faţetă într-o serie de Stronghold - Luaţi în asediul cetăţii de alti jucatori sau proteja propria lor într-o varietate de moduri multiplayer - Storm sau apăra reconstituiri detaliată a blochează din paginile de istorie. Indiferent dacă reuşi acolo unde alţii au aşteptat pentru prăbuşirea? System requirements: - Operating system: Microsoft ® Windows ® XP ™ / Windows ® Vista ™ / Windows ® 7even ™ - Processor: Intel Pentium D 3.0 GHz or equivalent AMD Athlon 64 X2 4000 + - Memory: 1 GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista / 7) - Video: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX ® 9.0 and supports Pixel Shader 3.0 (Nvidia ® GeForce ® 7900 GS / ATI ® Radeon HD 2600 XT or better) - Sound: Sound card compatible with DirectX 9.0c - Free space on hard drive: 3 GB - Additional software: DirectX 9.0c - Controls: A keyboard and mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Am fost interesat de acest joc , imi place jocurile Base Construct , adica bazate mai mult pe evolutie gen Civilisation IV etc.. Interesanta descrierea , pune si tu niste poze mai , cum sa zic , frumoase , nu in pas de razboi si un trailer te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Am fost interesat de acest joc , imi plac jocurile Base Construct , adica bazate mai mult pe evolutie gen Civilisation IV etc.. Interesanta descrierea , pune si tu niste poze mai , cum sa zic , frumoase , nu in pas de razboi si un trailer te rog. Nu cred ca e roman , asa ca ce ai spus tu probabil nu va avea sens pentru el ! ON : Foarte frumos jocul , este un must have daca ti-a placut seria Stronghold P.S : Freedom , mi-am permis sa editez post-ul tau in quote deoarece aveai o greseala gramaticala ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Super teava mai ales ca in ultimu timp is cautate jocurile cu tema veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleM3nT Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Am jucat jocul si mi sa parut mai reusit decat CIVILIZATION V.Un gameplay destul de reusit si cu o grafica multumitoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazu Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Da , ai dreptate dKb. Eu joc de ceva timp si inca am Stronghold in calculator. Am jocul classic cat si "extreme'urile" . OFF : Ce-mi mai place sa ma duc sa le dau foc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Topic mai vechi de o luna, Closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts