Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

welcome in the club ! :))

ba ce faceti ? care`i shmenu ? azi e sambata nu ?

ha!?!

cata treaba am !!! ne vedem mai tarziu in game.

Hai salut , acesta a fost ultimul meu post aici . Se pare ca pe B Zone nu exista numai Ura si invidie , si , desigur , Post Hunteri. Doamne ma , eu nu inteleg , HoBy ala mi-a facut spam pe tot ecranul , eu aveam si /pagesize 20 , pe tot ecranul aveam doar " Fac duele deagle pe bani" , dar ce sa vezi ? Eu nu fac post pentru chestia asta , ca nu sunt Post Hunter , HABAR NU AVETI cate Ss cu news-uri / live-uri si toate prostiile care sunt gresite AM eu ! Dar nu postez din orice nimic , ca sa ma simt bine ca a fost persoana respectiva data afara din News Reporter ! Cius.

P.S. : Ma las de Sa:Mp

Bafta in continuare Tudy !

Stiu cum e Tudy. Si eu am fost ofticat de 2 ori pe aceeasi faza din cauza unora si am vrut sa ma las de samp, si nu mai jucam cate 2 saptamani. Dar am zis, chiar daca "razbunarea`i arma prostului", m`am facut post hunter si cum fac ei post, le fac si eu. Bineinteles, daca merita, daca sunt nesimtiti, si daca gresesc si a 2a oara.

Eu zic sa te razgandesti, sa stai in continuare sa ne distram, si sa ne jucam 4fun, ca asta`i cel mai important. Nu tre sa bagi in seama toti tolomacii !

Hai salut , acesta a fost ultimul meu post aici . Se pare ca pe B Zone nu exista numai Ura si invidie , si , desigur , Post Hunteri. Doamne ma , eu nu inteleg , HoBy ala mi-a facut spam pe tot ecranul , eu aveam si /pagesize 20 , pe tot ecranul aveam doar " Fac duele deagle pe bani" , dar ce sa vezi ? Eu nu fac post pentru chestia asta , ca nu sunt Post Hunter , HABAR NU AVETI cate Ss cu news-uri / live-uri si toate prostiile care sunt gresite AM eu ! Dar nu postez din orice nimic , ca sa ma simt bine ca a fost persoana respectiva data afara din News Reporter ! Cius.

P.S. : Ma las de Sa:Mp

Sincer si mie mi-a venit sa ma las uneori din cauza unor oameni. Nu merita sa te lasi. La faza cu postul, nu stiu cu ce l-a incalzit pe el sa te reclame :-??.

Sper sa te razgandesti.

Am dat peste unu` care stie bine limba romana :)). Ar trebui sa-i las locul in News Reporter :)).

Uitati aici...

Ok. A venit unk si mi-a acceptat demisia.

Aveti grija ce faceti in continuare. Mai multa atentie la news-uri si nu va mai grabiti sa dati multe intr-un timp cat mai scurt la AG pentru ca graba strica treaba si ma treziti cu reclamatii. Nimeni nu o sa va sanctioneze pentru ca nu dati anunturi gratuite la foc automat, asta a cert.

Aveti grija ce faceti in continuare. Mai multa atentie la news-uri si nu va mai grabiti sa dati multe intr-un timp cat mai scurt la AG pentru ca graba strica treaba si ma treziti cu reclamatii. Nimeni nu o sa va sanctioneze pentru ca nu dati anunturi gratuite la foc automat, asta a cert.

Succes in continuare :)

aiurea ... iti zic intr`un pm o chestie. bft in continuare !

Noapte Buna, News Reporter! Merg si eu la somn, maine e ultima zi in care pot dormi linistit pana la ora 13:00-14:00, in fine. Nu uitati incepe scoala :)))!

Bafta in continuare Snugst3r, tine-o tot asa. Sper sa ne revedem mai devreme sau mai tarziu in vre-o factiune sau, de ce nu, chiar in News Reporter!

Bafta si tie, Tudy!

Edited by Bratu

La fel.

Somn de voie !!!

Rob succesfully ! 103 k :>

ne auzim azi pe sistem ! profitati din plin ca`i ultima zi de vacanta :))

Sincer si mie mi-a venit sa ma las uneori din cauza unor oameni. Nu merita sa te lasi. La faza cu postul, nu stiu cu ce l-a incalzit pe el sa te reclame :-??.

Sper sa te razgandesti.

Am dat peste unu` care stie bine limba romana :)). Ar trebui sa-i las locul in News Reporter :)).

Uitati aici...

Neatza.....am vazut ca am scapat de demitere , am primit doar FW , ma rog . Apropo , m-am spart de ras la faza cu "Casiono-u" =))

EDIT : Bafta snug....pacat ca pleci... :-H

Edited by Tudy23

Imi pare rau ca pleci, bafta mai departea.

Neatza tuturor.

Neatza, News Reporter! Se pare ca a venit si aceasta zi (ultima din vacanta) :))...sper sa tina cat mai mult duminica aceasta! Asta este mai trebuie si putina scoala :))... Ne auzim in game! Bafta multa!

Buna ziua reprorteri ma bucur ca am ajuns si eu in sfarsit acasa...

Acum m-am pus si eu in tema cu tot ce s-a intaplat, welcome celor noi

Si mai vorbim in game, am o deosebita placere sa joc samp dupa aceasta pauza.

LOL ma frate rollback 10 ore ? 1 rollback .. da hai 2 .. am zis ca hai treaca, nu`i mare pierdere 8 ore de fiecare , dar la asta mi`am iesit din pepeni sa mor yo X( chiar m`am saturat de atatea rollback`uri...in 4 zile am pierdut 30 de ore de RP si peste 3 milioane :-J

LOL ma frate rollback 10 ore ? 1 rollback .. da hai 2 .. am zis ca hai treaca, nu`i mare pierdere 8 ore de fiecare , dar la asta mi`am iesit din pepeni sa mor yo X( chiar m`am saturat de atatea rollback`uri...in 4 zile am pierdut 30 de ore de RP si peste 3 milioane :-J

Asta nu e nimic, stai sa ii vezi pe astia care pierd case si sume de 100.000.000 $ + ..

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic