Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Krysty xD ai luat bacul? Sau te-au dat afara de la el ca ai încercat sa copiezi? @Peteleu Andrei Razi de el, l-au dat afara din bac c-a încercat sa copieze :)) 

1 hour ago, Eileen said:

@Krysty xD ai luat bacul? Sau te-au dat afara de la el ca ai încercat sa copiezi? @Peteleu Andrei Razi de el, l-au dat afara din bac c-a încercat sa copieze :)) 

Cam penibil sa vii aici cu chestii personale despre mine. Ti se pare ca are vreo relevanta diploma de BAC in Romania? Asta e, important e sa te descurci in viata, nu cate diplome ai sau ce note ai la scoala.

P.S @Peteleu Andrei, ca sa vezi cine radea de tine, unu' fara BAC, dar asta e...c'est la vie. Veritas laborat nimis saepe, extinguitur nunquam.

4 hours ago, Krysty xD said:

Cam penibil sa vii aici cu chestii personale despre mine. Ti se pare ca are vreo relevanta diploma de BAC in Romania? Asta e, important e sa te descurci in viata, nu cate diplome ai sau ce note ai la scoala.

P.S @Peteleu Andrei, ca sa vezi cine radea de tine, unu' fara BAC, dar asta e...c'est la vie. Veritas laborat nimis saepe, extinguitur nunquam.

Solent mendaces luere poenas malefici :-/ Din punctul meu de vedere, bacul nu reflecta adevarata inteligenta, însă se micile mele cunoștințe despre poruncile domnului, a 7a poruncă este: să nu furi. Hoțoman mic, ai încercat sa păcătuiești fără pic de remuscare..

Mhm, ce zi frumoasa astăzi, cred ca lucrurile încep sa se îndrepte pe aceste meleaguri, s-a oprit furtuna, dar sa nu vina taifunul.❤️ Ce faceți voi?

10 minutes ago, South Oxigen said:

Moam voi chiar sunteti activi pe forum. Pe vremuri deja luam toti 50% warn si era topicu' inchis :))

Normal, trebuie sa fim activi pe forum, altfel cum mai facem noi postări mocca? :)) 

14 minutes ago, Ryz said:

Eo am loat Baku as shef

Normal, ca tu N-ai încercat sa copiezi sa te dea ăștia afara de la bac =)) 

1 hour ago, Eileen said:

Normal, ca tu N-ai încercat sa copiezi sa te dea ăștia afara de la bac =)) 

Te rog sa incetezi cu chestiile astea aici si sa dai edit. Vrei sa ne certam?

15 minutes ago, Ryz said:

cn a copiat

@Peteleu Andrei a auzit ca domnul Cristi, aici de fata a copiat la bac!

1 minute ago, Krysty xD said:

Te rog sa incetezi cu chestiile astea aici si sa dai edit. Vrei sa ne certam?

Asuma-ti, nu te mai da atotstiutor, nu e vina mea ca ai incercat sa fraudezi un examen important din viata ta si te-au prins aia =))@Peteleu Andrei tu cum te-ai descurcat la bac, toate bune? :P

12 hours ago, Eileen said:

Solent mendaces luere poenas malefici :-/ Din punctul meu de vedere, bacul nu reflecta adevarata inteligenta, însă se micile mele cunoștințe despre poruncile domnului, a 7a poruncă este: să nu furi. Hoțoman mic, ai încercat sa păcătuiești fără pic de remuscare..

adica dacă tu, Elena, iei 10 in bac la matematică, nu reflectă faptul că tu ști matematica? nu reflectă realitatea?

Edited by Popa

1 hour ago, Popa said:

adica dacă tu, Elena, iei 10 in bac la matematică, nu reflectă faptul că tu ști matematica? nu reflectă realitatea?

;)) eram putinel ironica, Popica, daca inca erai in grupul ala secrect de wapp ai fi inteles perfect aluzia :*

7 hours ago, Popa said:

Nu mai bea apa dupa oricine.

*Astept PM cu numele celor care pot inlocui cu succes cuvantul "oricine" in propozitia de mai sus, premiu: 100.000$.

9 hours ago, Ryz said:

cristian tudor popescu gazetar in direct la digi 24

Cui? Cine? Când? Ce?

5 hours ago, Krysty xD said:

Nu mai bea apa dupa oricine.

*Astept PM cu numele celor care pot inlocui cu succes cuvantul "oricine" in propozitia de mai sus, premiu: 100.000$.

Cuvântul “oricine” ar fi, după părerea mea, înlocuit chiar de...nu vreau sa spun,s-ar simți cum e, vatz prins? însă un lucru este cert, persoana incultă,  inculpata, pardon, sigur ar fi scris “ori cine”, blanao, nu??

17 hours ago, Eileen said:

;)) eram putinel ironica, Popica, daca inca erai in grupul ala secrect de wapp ai fi inteles perfect aluzia :*

atunci baga-ma inapoi, ca eu ies din nr si dupa nu mai am voie să vorbesc aci pe forum 

ba mi-a plăcut sa fiu cu voi in factiune sincer

bn nu imi place acu conducerea, da in principal cand era cealalta era super frumos 

acu numa sublideri fara experienta in factiune si cu fitz3 (mu*ex ;) )

până nu ma scoate sist3mu mai stau pe aci, poa fac si eu 1k 

37 minutes ago, Popa said:

atunci baga-ma inapoi, ca eu ies din nr si dupa nu mai am voie să vorbesc aci pe forum 

ba mi-a plăcut sa fiu cu voi in factiune sincer

bn nu imi place acu conducerea, da in principal cand era cealalta era super frumos 

acu numa sublideri fara experienta in factiune si cu fitz3 (mu*ex ;) )

până nu ma scoate sist3mu mai stau pe aci, poa fac si eu 1k 

Pai hai sa facem 1k zic ❤️ Cum zici ca ești in aceasta dimineața? :X 

7 hours ago, Evil ZEW said:

Ba va opriti?

Ca sa o citez pe fiinta cu care stapanesc acest topic: "ai uitat încă o virgula".

9 hours ago, Eileen said:

însă un lucru este cert, persoana incultă,  inculpata, pardon, sigur ar fi scris “ori cine”, blanao, nu??

Esti pe aproape. 

3 hours ago, Eileen said:

Pai hai sa facem 1k zic ❤️ Cum zici ca ești in aceasta dimineața? :X 

pai uite nu am invatat la isto si am avut test, da stiam ca am test si am zis ca copiez ca nu am de ce sa învăț cand pot copia

numa ca faza e ca nu o venit profu si ne-a împrăștiat în alte clase sa dam testu si m-a pus fix intr.o clasa im care era liber la catedra cu profa fi al draq

si altii au stat singuri in clasa si au dat testu.... gen 2 fete au fost singure intr.o clasa si au putut copia face ce vor ele..... bag ba

oricum 5 scrie pe mine :)

tu cum o duci?

7 minutes ago, Popa said:

pai uite nu am invatat la isto si am avut test, da stiam ca am test si am zis ca copiez ca nu am de ce sa învăț cand pot copia

Nu ai invatat din greselile mele ca  nu e bine sa copiezi la teste/examene?

• E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic