Constantin ToV Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Rang 5 si 60 si ceva de posturi aici, cam slabut. Asa si? Eu am rank 4 si daca am 5 post-uri aici, e bn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1234 Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Asa si? Eu am rank 4 si daca am 5 post-uri aici, e bn. Pai daca esti inactiv, ce sa iti fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Asa si? Eu am rank 4 si daca am 5 post-uri aici, e bn. Tocmai de-aia o sa mori ca Network Anchor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TovarasuL Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Tocmai de-aia o sa mori ca Network Anchor. niciodata sa nu spui niciodata, domnule sub-lider Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsenie Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 (edited) Asa si? Eu am rank 4 si daca am 5 post-uri aici, e bn. E bn, pana si alea cinci au fost făcute din greseala ce sa mai... Edited March 18, 2017 by Victory ARSenieBOCa69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryz Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Chenzor netuarc ankur 4 ever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TovarasuL Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Anunt Informativ Am facut alt grup al factiunii pe Whtasapp, cine doreste sa intre imi lasa printr-un PM numarul de telefon. S@L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutonium ToV Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 (edited) Dragii mei. Am adus modificări rapoartelor de activitate săptămânale, așadar vă rog să vă uitați peste topicul dedicat rapoartelor de activitate ca să vedeți ce vă așteaptă începând de săptămâna viitoare. V-am anunțat pe forum cât și în joc, cine nu își duce raportul la capat nu o să fie iertat. Vreau cât mai multă activitate din partea voastră, suntem News Reporters și noi suntem baza acestui server. Noapte buna, ne vedem mâine prin joc. Edited March 18, 2017 by Plutonium VODA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flacko. Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Având în vedere că târgul n-a decurs după planurile noastre, activitatea a fost anulată și n-o să fie nimeni sancționat de această dată. Cei ce au facut cerere de invoire la aceasta activitate la urmatoarea sunt obligati sa vina? Sau se pot invoi si de la urmatoarea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutonium ToV Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 @, pot să se învoiască la următoarea, dar nu cred că mai facem târguri. Când văd cât de multă bătaie de cap necesită și cum pot să fie oamenii de pe acest server, îmi piere tot cheful. Noi încercam, dar jucătorii își bat joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsenie Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Oricum nu cred ca vom putea schimba vreodata comportamentul acelor persoane care vor doar sa distruga, imi aduc aminte ca acum 2-3 luni cand aveam eu rang unu sau doi targurile erau mult mai linistite, parca chiar reuseam sa publicam cateva anunturi ca lumea si sa sustina cei de rang 3 sau mai mare interviuri. Si acum am putea sa face un targ frumos dar am avea de nevoie de ajutor din partea adminilor, sa ne faca un fel de protectie sau ceva, nu stiu, oricum, prea multa bataie de cap pentru o rasplata mult prea mica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 N-au ce face adminii. Nu ne pot baga in alt virtual world si nici nu pot sta non-stop cu ochii pe 30 de reporteri sa vada ce se intampla. Mai bine o lasam moarta si ne gandim la alte feluri de activitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Putem sa facem evenimente cu /requestevent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oRoxii. Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 @, s-ar putea face: - Deagle 1 v 1 - LMS - LCS ( cu News Van ) - Poza săptămânii ( ca premiu ar fi bani sau dacă acceptă Plutonium să fie FW-clear la timp sau rang la timp, dar astea se dau ok. Pe o temă aleasă. ) - Poezia săptămânii ( pe o temă şi să aibă versurile logică. Premiu.. vedeţi voi ce oferiţi) - Concursuri în cadrul facţiunii ( "Regele gramaticii" sau "Degete vitezomane" ) Drepturi de autor oRoxii 2k17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsenie Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Ce va place sa va complicati, nu mai bine lasati factiunea monotoma cum este ea si va bagati secundarele in mafii si departamente? Cea mai buna solutie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oRoxii. Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 @, mi-ar plăcea să intru cu Roxanne (level 69) în ceva PD, gang sau chiar altă paşnică. Dar cine crezi că se mai stresează cu încă un raport? Pe lângă asta, mai trebuie să ai şi minim 30 de ore jucate pentru a intra în facţiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory Heisenberg Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 @, Si daca secundarul e aici ce fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Putem sa facem evenimente cu /requestevent. Eu ma refeream la un eveniment unde sa participe doar membri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsenie Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 @, mi-ar plăcea să intru cu Roxanne (level 69) în ceva PD, gang sau chiar altă paşnică. Dar cine crezi că se mai stresează cu încă un raport? Pe lângă asta, mai trebuie să ai şi minim 30 de ore jucate pentru a intra în facţiuni. Eu ma stresez cu inca un raport, ce-i drept e ca am mult prea mult timp liber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin ToV Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 @, Sambata voi face un Deagle 1v1, intre membrii. Nu stiu cat va fi premiul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oRoxii. Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 @, eu am doar contul ăsta pîrlit şi mă stresez cu raportul în fiecare săptămână. Mereu m-am stresat cu raportul şi deja începe să mă enerveze. Mi-a fost foarte bine civil 2-3 săptămâni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin ToV Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 (edited) @@Victory oRoxii, daca bagi demisia, vin peste tine in casa si te bat cu caloriferu' in cap. #sefdepagina.csf Edited March 19, 2017 by KenZooR Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 (edited) @@Victory oRoxii, daca bagi demisia, vin peste tine in casa si te bat cu caloriferu' in cap. #sefdepagina.csf Credeam ca ideea potrivit careia moldovenii sunt betivi si isi bat nevestele este doar un cliseu, dar vad ca m-am inselat. Edited March 19, 2017 by Juve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flacko. Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Credeam ca ideea potrivit careia moldovenii sunt betivi si isi bat nevestele este doar un cliseu, dar vad ca m-am inselat. Exista si exceptii Link to comment Share on other sites More sharing options...
oRoxii. Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 @, vorbeşte ăla care dă [/clanresign] că i-a dat nevasta [/accept ldivorce] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts