Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vennom asculta-ma te rog,sunt disperat,am lasat AFK in casa si cineva m-a omorat,si m-a dat la HQ,aveam spawnchange pe Normal sau am primit EVICT ,te rog vennom iarta-ma , imi doresc inapoi,te implor , Nu am facut cu intentie,am fost afara,te rog !

Vennom asculta-ma te rog,sunt disperat,am lasat AFK in casa si cineva m-a omorat,si m-a dat la HQ,aveam spawnchange pe Normal sau am primit EVICT ,te rog vennom iarta-ma , imi doresc inapoi,te implor , Nu am facut cu intentie,am fost afara,te rog !

Vennom, il cunosc pe Ulei. El iubeste aceasta factiune, nu ar fi facut aia intentionat. A fost doar o greseala.

@ Buna seara colegi si nai nou colege!

Nu prea mai am chef de joc acum. Mai stau pe forum, ma bag la cereri PS si poate si un LFS.

Vennom, il cunosc pe Ulei. El iubeste aceasta factiune, nu ar fi facut aia intentionat. A fost doar o greseala.

@ Buna seara colegi si nai nou colege!

Idem.Mai dai o sansa..te rog(rugam) :( Cu cine mai rad pe /f? :((

Deci lui Soleil i-am mai dat o sansa....La urmatoarea grseala uninivite fara discutii !

Vreau sa fiti mai activi ! Azi nu au fost mai mult de 9 membri ON in acelasi timp...

Maine sedinta la ora 20:00 !!! Prezenta obligatorie ! Cine nu vine are FW !

Deci lui Soleil i-am mai dat o sansa....La urmatoarea grseala uninivite fara discutii !

Vreau sa fiti mai activi ! Azi nu au fost mai mult de 9 membri ON in acelasi timp...

Maine sedinta la ora 20:00 !!! Prezenta obligatorie ! Cine nu vine are FW !

Deci...Ulei e back in bussines!

Ulei vezi ce faci! Daca si acum dai cu bâta-n baltă...

Eu cred ca Vennom a fact un gest bun ca ti-a dat invite iar. Nu-ti bate joc!

Vennom nu avem voie sa ne învoim?

Deci...Ulei e back in bussines!

Ulei vezi ce faci! Daca si acum dai cu bâta-n baltă...

Eu cred ca Vennom a fact un gest bun ca ti-a dat invite iar. Nu-ti bate joc!

Vennom nu avem voie sa ne învoim?

Se vor reface grupele, se vor alege liderii gruparilor...Nu ar fi recomandat sa va invoiti...Dar daca chiar nu poti venii...

.Alex. check servicii platite.

Rank 3+ check cereri live.

Maine nu uitati de mini-sedinta. Va fi una extrem de importanta, dupa cum v-a zis si Vennom. Cei care lipsesc vor avea foarte mult de pierdut.

Edited by DooMasteR

Cei care nu trebuie sa faca raportul complet sunt:

- k1DDa

- Motorhead01

- .AleX.

- Shoo

Cei de mai sus nu sunt scutiti de raport, ei trebuie sa posteze ce au muncit ! Cine nu posteaza deloc are FW + Amenda 400.000$ !

Voi fi On.

Vaii... Am 2 zile in care trebuie sa trag foarte tare :(( , pentru ami face acel raport complet fara a primi amenda sau FW.

Imi mai trebuie:

* 17 anunturi

* 1 S/S

* 13 participari la anunturi ( aici este foarte greu pentru mine, deoarece cei noi au prioritate si eu am Rank 1).

Sper sa ma descurc, nu as vrea sa dau 200,000 amenda.

P.s: So. Am dat mai devreme rob si mai aveam o leaca sa iau banii si se baga un medic in fata mea si m-a rasturnat X(. Nu am sa mai dau rob, pentru ca dupa accea imi vine greu sa recuperez timpul prin: anunturi, s/s , participari.

Buna dimineata!

Julia vezi ca nu mai esti in National Guard la rank-ul de Private :))) (semnatura)

SolEil check cereri live, iar S1mpleboy servicii platite.

Edited by DooMasteR

Buna dimineata colegi,welcome celor noi,le urez mult succes si sa stea cat mai mult aici si azi nu prea pot sa intru in game deoarece sunt plecat la cineva,dar voi ajunge pana la 16:00.Spor la treaba,

Neatza News Reporter

Back de la somn. (:|

Welcome >D:<

Aseara am facut primul meu Concurs De Popularitate :D

Vorbim in game (:|(:|

//Felicitari Zeliscu, ti-am spus ca o sa ajungi si aici ;)...Ai grija sa nu ma dezamagesti !

Rank 1 / 2: Sa nu uitati sa faceti SS la anunturile RP, si anuntuile gratuite pentru Raportul de Activitate !

ANUNT: Nu uitati de mini-sedinta din aceasta seara de la ora 20:00 !!! Este foarte importanta !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic