Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Problemele din Taxi s-au rezolvat, acum avem un lider bun care nu cred ca va neglija factiunea, eu trebuie sa plec altundeva. Bafta tuturor, sper sa ne mai vedem :).

Bafta Snital prajit :X Ne auzim pe server :>

Problemele din Taxi s-au rezolvat, acum avem un lider bun care nu cred ca va neglija factiunea, eu trebuie sa plec altundeva. Bafta tuturor, sper sa ne mai vedem :).

Baftă "Şniţăl" !

Salut, m-am întors şi eu de afară şi mă pun să îmi postez raportul să scap odată...mulţi dintre voi văd că l-aţi postat deja.

Succes B0$$, mersi pentru contul de pe Brazzers, ai o chiftea de la mine ;)

Bafta Snizi mi-a facut enorma placere sa te am ca , coleg! Te iubesc pentru acel cont! :*:))

Mă duc să fac baie și eu, ca numai pot de durere de spate.

Ne auzim mai târziu.

Du-te fă o baie şi pe samp că şi acolo puţi :))

Bafta tuturor ma duc la TV ne vedem maine si nu uitati pana astazi la 22:00 aveti timp sa postati raportul de activitate.

Baftă şi noapte bună celor care se culcă sau se baga în pat ! Eu mă bag la un CS ! Iubitorii de cs vă aştept pe cs.b-zone.ro !

E primu' meu post aicisea, am atatea iemotii !! nustiu ce sa fac, atatea semnaturi despre taxi, pe care sa o copiez si eu? ceva sugestii?

App, am 91 comenzi pt "Cabbie of the weekend" doar azi! ( zic doar ca sa ii fac in ciuda lui Kvb_bv ) :))

E primu' meu post aicisea, am atatea iemotii !! nustiu ce sa fac, atatea semnaturi despre taxi, pe care sa o copiez si eu? ceva sugestii?

App, am 91 comenzi pt "Cabbie of the weekend" doar azi! ( zic doar ca sa ii fac in ciuda lui Kvb_bv ) :))

Din partea mea poți avea și 85757575 comenzi, cum ți-am spus și în joc, nu mă oftic, deoarece eu am bani. Chiar nu am nevoie de acel milion. Săptămâna viitoare când poate mă voi simții mai bine voi face și eu pentru cabbie of the weekend. Acum sunt cu pastilele / siropurile / injecțiile lângă mine că sunt răcit făcut varză. :))

Din partea mea poți avea și 85757575 comenzi, cum ți-am spus și în joc, nu mă oftic, deoarece eu am bani. Chiar nu am nevoie de acel milion. Săptămâna viitoare când poate mă voi simții mai bine voi face și eu pentru cabbie of the weekend. Acum sunt cu pastilele / siropurile / injecțiile lângă mine că sunt răcit făcut varză. :))

Tu parcă mergeai în pat la somn. Şi eu am bani, de asta nici nu m-am băgat la Cabbie of the weekend.

Noapte bună băieţi, mai stau puţin şi mă pun şi eu în pat !