Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Referitor la postarea mea in care vorbesc ca trebuie ca atunci cand aducem un nou comentariu sa dezvoltam ceea ce scriem.

Suntem News Reporters, trebuie sa avem un limbaj cat mai bogat, mi se pare aiurea sa facem comentarii doar pentru a avea cat mai multe postari, hai sa scriem mai mult decat un simplu 
"Bine, tu?". 

Seara faina va doresc!

@Ailime, implementarea noului raport de activitate mi se pare o idee foarte buna. Raportul nu a fost marit excesiv, astfel nedevenind o problema pentru membrii. 

Cred ca o sa sporeasca activitatea si in acelasi timp o sa ajute si membrii factiunii sa isi fructifice veniturile. 

News Reporters a fost mereu o factiune activa si trebuie sa ramana asa, sper sa vad si un numar mai mare de ziare scrise. 

O Duminica frumoasa incontinuare!

Edited by South Alexutz13

Va urez un inceput de saptamana plin de bucurie si sanatate in sufletele voastre, fie ca ziua de luni sa inceapa in forta si sa fiti fresh la scoala, facultate, munca. Felicitari echipei CFR Cluj care a invins FCSB cu scorul de 1-0.

40 minutes ago, George.Tradatorul said:

Va urez un inceput de saptamana plin de bucurie si sanatate in sufletele voastre, fie ca ziua de luni sa inceapa in forta si sa fiti fresh la scoala, facultate, munca. Felicitari echipei CFR Cluj care a invins FCSB cu scorul de 1-0.

Imi aduci aminte de o poza de aia pe care ar posta-o mama de Facebook :)))

Edited by .Lewis

Buna ziua, dragilor!

Vreau sa-i felicit pe toti cei care au postat la Misiunea Saptamanii, toate poeziile au fost super amuzante. Aveti ceva talent de Eminescu-n voi.

As vrea sa stiu daca ati vrea o activitate in saptamanile ce urmeaza.

Nu uitati, daca aveti o idee ce ar putea ajuta factiunea, postati-o la Sugestii.

6 minutes ago, Ailime said:

Buna ziua, dragilor!

Vreau sa-i felicit pe toti cei care au postat la Misiunea Saptamanii, toate poeziile au fost super amuzante. Aveti ceva talent de Eminescu-n voi.

As vrea sa stiu daca ati vrea o activitate in saptamanile ce urmeaza.

Nu uitati, daca aveti o idee ce ar putea ajuta factiunea, postati-o la Sugestii.

Ies ies i want activity

Sunt de acord cu Alex.

Mulțumesc tuturor celor care au apreciat postarea mea de la Misiune. Am încercat să dau tot ce e mai bun din mine acolo, am ales să pun sinceritatea mai sus decât vrăjelile, că dacă vreau vrăjeli dau un simplu search pe Google cu "Eminescu poezii" și găsesc câte vreau. 

Ce faceți reporteri? Cum sunteți? 

1 hour ago, South Merisor said:

Sunt de acord cu Alex.

Mulțumesc tuturor celor care au apreciat postarea mea de la Misiune. Am încercat să dau tot ce e mai bun din mine acolo, am ales să pun sinceritatea mai sus decât vrăjelile, că dacă vreau vrăjeli dau un simplu search pe Google cu "Eminescu poezii" și găsesc câte vreau. 

Ce faceți reporteri? Cum sunteți? 

Și aici vii să spamezi topic-ul?

Neata tigrilor! Sa aveti o zi calda si insorita si asa e cancer de frig afara..ce faceti bine sanatosi? Ceva zapada pe la voi? La mine plange pamantul inghetat ca nu il inveleste nimeni.

1 hour ago, .Lewis said:

Tu ești coleg cu mine? =))) Nu te am văzut niciodată

Superpig e de cam de când am intrat eu în facțiune, nici fuziunea nu era făcută atunci când am intrat amândoi. :))