Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata reporteri, din cate am vazut server-ul nu merge. Daca diseara va merge vom face un micut event. Eu cred ca ma bag la FIFA, ne auzim mai tarziu. Sa nu uitati de raportul de activitate, la ora 20:15 eu inchid topicul (atunci au trecut fix 24 de ore de la deschiderea topicului).

Buna dimineata, doar ce m-am trezit si eu ca m'am culcat la 5 dimineata ca atunci am venit de la banchet.A fost super tare..

Buna dimineata, doar ce m-am trezit si eu ca m'am culcat la 5 dimineata ca atunci am venit de la banchet.A fost super tare..

Si chiar era necesar sa postezi acelasi lucru de doua ori? Vezi ca se poate considera post pentru +1 si iei warn.

Buna seara, am revenit si eu de afara, am fost la o tura de fotografii.

Puteti sa le vedeti pe site-ul meu personal, il gasiti pe profil la mine.

Voi posta si eu raportul de activitate in seara aceasta, chiar daca nu stiu cat de complet va fi.

Buna seara!

http://b-zone.ro/forum/user/13150-kataabb/ (About me) :)) mi`am facut o poveste..check care este interesat.

Edit: Vreau dovada pentru FW meu :D.

Dovada este marturisirea ta de pe /f.

ANUNT: Maine la ora 19:00, va avea loc o sedinta in regim de urgenta. Aceasta sedinta are legatura cu numirea catorva rank 3, uni dintre voi isi pot recapata functia si altii pot primi o functie noua. Tot maine se va alege si un rank 4. Aveti mare grija ce faceti astazi si maine pana la sedinta, in functie de comportamentul vostru afisat in urmatoarele ore, veti putea primi o noua functie in News Reporter.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic