Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Saluut! Am fost plecat pana acum, si sunt mort :)) . Intru sa fac si eu niste comenzi, ne vedem in game.

Neatzaaaa! Am venit si eu de la antrenament, dar pacat ca la ora asta nu sunt comenzi :)). Chiar aveam chef. Ne vedem in game toata ziua... N-am unde sa plec :))

Incercati sa nu mai postati aici decat chestii legate de lumea virtuala. E topicul de discutii al factiunii, deci tine strict de samp. Nu cred ca-i pasa cuiva cand ajungeti acasa sau cand va culcati. Sper sa fie ultima oara cand va rog asta.

Daca vreti sa faceti spam sau +1 spuneti direct ca va invat eu unde sunt locurile unde puteti face posturi, dar nu aici.

Apropo, nu se baga nimeni la Black List? :))

Edited by psoN

Salut. Aici se încheie cariera mea de taximetrist. Dacă aveţi vreo nelămurire ceva, mă găsiţi la telefon (joc) sau PM (forum). O zi frumoasă, voi mai trece pe aici să vă salut.

Multa bafta in continuare Zokee! Ai fost un lider bun, pacat ca te-ai dus prea devreme :))

Buna dimineata tuturor. Vreau sa va amitesc un lucru. Aseara pe la 23:00-00:00 am organizat cu Zonker,[AIM]psoN si [ADM]King_Andrei o surpriza pentru voi. V-am chemat la HQ si am fost 10-15 in autobuz. Ne-am distrat 30-40 minute, dupa care [AIM]psoN din cauza ca avea lag a iesit. Doar dupa 3-4 minute voi ati plecat.Oare din ce motiv???

Da stiu care este motivul: ,, Nu mai este psoN in masina, hai sa plecam".

Daca tot am organizat aceasta surpriza, nu trebuia sa iesiti chiar cand a iesit psoN, asta demonstreaza ca intrati si veniti cand va cheama psoN pentru a arata bine in fata lu" psoN.

Ce sa mai spun, sunt dezamagit pe unii, dar ii felicit pe ...Vasile..., Dragos07, Zonker si King_Andrei care au ramas dupa ce a iesit psoN.

O zi superba!

Cei noi, va rog sa luati in seama urmatorul post si sa postati aici doar chestii legate de SAMP, nu fel de fel de porcarii.

Incercati sa nu mai postati aici decat chestii legate de lumea virtuala. E topicul de discutii al factiunii, deci tine strict de samp. Nu cred ca-i pasa cuiva cand ajungeti acasa sau cand va culcati. Sper sa fie ultima oara cand va rog asta.

Daca vreti sa faceti spam sau +1 spuneti direct ca va invat eu unde sunt locurile unde puteti face posturi, dar nu aici.

Bai fratilor, a auzit cineva de locatia "Tunaji"? :))) . Acolo ne-a pus unu sa il ducem pe mine si pe ...Vasile... . Ori suntem noi prosti si nu stim, ori ala :))) . Zicea duma la Tunaji, la Tunaji! Ouff. :)) . Ati facut raportul de activitatee? Nu uitati, sambata la 16:00 parca sedinta! Check Anunturi importante!

Bun venit tuturor in factiune! Welcome! Sper sa ne intelegem bine!

:* Tot nu pot sa rezist :))) Uitati-va la poza asta. Click

Va pup, noapte buna.

Bai fratilor, a auzit cineva de locatia "Tunaji"? :))) . Acolo ne-a pus unu sa il ducem pe mine si pe ...Vasile... . Ori suntem noi prosti si nu stim, ori ala :))) . Zicea duma la Tunaji, la Tunaji! Ouff. :)) . Ati facut raportul de activitatee? Nu uitati, sambata la 16:00 parca sedinta! Check Anunturi importante!

Bun venit tuturor in factiune! Welcome! Sper sa ne intelegem bine!

:* Tot nu pot sa rezist :))) Uitati-va la poza asta. Click

Va pup, noapte buna.

Mda, am mai auzit cativa oameni care au cerut sa fie dusi la locatia asta. Nu se refera la Tunning?

Cat despre poza, te-a mancat rau nu?

Thx KingDamian for test and Thx psoN for invit me . Good Luck everyone

Edited by mouelhi

Thx KingDamian for test and Thx psoN for invit me No problem. Welcome and be careful at your behaviour. You know what happend last time you were here.

Yes i know That :)

Edited by mouelhi

Cu ocazia Sarbatorii Pascale, va urez multa sanatate, impliniri si multa bucurie alaturi de cei dragi.:*"*

Sa mergeti sa luati lumina si voi:).

Sper sa ramanem impreuna in aceasta factiune cat mai mult.

PASTE FERICIT PASTE FERICIT PASTE FERICIT PASTE FERICIT

Eu, impreuna cu National Guard dupa B-Zone RPG2 va uram, cu ozacia sarbatorilor Pascale, multa sanatate, bogatie si fericire!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Invierii Domnului, sa va deschida sufletul spre armonie, speranta, toleranta si credinta ca nimic nu poate sa va stea in cale pentru a va implini visurile. Paste Fericit tuturor!

EwwXnhz.jpg

Eu, impreuna cu Federal Bureau of Investigations de pe RPG2 va uram, cu ozacia sarbatorilor Pascale, multa sanatate, bogatie si fericire!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Invierii Domnului, sa va deschida sufletul spre armonie, speranta, toleranta si credinta ca nimic nu poate sa va stea in cale pentru a va implini visurile. Paste Fericit tuturor!

Pentru unii, pastele este un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi muninata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste Fericit Taxi Las Venturas! Multumim pentru urariri toti, la fel va dorim si noi. Paste Fericit

Edited by aQua BaR