Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

8 hours ago, meridionable ZEW said:

Cred ca ti-ai ratat sansa prietene :)) sa-ti faci relatii pe sa-mp tine de domeniul trecutului, dar atat te rog, atunci cand te intalnesti cu prietena ta si va "sarutati" sa-mi spui daca am gustul bun :D

Tu chiar te stresezi cu plozi de 15 ani? ?? aia care mint de nici ei nu mai stiu? ? ce imi pare rau e ca asta care e acum face de ras istoricul contului krysty..pacat de cont

8 hours ago, Krysty said:

Mai stii cand radeai de Peteleu pe live si pe discord, da' nici tu nu aveai bacul?

In fine, asa e misto in viata, azi razi de un om, maine il pupi in 3 litere, etc etc.

Integritate si caracter level 100.

Iti era frica sa scri tot cuvatul sau?? ba, conteaza ca omul se schimba, dar surpinzator vad, pe voi nu va suporta nici aia care va suportau? adica si mai multi oameni

Curios, cand toata lumea crede ceva, dar tu esti batut in cap si zici ca nu e asa, ba copii ba???

46 minutes ago, Peteleu Andrei said:

Tu chiar te stresezi cu plozi de 15 ani? ?? aia care mint de nici ei nu mai stiu? ? ce imi pare rau e ca asta care e acum face de ras istoricul contului krysty..pacat de cont

Iti era frica sa scri tot cuvatul sau?? ba, conteaza ca omul se schimba, dar surpinzator vad, pe voi nu va suporta nici aia care va suportau? adica si mai multi oameni

Curios, cand toata lumea crede ceva, dar tu esti batut in cap si zici ca nu e asa, ba copii ba???

Cand ai fost la mare prima data si ai vazut scoica, ai crezut ca ti-a cazut urechea.

Uau, amuzantule ?? intreaba pe astia mai mari ca tine, replici de astea foloseam acum 10 ani???

Dar inteleg, cand nu ai argumente si nu mai ai ce zice?? dovada 100 a celor 15 ani??

6 minutes ago, Peteleu Andrei said:

Uau, amuzantule ?? intreaba pe astia mai mari ca tine, replici de astea foloseam acum 10 ani???

Dar inteleg, cand nu ai argumente si nu mai ai ce zice?? dovada 100 a celor 15 ani??

43ecc0aa-7293-47de-b467-c986a4427fb5.siz

@Peteleu Andrei Serios frate acuma. Mai lasa naibii emojiul ala cu ras ca e cel mai overused si cancer emoji. Scrie si tu fara emoji sa inspiri seriozitate.

2 hours ago, Krysty said:

43ecc0aa-7293-47de-b467-c986a4427fb5.siz

E fain, ce-ai cu el?

Edited by Victory Heisenberg

On 6/22/2019 at 12:09 PM, Victory GalipRomanul said:

De ce dracu când dau sa postez ceva îmi apare ca i am dat quote lui Galip si nu pot șterge? 

40 minutes ago, meridionable ZEW said:

Nu 

Aa aveam niște curiozități legate de industria pizzei și voiam sa te întreb.......

1 hour ago, meridionable ZEW said:

Nu 

Dacă e 2019 şi vorbeşti de bătaie
Şi nu eşti în ring, ţi-ai greşit cariera, coaie

1 hour ago, Ryz said:

De ce dracu când dau sa postez ceva îmi apare ca i am dat quote lui Galip si nu pot șterge? 

Ca esti pe telefon. Am patit.
Daca esti pe PC, selectezi si apesi pe tasta Delete.

8 hours ago, meridionable ZEW said:

Da, mult mai mult ca tine

Stai linistit, cand nu ii mai da ma sa bani si nu mai sta pe capu lor, numa prin spitale umbla

9 hours ago, Victory Heisenberg said:

@Peteleu Andrei Serios frate acuma. Mai lasa naibii emojiul ala cu ras ca e cel mai overused si cancer emoji. Scrie si tu fara emoji sa inspiri seriozitate.

E fain, ce-ai cu el?

Ca imi place sa imi bag joc de astia asa...stii cand vorbesti cu unu de genu, si la fiecare cuvant ii razi in fata?...vezi, cand incepe o discutie nu are argumente, dar la varsta aia, la ce sa ma astept

4 hours ago, Peteleu Andrei said:

Stai linistit, cand nu ii mai da ma sa bani si nu mai sta pe capu lor, numa prin spitale umbla

Ca imi place sa imi bag joc de astia asa...stii cand vorbesti cu unu de genu, si la fiecare cuvant ii razi in fata?...vezi, cand incepe o discutie nu are argumente, dar la varsta aia, la ce sa ma astept

Singurul lucru pe care esti capabil sa-l faci e sa transformi mancarea in rahat.

7 hours ago, meridionable ZEW said:

Dumitru. Avocat, doctor, profesor și în timpul liber gropar

Stai ca iar sar aia pe tine

@Maty North ms de rank frt, acum cateva zile mi s-a ars laptopul, am stat cv sa caut un calculator mai vechi, am schimbat piese in el, abea l-am facut sa functioneze si imi merge sampul in 5-10 fps cu low tot, nu pot sa dau pachetul ala de anunturi, o sa-mi pun inactivitate cand o sa mearga dq saracia asta de website, sper ca e in regula, nu?