Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

On 7/16/2011 at 8:44 PM, Unknown X said:

O sa-ti dau un raspuns banal si sec: raceste PC-ul daca se supraincalzeste, cumpara niste ventilatoare de carcasa, daca te tin buzunarele racire pe apa sau freon. Spre exemplu, placa mea video de acasa cand joc SA:MP are 110 grade Celsius. Dar merge, asta este regimul ei de functionare, gratar ambulant dar asa merge. In fine, dai si tu pe Google problema ta, si numele placii tale de baza sau al componentei care-ti face probleme si vezi ce gasesti. Vreau sa zic ca-mi place activitatea voastra, din 20 de membri sunt doar 3-4 ON. O sa ploua cu demiteri, primul este ZullBWS care-l demit chiar acum, nu e serios, i-am mai oferit o sansa in trecut, la fel a fost inactiv. I-am oferit acum a doua sansa, din nou e inactiv, nu mai vreau sa-i aud scuza. Este demis.

Unk , faci o greseala , am cerere de inactivitate facuta care mi-ai si acceptato , am fost la mare . Ai uitat? Check la cereri inactivitate :(:|

On 7/17/2011 at 11:27 AM, zeliscu said:

Bye :-H News Reporter :X

Am plecat la un gratar

Bafta!

Eu acum am venit de la gratar :))

Ce mai faceti reporterilor?

@Unk sa vad ce fac cu cooleru asta.

@Danuta Pacat ca ne parasesti...M-am inteles bine cu tine cat timp am fost colegi. Succes in continuare.

Poate pot sa intru in-game acum. E mai racoare. Sa incerc sa vad poate merge.

Salut , nu Med , sunt la 6 ore , dar eu fac o ora pe drum =)):( , apropo azi am fost la casa ;))

Apropo de reclamatia cu numarul care nu mergea /sms , eu eram , mi se blocase pc , si am stat 5 min sa vad daca pot sa-l deblochez prin Stand By :))) , dar nu a mers , scuze

Am plecat si eu la somn.. am facut cateva gafe azi, am fost in dimineata asta la pescuit.. si cand zic dimineata ma refer a 04:00 deci sunt obosit am o scuza.

Noapte buna tuturor.

On 7/17/2011 at 8:46 PM, Ultras Dinamo said:

Salut , nu Med , sunt la 6 ore , dar eu fac o ora pe drum =)):( , apropo azi am fost la casa ;))

Apropo de reclamatia cu numarul care nu mergea /sms , eu eram , mi se blocase pc , si am stat 5 min sa vad daca pot sa-l deblochez prin Stand By :))) , dar nu a mers , scuze

Eu am fost in alea 3 zile de test si la casa.

Noapte buna tuturor, astazi nu prea am avut acces la PC, a avut maicamea treaba..

Check demisii...

Bafta News Reporter! Va multumesc ca mi-ati fost prieteni, si vreau sa imi cer scuze daca cumva am jignit pe cineva sau am facut ceva deranjant.

Aici s-a sfarsit "cariera" mea in News Reporter.

Sa duceti aceasta factiune cat mai sus!

Edited by MrYonutz

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic