Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa anunt ceva.. Mama mi-a luat mufa de la net pentru ca am stat mult la pc :)) eu aseara la 1 eram pe samp si dadeam pachet :)) este posibil ca activitatea mea sa fie aproape 0 in urmatoarele zile. Daca aceasta problema va persista voi avea grija sa depun o cerere de inactivitate maine dimineata, daca nu atunci imi voi ruga un amic sa posteze cererea in locul meu. Voi sta activ cat se poate. Momentan pot sta printr-o retea wireless a unui vecin.

Vreau sa anunt ceva.. Mama mi-a luat mufa de la net pentru ca am stat mult la pc :)) eu aseara la 1 eram pe samp si dadeam pachet :)) este posibil ca activitatea mea sa fie aproape 0 in urmatoarele zile. Daca aceasta problema va persista voi avea grija sa depun o cerere de inactivitate maine dimineata, daca nu atunci imi voi ruga un amic sa posteze cererea in locul meu. Voi sta activ cat se poate. Momentan pot sta printr-o retea wireless a unui vecin.

Ai 3 mari variante in cazul asta: 1) Te duci la maicata, ii dai 2-3-4 (depinde ce forta ai) la ureche, iei mufa si treaba e gata.

2) Te duci acasa si zici ca ai luat un 10 la mate si un 9 la romana.

3) Iti faci tu rost de alta mufa.

Ai 3 mari variante in cazul asta: 1) Te duci la maicata, ii dai 2-3-4 (depinde ce forta ai) la ureche, iei mufa si treaba e gata.

1. Ce-ai ma? Cum sa dau in mama? o_O

2. Hmm... Ii voi spune ca am luat un 10 la istorie si 9 la fizica ca la astea sunt praf. :))

3. Oricum nu am cum sa stau saptamana asta ca e mama acasa :(

Mersi Chips ;)

1. Ce-ai ma? Cum sa dau in mama? o_O

2. Hmm... Ii voi spune ca am luat un 10 la istorie si 9 la fizica ca la astea sunt praf. :))

3. Oricum nu am cum sa stau saptamana asta ca e mama acasa :(

Mersi Chips ;)

te ajut eu la fizica daca vrei :))

Faci asa :

1. Ii ceri scuze

2. Ii cumperi ceva care ii place

3. Iei o nota mare la scoala

4. Ii spui ca nu mai stai asa mult la pc si rezolvi, crede-ma, merge :))

Ce discutii aprinse despre o mufa. Daca vrei sa o primesti inapoi, iti ceri scuze si ii promiti ca nu o sa se mai intample cum a spus sNrobert, adica la mine merge :D

Salut, am venit de la pregatire.

Saaaaaau....... iti ceri scuze :))

te ajut eu la fizica daca vrei :))

Faci asa :

1. Ii ceri scuze

2. Ii cumperi ceva care ii place

3. Iei o nota mare la scoala

4. Ii spui ca nu mai stai asa mult la pc si rezolvi, crede-ma, merge :))

1) Zice: iti accept scuzele da mufa tot nu ti-o dau

2) vezi sa nu fie made in china sau expirat

3) vezi sa nu fie la sport, muzica sau desen...ca e degeaba

4) da si ii da pc cu portia:)) ii zici ca ai avut niste treaba si trebuia sa stai

Noroc sanatate. Am fost si eu la scoala, baiat constiincios, dar am fost degeaba. Acum am o lene in mine.....mi-e somn, ma doare capul, mi-e sete, mi-e somn, mi-e foame, mi-e somn, iar ma doare capul, mi-e somn.......Ma duc sa mananc si sa beau apa si intru in joc...

PS: Un om cu suflet bun care sa traga o scutire la scanner avem? Sa imi dea PM daca are sau sa o puna aici....

of of of...posteaza ziarul ala kilometric sa rada si baietii :))

Hai ca nu e aşa rău mă :)) , o să-l postez mai încolo ...

Noroc sanatate. Am fost si eu la scoala, baiat constiincios, dar am fost degeaba. Acum am o lene in mine.....mi-e somn, ma doare capul, mi-e sete, mi-e somn, mi-e foame, mi-e somn, iar ma doare capul, mi-e somn.......Ma duc sa mananc si sa beau apa si intru in joc...

PS: Un om cu suflet bun care sa traga o scutire la scanner avem? Sa imi dea PM daca are sau sa o puna aici....

Cel mai conştiincios băiet eşti tu :)) .

Dormi, ia paracetamol, bea apa, dormi, mananca, dormi, ia un paracetamol, dormi. :))

Bafta, am plecat la scoala.

Edited by xGoldfish

Gata si cu scoala pe ziua de azi, se pare ca "mini vacanta" a venit mai repede la mine, mie imi convine.

Ne vedem la niste anunturi !

Bine de tine, eu ma duc si maine ca nu stau pre bine cu absentele.

App cat tine mini vacanta asta? 1 sapt?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic