Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, ne-ai convins. Adevarul fiind spus, si eu scriam "business-ul" deoarece asa spuneau oamenii, dar pana la urma hai sa zicem ca ambele forme sunt ok. :))

@, nu prea sunt colegii nostri activi pe aici, sper ca pe viitor sa avem totusi mai multa activitate in joc cat si pe forum.

Ne vedem in joc mai pe seara, sper sa aveti o zi cat mai buna!

Hai sa avem bafta. Felicitari celor care au adus puncte factiunii. Sa ne adunam si sa trimitem la proba finala pe cei mai buni deagele-masteri ai nostri. Eu unul, recunosc ca nu ma pricep la deagle. Dar daca e nevoie...

Bai baieti,

Uitati ca si drumul meu din aceasta factiune ia sfarsit aici, presupun ca mi-am atins scopul, chiar daca pentru putin timp, am reusit sa o fac,

imi pare nespus de bine ca am apucat sa va cunosc, sunteti niste persoane care au dat dovada de respect si de o echipa care stiu sa lucre in echipa.

As vrea sa-i multumesc in special lui sRn, daca el nu avea incredere in mine, sigur drumul meu era putin mai curbat, asadar, chiar iti multumesc si te voi respecta!

Ce pot spune, chiar daca nu am apucat sa va cunosc pe toti, voi sigur ati apucat, mereu am incercat sa fiu sociabil, incercam sa caut cate un subiect din orice rahatel,

imi amintesc si prima zi din News Reporters, ziua cea mare, aceasta factiune m-a lansat oarecum pe acest joc si toate acestea datorita lui sRn, mersi frumos! <3

Nu prea am multe de spus, sper ca am fost placut in aceasta familie, cel putin asta am incercat mereu.

Dupa cum bine stiti, am parasit factiunea pentru a aplicat la functia de Mayor, ei bine mi-am schimbat decizia, mi-am dat seama ca aceasta functie poate deveni

monotona la un moment dat.. asa ca am in plan sa ma alatur unui departament. Va urez mult succes tuturor, aveti un lider care stie ce vrea, iti urez mult succes, Plutonashule!

Acesta a fost MaGe. pe care l-ati cunoscut, cu bune sau cu rele, acesta sunt eu. :*

Va pup si va urez mult, mult, mult succes baaaaaaaaaaa! #NRPOWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER! <3

#Remember#NetworkProducer&NetworkDirectorMAGE.!

MaGeee, nabu' meu. Sper ca ma ierti daca am avut vreodata dispute (desi...crrd ca nu am avut) si te-am jignit in vreun fel. Iti multumesc pentru tot ajutorul acordat, imi amintesc si acum cand eram un nab de rank 1, m-ai ajutat mult. Imi amintesc si acum primul rob reusit de cand joc Sa:MP cu tine, Pade si inca un membru. Sper sa ne vedem candva pe /f si itj multumesc de sfaturi. SUCCES!

@@South MaGe, Succes :):* <3 .

Bun, trecem la ale noastre, majoritatea va intrebati: "Cum imi dau seama cate caractere are un anunt". Va recomand http://www.javascrip...charcount.shtml (l-a mai postat si sRn, cand s-a facut modificarea) asa o sa va fie mult mai usor. O zi faina! PACE.

Baieti, doar eu am.observat ca la /live, maximul este acum 10k? Inainte era 1-50k, cel putin de o saptamana cred eu. A pus si sRn regula, peste 5 membrii la live se da cu 20k.

@@Peteleu Andrei, de cateva luni bune a fost maximul de $10.000, cand este vorba sa iei mai mult decat atat, o sa fie nevoie sa ceri banii in avans prin transfer, spre exemplu poti cere $10.000 din timp prin transfer si restul de $10.000 ii vei lua prin [/live], sau poti cere efectiv $20.000 prin transfer si poti oferi live cu $1.

Pluto, tu nu ai dat live pana acum pe 20k direct? Adica /live ID 20000 caci eu am dat. Poate nu am mai dat noi in +5 si nu mai stim, dar imi amintesc de o regula a lui sRn de prin vara, +5 20k sis tiu ca am dat live cu Mach din DM si le- dat pe 20k..

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic