Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci deja ma scoateti din sarite, ce inseamna asta? Va certati ca niste copii pe acadele. Ce aveti? Aruncati acuzatii aiurea, fara dovezi concrete, ce s-a intamplat cu voi? Cei care ati ramas de cand eram si eu? Ce ati patit? Nu va place rank-ul pe care il aveti sau ce? Incetati sa mai fiti asa, mai vin pe aici (sectiunea asta) si ce vad? Cearta, aia vad, toata ziua cat e ea de lunga CEARTA. Cand eram eu, de ce nu va certati? Acum de ce va certati? Nu mai sunteti in stare sa rezolvati o problema sau un conflict civilizat? Ca niste persoane mature care au CREIER? Sunt total dezamagit de voi, total dezamagit!

P.S.: Prin total dezamagit de voi, ma refer la cei care mi-au fost membri si inca sunt aici, TOTAL DEZAMAGIT!

Deci deja ma scoateti din sarite, ce inseamna asta? Va certati ca niste copii pe acadele. Ce aveti? Aruncati acuzatii aiurea, fara dovezi concrete, ce s-a intamplat cu voi? Cei care ati ramas de cand eram si eu? Ce ati patit? Nu va place rank-ul pe care il aveti sau ce? Incetati sa mai fiti asa, mai vin pe aici (sectiunea asta) si ce vad? Cearta, aia vad, toata ziua cat e ea de lunga CEARTA. Cand eram eu, de ce nu va certati? Acum de ce va certati? Nu mai sunteti in stare sa rezolvati o problema sau un conflict civilizat? Ca niste persoane mature care au CREIER? Sunt total dezamagit de voi, total dezamagit!

P.S.: Prin total dezamagit de voi, ma refer la cei care mi-au fost membri si inca sunt aici, TOTAL DEZAMAGIT!

Iti vom arata ca nu e asa , pentru ca avem un lider de nota 10 si colegii pe masura.

Salut. Urat ca va certati... totusi suntem colegi. Nu va mai parati chiar asa incercati sa fiti uniti :) ... Daca fiecare o sa pareasca pe altuil inseamna ca suntem ca animalele...

Salut. Urat ca va certati... totusi suntem colegi. Nu va mai parati chiar asa incercati sa fiti uniti :) ... Daca fiecare o sa pareasca pe altuil inseamna ca suntem ca animalele...

Buna allz.

@Greet, cu siguranta asa ceva nu o sa se intample .. sa nu ne mai param colegii sau altceva...toti suntem rai in felul nostru.

Welcome noua noastra colega.

Stii ca acelasi lucru vroiam si eu sa zic? :)) Welcome Ramona! Sper sa na intelegem bine!

@Unk "Affirmative Roger!" :))

Cel mai urat este faptul cineva din factiune i-a parat!

@ZeliscU Noi am crezut ca tu ai facut pentru ca tu ai facut lucrui de genu de obicei...Daca nu il parai Gabriel si pe mai cine ai parat, noi nu aveam motive sa credem ca tu ai facut asta.

Eu sunt la tata la servici. :D

Revin mai pe seara. Mai stau pe forum.

Salut, ce mai faceți?Aștepti și eu să văd ce se v-a întampla.Am vorbit cu Spawn, l-am rugat să îmi spună cine a fost și nu a vrut să spună, deci unu din facțiune tot v-a ieși la iveala.În rest, ce mai faceți?Mi-e dor să dau un news... asta e să speram că totul v-a fi bine.

Salut, ce mai faceți?Aștepti și eu să văd ce se v-a întampla.Am vorbit cu Spawn, l-am rugat să îmi spună cine a fost și nu a vrut să spună, deci unu din facțiune tot v-a ieși la iveala.În rest, ce mai faceți?Mi-e dor să dau un news... asta e să speram că totul v-a fi bine.

Frate, e vorba de Zeliscu.. e asa greu ? uitati-va la pozele cu " dovezile " si la plangerile lui de la complaints, aceeasi rezolutie.. acelasi stil. Nu e greu.. deloc

Mie sincer imi pare rau , sper sa iti dea unban ..

Welcome Ramona. Am sa te intampin cu un pachet :)

Am revenit de afara. Voi cum o mai duceti? Cum mai "rezistati"?

Edited by DooMasteR

Baieti si fete, zilele astea o sa fiu mai inactiv deoarece ma simt foarte rau, febra, abea tin ochii deschisi...

Daca sunt probleme PM sau vorbiti cu DooMasteR in joc...

Sa nu uitati de sedinta de SAMBATA De la ora 20:00 !

Baieti si fete, zilele astea o sa fiu mai inactiv deoarece ma simt foarte rau, febra, abea tin ochii deschisi...

Daca sunt probleme PM sau vorbiti cu DooMasteR in joc...

Sa nu uitati de sedinta de SAMBATA De la ora 20:00 !

Cum ai ajuns la concluzia sa primesc 2 FW si pentru ce? Inactivitate? Am intrat in fiecare zi in samp. In fine!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic