Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

13.01.2013 - 30.03.2013 -> Se pare ca povestea se termina aici. Cum am spus si in game, in curand incep cursurile pentru scoala de soferi + liceul si fotbalul imi vor retine majoritatea timpului. Am petrecut moment foarte frumoase alaturi de voi si vreau sa va multumesc pentru tot ajutorul oferit. Va rog, nu incercati sa ma faceti sa-mi schimb decizia, deoarece nu am s-o fac. Ma bucur ca am avut aceasta sansa, si cred ca am reusit sa mentin factiunea destul de sus. Mult succes viitorului lider, si sper sa fie cineva din factiune.

Cu respect, zeEk.

Buna ziua tuturor. Incep prin a ma prezenta, eu sunt noul lider Taxi Cab Company ales in data de 30.03.2013 de catre Kelton si stafful RPG1.

In primul rand, vreau sa va anunt ca am luat decizia drastica de a da wipe deoarece vreau sa-mi aleg singur persoanele cu care voi lucra.

Toti cei care ati fost in factiune inainte de wipe veti avea o sansa.

Va multumesc pentru urari.

Primul taximetrist dupa wipe, hell yeah!

Si Machiavelli ce e?

Noape buna iti urez... maine va fi o zi lunga.

Imi cer scuze ca postez aici insa doresc sa-l felicit pe Giuliano pentru functia obtinuta. Stiu ca esti un om capabil care o sa se descurce exemplar. Mult succes.

Iti multumesc, succes pe viitor si tie!

Si Machiavelli ce e?

Noape buna iti urez... maine va fi o zi lunga.

Machiavelli e SL, eu sunt trainee, deocamdata. Noapte buna, maine sper sa intram in "afaceri" calumea. :-H

Edited by B L A K E

Scuzati ca postez aici, nu este pentru +1 stati linistiti...

Felicitari Giulliano pentru functia pe care ai obtinuto, sper sa o tii cat mai mult si sa duci factiunea cat mai sus, stiu de ce esti capabil ! Good luck !

Ba, sa vii la un CS ca mi dor sa imi dai Head'uri :))