Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cu bine News Reporter, astazi am renuntat la functia de lider dupa aproape 6 luni doar de lider. Va intrebati cu toti de ce? Ei bine, simplu... am obosit, doresc sa incerc altceva. Sunt aproape de 1 an in NR, atat am putut sta eu aici. Aceasta factiune este una speciala pentru mine si mereu o sa fie speciala, insa a sosit momentul ca eu sa plec. Va urez tuturor mult succes... Si nu in ultimul rand, succes noului lider. Cu bine.

Imi cer scuze ca postez aici, dar doresc sa ii urez bunului prieten si bunului lider UnknownX succes mai departe. Am petrecut mult timp cu tine, mi.ai fost coleg de rank 1, mi.ai fost sublider, si mi.ai fost un extraordinar lider. Imi pare rau ca ai luat aceasta hotarare.

Cu bine News Reporter, astazi am renuntat la functia de lider dupa aproape 6 luni doar de lider. Va intrebati cu toti de ce? Ei bine, simplu... am obosit, doresc sa incerc altceva. Sunt aproape de 1 an in NR, atat am putut sta eu aici. Aceasta factiune este una speciala pentru mine si mereu o sa fie speciala, insa a sosit momentul ca eu sa plec. Va urez tuturor mult succes... Si nu in ultimul rand, succes noului lider. Cu bine.

Unk imi pare foarte rau ca ai plecat!

Ai fost un lider excelent! Nu cred mai exista lider ca tine, si poate intr-o buna zi o sa ter intorci...

Nici bine nu vin de afara ca si vad pe /f spam: Vennom lider, uraa! Am zis WTF? Apoi am aflat ca ai renuntat. Eu nu cred ca ai obosit....sunt multe motive dar acesta sigur nu e unul dintre ele. Bafta Unk mai departe si sper ca vom ramane cu totii "friends for ever".

Felicitari Vennom. Chiar meritai lider, nu o zic doar pentru ca iti sunt prieten, dar ai fost sublider o perioada buna de timp, stii cum merg lucrurile in NR foarte bine, cunosti membrii asa ca ma bucur ca esti TU :)

Hai ca ma duc sa fac un dus si intru inapoi.

Vennom,daca ai iesit tu lider,am sa imi continui munca in News Reporter si poate daca nu ma voi intelege bine cu alti colegi voi iesi daca nu stam si ducem aceasta factiune cat mai sus.Ce pot sa spun,bravo.

Vennom felicitari ca ai luat tu lider si nu cineva din exterior, deoarece tu estii exact ce s-a intamplat in ultimul timp cu membrii, si nu numai.

In plus, ai avut un prieten ( nu spun lider, deoarece UnkN. pe langa lider a fost un prieten foarte bun) de la care sa inveti foarte multe.

Imi pare rau UNknowX ca parasesti momentan factiunea News reporter, ai fost foarte bun. Se cunoaste mana ta. Felicitari !!!

Si in plus, sa realizezi ce-ti doresti in factiunea care urmeaza sa o ai.

News Reporter nr.1

Mai am ceva de spus pentru Unk.

Unk, la inceput tu stii cate aplicatii am facut ( :)) ), ma respingeai mereu iar eu nu intelegeam de ce. Eu tot am continuat pentru ca vroiam sa intru aici, in News Reporter. Tu, practic acceptandu-ma in News Reporter, mi-ai deschis calea. Aici m-am imprietenit rapid cu toti membrii, dar si cu tine. Ne-ai fost ( si ne vei fi, cel putin mie ) prieten, iar apoi lider. Iti multumesc pentru tot, pentru ca m-ai acceptat pentru ca m-ai promovat.

Ai fost un lider extraordinar!

@Vennom - Ma bucur si pentru tine ca ai luat lider. Meriti, esti un om cu experienta in News Reporter. SI este bine ca tu ai fost ales ca lider. Stii de ce suntem in stare si stii de ce e in stare toata facitunea, News Reporter.

Edited by MrYonutz

Bye News Reporter

Am plecat pe afara..

De cat sa vad SPAM'ul lui Shoo ca are 6k jail....doamne :| e un JOC 4FUN...

Daca esti la jail din cauza lui Motor gata....pleci din NR? :|

Inca odata "E UN JOC 4 FUN!"

Am plecat

Bafta :-H

Numai stau cu asemenea oameni in factiune, si PUNCT !! X( Nu merita.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic