Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Fps.ule, ti.am facut avayaru ba, doar ca acum is pe telefon... cand intru pe pc peaste vreo h ti.o trimot prin pm, sper ca.ti va placea.. :D

Puma0 si BaikuTheBest, voi sunteti cei doi reporteri care aveai de terminat un pachet de anunturi pana azi.

• Puma0-pana la ora 14:00 aveai timp sa postezi, nu ai facut acest lucru, iti voi acorda inca 24 de ore sa o faci, in caz contrar, sRn te va sanctiona. Ai timp pana pe data de 24.01.2016, ora 14:00.
  • BaikuTheBest-pana la ora 19:20 mai ai timp sa postezi evidenta anunturilor, in caz ca nu vei posta, iti mai acord 24 de ore sa o faci, daca nu, vei fi sanctionat de catre sRn.

​Mai verificati odata topicul cu cereri de pachete, vedeti ce tip de pachet aveti si ocupati-va va rog. Anunturile sunt urmatoarele:

Puma0: "Businessul cu ID 57 va ofera [/eat]. Va aspteptam cu drag sa consumati mancarea gata facuta!"

BaikuTheBest: ''[uS]Edison ofera rent cu 1$ la casa cu ID 505, pentru o reperare pe harta folositi [/findhouse 505]."

@, Ok frate, nu e problema, vedem ce a iesit! :)

@, Da... :)) Nu stiu frate, unu Georgian, nu mai stiu exact! :P

Buna dimineata, ce mai ziceti?! :)

Maine..luni, alta saptamana grea de liceu, scoala, serviuciu..si multe altele, pacat, mare pacat.

Ne auzim prin game, o zi corecta sa aveti! :*

, Ba da, e dublu post, pa. Vezi butonul ăla din dreapta postării? Ăla pe care scrie "Report".. O să-l folosesc, saL.

La tine niciodată nu merge Edit :)) După ce faci 1k posts, o să meargă =)), pun pariu.

Cred că ți s-a activat webcam-ul, ți-a detectat fața, și de asta s-a dat rr chiar atunci.. na.. :( Riscul meseriei...

Edited by HG Georgeeee

- Nume: Oxigen

- Numele celui reclamat: DjihadiPetre

- Levelul celui reclamat: 14

- Bara RPG a reclamatului (cea mică): DjihadiPetre.png

- Motiv: Drive-By fara motiv. Nu mi se pare comportament RP

- Dovezi: http://imgur.com/GjuvdIv

http://imgur.com/K96C71i

- Alte precizări:

Ăla e Deathmatch nab, nu Drive-By :))

P.S.: Nu mergea Edit la postarea de mai sus...

, cred că am înțeles cum stă treaba, daca e mai vechi de 24 de ore, nu mai merge Edit.. Cred.. :))

Edited by HG Georgeeee

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul alex882.

Anuntul: [soA]sTek cumpara business in valoare de 8.600.000$! Ofertele se fac prin [/sms].

@@Ardeleanuuu, Cerere RESPINSA, nu ai modelul bun. Modelul corespunzator il gasesti pe prima pagina.

Mă nab, cred că Ardeleanuuu a vrut să posteze evidența pachetului, după cum văd în ss-uri, dar nu cred că a găsit topicul respectiv. =))

Spune-i și tu să posteze evidența în topicul corect, nu că are modelul de postare greșit. =))

Salut, frumosilor. M-am intors din inactivitate, multumesc lu' sRn pentru ajutorul si increderea oferita si lu' UnknownX strict pt ajutor, e mai nab. O sa-mi reincep activitatea si pe forum. Apropo de forum, care-mi face si mie un avatar, s-a cam dus Craciunul?.

Salut, frumosilor. M-am intors din inactivitate, multumesc lu' sRn pentru ajutorul si increderea oferita si lu' UnknownX strict pt ajutor, e mai nab. O sa-mi reincep activitatea si pe forum. Apropo de forum, care-mi face si mie un avatar, s-a cam dus Craciunul?.

Poti postasta la requests daca vrei, fiica mea.

Ce mai zici, toate bune?

@@Just xeS, Bine te-am gasit printre noi, reporterii. Iti urez cea mai calduroasa sedere si cat mai putine probleme. In caz ca ai nevoie de ajutor, ma gasesti in joc in timpul saptamanii dupa ora 18:30, iar in week-and, cam toata ziua. :) Dar poti cere ajutorul si celorlalti. Dupa cate cred ca ai observat, eu ma ocup de pachete, evidenta acestora, dar si evidenta anunturilor RP, daca ai nevoie de ceva ajutor in legatura cu ele, PM me sau ma cauti in joc.

N'seara, ce mai faceti wai!? :)

Dupa cum stiti, eu pic majoritatea candidatilor! :)) Am picat 3 in seara asta, maine seara, alti 3-4, noapte buna tuturor. :*

Edited by fpsMANN Legend

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic