Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am plecat si eu la scoala. Unk, lasa te rog topicul cu raportul de activitate deschis pana la 20:00 ca nu mai am timp sa-l uploadez ca trebuie sa plec la scoala!

[b2w]Ionutz , serviciile platite nu trebuiesc postate in raportul de activitate.Am vazut ca ai postat acolo 4 ss-uri in care dadeai anunt din pachetul de care te ocupi.Nu trebuie sa faci asta.

Numarul de anunturi publicate:6 RP si 4 cu servici platite:

Raportul de activitate cuprinde doar anunturile RolePLay si participarile la sesiunile de anunturi gratuite.

Buna ziua News Reporter,m-am sculat si eu.Azi nu am fost la scoala pentru ca am avut o treaba nasoala la picior,ma durea rau.Nu uitati cei de rank 1,2 sa postati raportul de activitate.

Edited by sRn

Buna ziua News Reporter,m-am sculat si eu.Azi nu am fost la scoala pentru ca am avut o treaba nasoala la picior,ma durea rau.Nu uitati cei de rank 1,2 sa postati raportul de activitate.

Buna Ziua News Reporter !

Am ajus si eu acuma de la scoala si chiar acuma intru in joc pentru AG si NEWS RP.

Am sa postez si eu saptamana viitoare ;))

Ne vedem in gamE !

Dupa cum se vede s-au modificat foarte multe pe forum...

Mi se pare putin ciudat albul acesta si My profil. In rest, din ce am observat eu, este super Ok!

Eu ma duc la TV, dar, am sa mai intru si in joc.

Noapte Buna de pe acuma !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic