Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata!

Warn up, poate te inveti minte sa nu mai postezi in fiecare dimineata ' neata ' , ' neata '.

Acum m-am sculat si eu, am putina treaba acum, voi intra mai incolo in joc.

Salut alin , oantzah , back de afara ce mai faceti ?

Uite eu acu m-am trezit .. Cred ca ma bag la curse mai incolo .

Welcome celor noi !! :D

Edited by aLeXy29

6. Daca cineva va omoara / va ataca fara motiv' date=' faceti poza(F8) si ii faceti plangere la factiunea lui sau "Complaints"(dupa caz) si Black List Cuneo.[/quote']

Inca e scris de BL Cuneo :P .. poate cei care vor sa aplice o sa fie putin derutati cand or sa vada mai jos ca scrie si de Paterno.

Inca e scris de BL Cuneo :P .. poate cei care vor sa aplice o sa fie putin derutati cand or sa vada mai jos ca scrie si de Paterno.

Am editat acum si acolo. Am fost inactiv astazi, am lasat-o pe sora-mea la pc. Noapte buna!

Warn up, poate te inveti minte sa nu mai postezi in fiecare dimineata ' neata ' , ' neata '.

Acum m-am sculat si eu, am putina treaba acum, voi intra mai incolo in joc.

Rolexxx poate mai primesti un warn, uite ce a scris JustMed aici.

Salutare >:D<<'> !

Va informez ca eu ,impreuna cu inca 3 prieteni foarte buni ne-am deschis o organizatie.Se numeste King of race,prescurtarea-KOR.Aceasta organizatie se ocupa cu tot ce tine despre masini.Inscrierile sunt deschise.Oricine are masina personala si stie sa o controleze se poate inscrie chiar aici.Sunt acceptati maxim 20 de jucatori.

Salutare >:D<<'> !

Va informez ca eu ,impreuna cu inca 3 prieteni foarte buni ne-am deschis o organizatie.Se numeste King of race,prescurtarea-KOR.Aceasta organizatie se ocupa cu tot ce tine despre masini.Inscrierile sunt deschise.Oricine are masina personala si stie sa o controleze se poate inscrie chiar aici.Sunt acceptati maxim 20 de jucatori.

Sa zicem ca se inscriu doi cu Infernus, e clar cine e castigatorul.