Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut!

Eu nu fac +1, doar dau un semn de viata, inca mai traiesc:D. Am niste probleme cu calculatorul. Merge asa de bine incat nici nu vreau sa ma uit la el...

Poate fi din cauza ca am instalat Windows XP Sp3 si nu suporta rabla mea ? Inainte aveam Sp2... Zilele astea o sa fac Sp2 sa vad daca asta e problema...Oricum strang bani pt un Pc bun, dar pana strang acei bani mai dureaza :|.

Sa vad daca reusesc sa fac raportul daca nu va trebui sa ma invoiesc.

Numai bine, ne mai auzim in game!

Bafta!

Nu cred ca are nici olegatura Sp2 cu Sp3 tot pe acolo ee . Salut , acum am venit si eu de doctor sunt racit rau debea pot vorbii , ne auzim maine dupamasa , bafta la comenzi.

Salutare colegi, nu prea am mai postat deoarece scoala asta imi ocupa mult timp dar am fost activ pe samp, deci insfarsit am reusit sa postez :)) , va urez succes tuturor la comenzi mai ales celor noi veniti si sper sa va simtiti bine alaturi de noi.Ii urez din nou bun venit si lui Blade.

Bafta mai departe baieti, sper ca ne mai revedem.

Stati linistit nu o sa fie ultimul meu post aici, ma voi reintoarce.

@@Veve,

O sa te asteptam inapoi Veverito. Vezi ce faci, cum intri in LV PD si tu ca am vazut ca asa e la moda acuma.

Hmmmm poate ar trebuii sa faca Zokee. un parteneriat cu Inferno27 prin carae toti membri de rank 3+ care pleaca de la noi sa dea test de intrare in LV PD direct =))

@,

Si ce daca esti injurat?? Pe mine ma durea undeva ca ma injura X sau Y atata timp cat imi faceam treaba cum scria in regulament. De aceea acest server este RP . Daca in realitate mergi pe contrasens nu iti ia Politia permisu? Ramai fara el + o amenda ca si in game. Daca nu le comvine se mearga corect si nu o sa le mai faca nimeni nimic.

Salut ce faceti?

Salut!

Mai dezvolta putin salutul...

Ce post e asta ?

Neata , acum am ajuns si eu de la servici ma duc sa mananc ceva si ies un pic pe afara , ne auzim pe seara !

Salut!

Vreau si eu sa muncesc...Decat sa stau ca fraieru' 7 ore pe scaun pe banii parintilor[aproape nimic].

Saptamana asta e prea grea: teste, lucrari, proiecte Bla bla. Nu e la fel si la voi ?

Salut!

Mai dezvolta putin salutul...

Nu e chiar asa usor la munca ... nici mie nu mi-a placut scoala da in unele momente mi-as dorii sa fiu la scoala ... de exemplu daca esti racit nu mergi la scoala , daca n-ai chef sa te duci azi la scoala nu merii .... eii da la munca nu e asa daca ai chef si daca nu ai tot trebuie sa mergi , daca esti bolnav tot trebuie sa meri , sunt avantaje si dezavantaje .. Tia venii si tie randu stai linistit , profita de scoala cat mai potii , ca ani de liceu sunt cei mai frumosii , si iti va parea rau dupa ei .

Nu e chiar asa usor la munca ... nici mie nu mi-a placut scoala da in unele momente mi-as dorii sa fiu la scoala ... de exemplu daca esti racit nu mergi la scoala , daca n-ai chef sa te duci azi la scoala nu merii .... eii da la munca nu e asa daca ai chef si daca nu ai tot trebuie sa mergi , daca esti bolnav tot trebuie sa meri , sunt avantaje si dezavantaje .. Tia venii si tie randu stai linistit , profita de scoala cat mai potii , ca ani de liceu sunt cei mai frumosii , si iti va parea rau dupa ei .

Da o fi si asa, dar nu da dumnezeu raceala in mine nici a naibii...:)) si daca nu am chef ... tot merg, am parinti :)).

Cel putin la munca stiu pentru ce ma duc: sa fac bani, ai mei si ii cheltui cum doresc eu.Si se pare ca asta e tot ce conteaza in ziua de azi.Spune tu chiar nu e bine sa muncesti si sa stii ca iti vine tie ?

semnă
Ieri nu mergea, incerc si astazi cand vin de la dentist.Dar de ce ?

@,

E spre binele tau sa micesti semnatura alfel primest suspend pe forum o perioada. Pune si tu un spoiler in felul urmator :

la inceput iar [spoler/] la sfarist ;)

si unde pe forum gasesc si eu dastea =>>

Ie6XiHo.png ??

Edited by South Edward Nisan

@,

E spre binele tau sa micesti semnatura alfel primest suspend pe forum o perioada. Pune si tu un spoiler in felul urmator :

la inceput iar [spoler/] la sfarist ;)

si unde pe forum gasesc si eu dastea =>>

Ie6XiHo.png ??

Gata am sters semnatura, imi tot dadea eroare cand voiam sa sterg doar o parte. Am dat delete la tot :))

Nu mai stiu...Era o zi trista si am umblat pe forum aiurea si am dat peste ele :)). Si tot asa a luat nastere si signature :))

Gata am sters semnatura, imi tot dadea eroare cand voiam sa sterg doar o parte. Am dat delete la tot :))

Nu mai stiu...Era o zi trista si am umblat pe forum aiurea si am dat peste ele :)). Si tot asa a luat nastere si signature :))

Bravo :*