Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

•Nickname: TheThief090

•Perioada: 16-22 iulie 2011

•Rank: 1 (trainee)

•Numar comenzi reusite: 436.

•Numar teste date: 0

•Cate zile ai fost inactiv: (cu cerere) 0

•Download link:

1. My link 1

2. My link 2

3. My link 3

4. My link 4

5. My link 5

Toate felicitarile.. daca sunt si toate corecte..

Mda, imi pare rau ca eu nu am ce posta, decat sa postez 22 de comenzi, mai bine nu.. :( !

Nopate buna tuturor! Maine sper sa pot intra putin nus unt sigur dar vom mai vedea.

Si vreau sa mai urez un WELCOME si celorlalti noi. Vreau sa va urez succes acestora si celorlalti deasemenea

Noapte buna!

Can you dance like them? 6.gif | 100% sure you can fail like how the people in white uniform failed in water (Making Pyramid) =))

Edited by Talha

Neatza lume! Ce mai faceti?

ZuZu vreau sa te intreb ceva in legatura cu sedinta: trebuie sa fac invoire daca eu voi pleca de acasa dar imi voi lua laptopul si un stick de net la mine? Deoarece nu stiu cat de buna este conexiunea acolo unde merg si s-ar putea sa ma tot deconecteaza in timpul sedintei sau sa nu ajung deloc daca nu functioneaza. Astept un raspuns cat mai curand pentru ca va trebui sa plec.

In orice caz succees bafta tuturor!

Neatza lume! Ce mai faceti?

ZuZu vreau sa te intreb ceva in legatura cu sedinta: trebuie sa fac invoire daca eu voi pleca de acasa dar imi voi lua laptopul si un stick de net la mine? Deoarece nu stiu cat de buna este conexiunea acolo unde merg si s-ar putea sa ma tot deconecteaza in timpul sedintei sau sa nu ajung deloc daca nu functioneaza. Astept un raspuns cat mai curand pentru ca va trebui sa plec.

In orice caz succees bafta tuturor!

Daca nu stii sigur daca merge, faci cerere.