Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

hhmmmm came online for every less time today ..... hate to serve guests especially if they are children :|

1 dialogue is must " Do you have Computer Games? & Can I play on your Computer?20.gifJust ruined up my Pc 20.gif

Lose them fast :))

Uite mady 3 pasi ai arhivei ..

1.http://img.b-zone.ro/images/40306183859574593176.png

Click dreapta pe folder si apesi pe "Add to archive"

2.http://img.b-zone.ro/images/15439062524729830930.png

Dai OK sau inainte de asta,eventual,dai pe browse si alegi desktop sa-ti fie arhiva mai usor de gasit :).

3.http://img.b-zone.ro/images/28161658451054720930.png

Rezultatul final:1 folder[cel original pe care l-ai arhivat] si 1 fisier arhivat[alea 3 carti una peste cealalta].Fisierul arhivat il uploadezi pe un tracker [de ex: 2shared.com] si apoi o sa primesti un "Download link" pe care il copiezi si il pui pe forum.

Dar ce bug sa fie asta... sa aiba mai multi masina lui Razvan_Truda? Si toate masinile sa fie in Jefferson? Probabil Razvan_Truda are casa acolo si masina lui are /park acolo, iar tuturor ce ne apare ca avem masina lui, ni se respawneaza masina acolo, cam ciudat..

Incercati sa uploadati arhiva cu numele vostru , ca ne vine mai usor noua

Clic dreapta + Rename, sau ii puneti nume cand arhivati,

Edited by DiiDii

Nu am apucat sa postez pozele mi sa blocat la filebox imi zicea se transfera pe contu dvs. si tot asteaptam le-ma arhivat si le-am pus acolo dar de geaba imi cer scuze si imi merit FW promit ca tura viitore nu se va mai intampla.

Nu am apucat sa postez pozele mi sa blocat la filebox imi zicea se transfera pe contu dvs. si tot asteaptam le-ma arhivat si le-am pus acolo dar de geaba imi cer scuze si imi merit FW promit ca tura viitore nu se va mai intampla.

Puteai sa le salvezi si sa incerci din nou pe alt site, nu se primeste faction warn daca nu postezi comenzile, doar nu iei salariu.

Maine nu voi fi online deloc, sunt plecat din oras.

Puteai sa le salvezi si sa incerci din nou pe alt site, nu se primeste faction warn daca nu postezi comenzile, doar nu iei salariu.

Maine nu voi fi online deloc, sunt plecat din oras.

Drum bun, ZuZu.

Noapte buna tuturor.! Drum bun ZuZu ;)

Noapte buna, MisTeri0.

Edited by Alin Vercetty