Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Multumesc pentru prezenta voastra la mini-sedinta, tin sa va anunt ca sunt racit si ca dormeam, dar m-am trezit ca sa nu ziceti voi, vai ce lider neserios, ca daca lipseam eu, as fi fost facut neserios. Pentru neseriozitatea voastra, acest topic o sa fie inchis, ca sa vedeti cu totii ce am avut de zis. Noapte buna, topicul se va deschide maine dimineata, daca pot intra la PC inainte sa plec la ore, daca nu, maine la ora 16:00, data viitoare, nu va mai bateti joc de mine in halul asta. Drept rasplata pentru bataia voastra de joc, pentru ca eu nu o pot cataloga altfel, toti cei absenti, vor primii FW, de ce? Pentru ca este absolut incredibil, din 20 de oameni sa aiba bunul simt sa vina doar 6-7.

Topic deschis, aveti grija, ati calcat grav pe bec.

Ultimul meu post aici.

M-am distrat mult aici insaa a venit momentul sa-mi iau ramas bun.

Mult succes in continuare tuturor, poate vom mai fi colegi pe viitor.

Mult succes in continuare SkiizO si .Alex.!!

Salutare all!! Server off....

Edited by DooMasteR

Tin sa va anunt ca scoala imi ocupa foarte mult timp zilele astea, mai exact saptama asta si saptamana viitoare si sunt sigur ca si voua, din cauza acestui fapt, raportul de activitate este scos doua saptamani, pana se calmeaza "furtuna", adica testele initiale. Maine seara ma voi ocupa de tot, recrutari, absolut tot, sedinta, echipe. Dar, sambata si duminica nu voi intra deloc, de ce? Simplu, invat... Mai ne auzim maine la pranz.

'N'Seara tuturor!

La fel ca Unk vroiam sa spun si eu. Sunt testele pasteului. Si faza tare: Eu dau test predictiv la 3 materii pe care nu le-am facut niciodata pana acum. :))

Cum mai prin game?

@Skiizo Vafat mai departe ma nap. Sper sa ne mai vedem.

@Alex Bafta si tie, ramanem prieteni!

Edited by MrYonutz

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic