Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tin sa va reamintesc ca daca vad SPAM aici, topicul o sa stea inchis o saptamana. Aviz amatorilor de SPAM si post-uri inutile, aveti grija. Daca gresiti cativa, toti o sa fiti pedepstiti.

ATENTIE: Topicul cu "Echipe" a fost adus la zi. Sunteti rugati toti de rank 1 si 2 sa-l verificati ca sa vedeti din ce echipa faceti parte.

ATENTIE 2: Diseara pe la ora 21:00 as dorii sa fie cat mai multa lume ON, vreau sa mergem toti cu van-urile si sa va arat cate ceva.

Tin sa va reamintesc ca daca vad SPAM aici, topicul o sa stea inchis o saptamana. Aviz amatorilor de SPAM si post-uri inutile, aveti grija. Daca gresiti cativa, toti o sa fiti pedepstiti.

ATENTIE: Topicul cu "Echipe" a fost adus la zi. Sunteti rugati toti de rank 1 si 2 sa-l verificati ca sa vedeti din ce echipa faceti parte.

ATENTIE 2: Diseara pe la ora 21:00 as dorii sa fie cat mai multa lume ON, vreau sa mergem toti cu van-urile si sa va arat cate ceva.

Ma intreb ce mai pui la cale.. :-?

Btw...Am facut un sig. Sper sa va placa!

c2Qjo.png

Si...ce parere aveti de acest slogan: "We keep you informed!".

Foarte frumos din partea ta MrYonutz,dar eu am o semnatura foarte frumoasa care mi-a facut-o Tomyy si ii multumesc foarte mult.

Btw:O sa intru mai incolo in game,sa vad ce pune la cale UnknownX.

Edited by sRn

Btw...Am facut un sig. Sper sa va placa!

c2Qjo.png

Si...ce parere aveti de acest slogan: "We keep you informed!".

Frumos, imi place sloganul si semnatura ;). Posteaza si la cadouri ( semnatura ).

Rank 3+ check cereri live !

Am o propunere pentru cei care fac parte din jobul "PaperBoy"

Maine este zi de vandut ziare, asa ca m-am gandit ca ar trebui ca maine pana la ora 13:00 (maxim), sa facevm cateva ziare si dupa aceea toti membri din acel Job care sunt ON sa mergem sa le vindem.

A ??

P.s: Chiar au fost superi tari cursele :X

Edited by S1mpleBoy

Am facut un orar pentru concursurile de popularitate, pentru a evita certurile, etc.

* Toti rank 4+ va rog sa il respectati !

Luni: MrYonutz
Marti: sRn
Miercuri: kaTaa.bb
Joi: MrYonutz
Vineri: sRn
Sambata: kaTaa.bb
Duminica: Vennom

NOTA: Daca cineva nu face intr-o zi, mai poate face abea cand ii vine randul din nou ( ex. sRn, nu face marti; mai poate face abea videri. ).

Edited by UnknownV

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic