Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

trebui sa stabilim un program cu membri de pe lista mechanicilor !

Eu propun sa facem cu schimbu adica Ex: x cu z de la ora ... eu cu A de la ora ... [un program in care sa rezulte fuel in permanenta la taxiuri

Nu ai cum sa faci niciun program, doar nu stai toata ziua in samp. Cand iti amintesti, sau iti spune cineva ca nu este fuel la hq, atunci mergi si pui fuel.

Salut, am avut probleme cu windows`ul si am gasit greu niste solutii, mi-a luat o zii intreaga.. vroiam si eu sa ma joc putin dar nu am reusit, ne vedem maine!

noapte buna , am iesit si eu .. maine o zi lunga , chiar foarte lunga :)) si nu stiu daca o sa am timp de comenzi , o sa incerc totusi sa ajung la PC dupa ora 18:00

Mda, am ramas singur pe server...Vine cineva?

da ... am aparut eu :)) am dat un rob micut si spun micut deoarece am luat doar 106.000$ ( rusine ).. ma duc sa imi fac o cafea si dupa imi iau portia de plictiseala .. ciao :*

Salut, cica aseara asteptam payday sa pun pe /sleep si am adormit inainte de payday :))

dragut :)) vad ca suntem in acelasi ton , eu am adormit la film aseara ... Am plecat si eu in oras .. revin pe la ora 17:00 .. ciao

10. The Paterno Family este familia care ne protejeaza, iar noi avem obligatia de a-i transporta gratuit!

Nu uitati, de acum inainte ne apara Paterno, nu puneti /fare. Daca cineva va ataca ii postati la Blacklist Paterno. Daca e un targ Paterno puteti merge si voi.