Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, ce faceti? Dam si noi un rob ceva mai pe seara? Faceti quest-ul? Eu cu Andrew. avem deja LS..

@, Mda.. sa speram ca se rezolva bugu' asta.

O zi buna, saluatare!! :)

Salut, eu sunt noul vostru coleg, Erox2012. Sper sa fac o treaba cat mai buna alaturi de voi si sa nu va dezamajesc. Sunt la inceput, asa ca nu ma luati tare ;)

Astazi o sa fiu atent la voi cum e cu /f si toate aceastea, iar de maine, respectiv saptamana viitoare ma apuc serios de treaba.

Spamul nu este tolerat.

Puteți discuta despre orice subiect vreți, exceptând posturile inutile menționate atât în regulamentul general al facțiunilor pașnice, cât și pe prima pagina a acestui topic.

THE DON Sa imi dai si mie cat mai multe pachete, vreau sa fac o impresie buna si sa fac si un ban :D

(Daca am zis asta nu o sa imi mai dai niciodata? Sper ca nu ;))

Edited by RaduU

Salutare, scuzati-mi aparitia.

Majoritatea ma stiti. :) Nu prea e treaba mea sa ma bag acum si aici, dar am vazut ca multi dintre cei de rang 1, care au intrat azi sau ieri, ma rog, fac multe greseli extrem de vizibile pe [/news], ori in A.G-uri, ori la anunturile RP.

Un lucru ar mai fi, cei de rang 2+, nu nominalizez ca nu stiu, zic in general, cand corectati anunturile RP, corectati-le cum trebuie, cu virgule cu tot. :)

Sper sa nu va suparati pe mine acum ca am intervenit si am facut observatii, o zic in nume de bine, aveti grija si toate cele bune.

@@sRn, Noroc sefule, am luat FW. :))

@, te invit să nu mai postezi aici nefiind membru, mai ales trăgându-mi la răspundere reporterii. Greșeli majore precum în dățile trecute nu s-au făcut, așadar nu ai dreptul de a-i critica. Dacă e ceva de sesizat, o voi face eu. Dacă e ceva musai de spus, fă-o printr-un PM, nu în acest topic dedicat special facțiunii. Dacă ai avut un rang avansat aici asta nu îți dă dreptul să postezi cum vrei.

Nu doresc să mai postezi aici, așadar nu-mi da "quote/mention".

Buna seara, reporterilor! Vreau sa le urez succes tuturor celor ce au intrat astazi sau ieri in factiune, dar si restul membrilor! Succes de maine icolo la raport! :*

-

-

-

- uau, sunt sef de pagina. :)

Edited by DenisXd S4F

@@Hatake, de ce să downloadezi ceva inutil ce e deja pe internet?

Mulțumim oricum, dar e un site mai bun decât ce ai făcut tu: http://www.javascriptkit.com/script/script2/charcount.shtml

Pe unii chiar ii ajuta, si nu e chiar inutil. Ajuta foarte mult. Cat despre acel site, programul meu are o interfata mai frumoasa, este simplu de utilizat si e User Friendly :P Doar spun. Acum fiecare stie ce si cum. Don't hate me ..

@, Mai posteaza si un nab pe aici.. bine facem, tu?

@@Hatake, Nu e inutil, dar e mult mai simplu cu java script. Multumim oricum de ajutor. Ai +1 de la mine.

O seara corecta, corespunzatoare pe barosaneala sa aveti reporterilorr, pa!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic