Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai noroc, din cate vad va cam place sa faceti free chat din "Discutii" (nu stiu daca o faceti pentru +1 sau ma rog) dar lasati`o mai moale, vorbiti mai multe in joc.Imi cer scuze daca gresesc, dar asa mi se pare mie ca e cam free chat aici.Bafta la news/live/ziare etc.La 21:00 sedinta sa nu uitati, cat mai multa lume sa fie ON si nu uitati de tema de aseara.(Cea cu Bancul)Cel mai amuzant banc va fi premiat cu 100k.

Hai noroc, din cate vad va cam place sa faceti free chat din "Discutii" (nu stiu daca o faceti pentru +1 sau ma rog) dar lasati`o mai moale, vorbiti mai multe in joc.Imi cer scuze daca gresesc, dar asa mi se pare mie ca e cam free chat aici.Bafta la news/live/ziare etc.La 21:00 sedinta sa nu uitati, cat mai multa lume sa fie ON si nu uitati de tema de aseara.(Cea cu Bancul)Cel mai amuzant banc va fi premiat cu 100k.

Hai noroc, o sa vin la sedinta. Ce mai faceti ?

Edited by T o m y y T o m y y

Defapt nu chiar free chat, mai usor cu SPAM-ul sau voi veti suporta consecintele.

EDIT: Din pacate SAMP-ul meu nu mai functioneaza, am avut cateva probleme cu PC-ul mai devreme si am fost nevoit sa reinstalez niste drivere, se pare ca acum GTA:SA nu mai recunoaste aceste drivere (printre care si cele video) si nu vrea sa ruleze. Este necesar sa-l reinstalez si asta va dura ceva timp din cauza unor probleme cu PC-ul, imi cer scuze pentru neplacerile provocate. Sper sa intru pe la 22:00, daca e sedinta o s-o facem maine/poimaine. Ne auzim mai tarziu.

Edited by Unknown X

Mda ; si eu am o problema ; cand fac poze cu F8 nu se salveaza toata.. doar jumate sau chair neagra toata..

O sa fiu nevoit sa reiau serviciile platite pentru kNNr. si anunturile RP !

Reinstalez SA:MP acum! :!!

Mda ; si eu am o problema ; cand fac poze cu F8 nu se salveaza toata.. doar jumate sau chair neagra toata..

O sa fiu nevoit sa reiau serviciile platite pentru kNNr. si anunturile RP !

Reinstalez SA:MP acum! :!!

Nu stiu ce se petrece...incearca sa faci pozele cu aparatul din game.

Imi da o eraore cand vreau sa instalez GTA SA :O

Scrie : Setup has experienced an error.

Please do the following:

-close any runing programs

-empty your temporary folder

-check your internet connection

then try to run the setup again.

Imi da o eraore cand vreau sa instalez GTA SA :O

Scrie : Setup has experienced an error.

Please do the following:

-close any runing programs

-empty your temporary folder

-check your internet connection

then try to run the setup again.

Incearca sa cureti fisierele temporare, dupa sa inchizi conexiunea de internet, sa inchizi toate programele care ruleaza si sa incerci sa instalezi din nou GTA:SA. Daca tot da error, incearca sa stergi din My Documents folderul GTA SA User Files. Mai poti incerca sa-l instalezi in alta locatie decat locatia default (adica C:\...) si fosta lui locatie (unde a fost instalat inainte).

Ne auzim peste 7 zile baieti, va iubesc sa stiti.Aveti grija de voi si de News Reporter, cand revin sa fie mai sus decat este acum.:* :* Salutare!!! >:D<<'>

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic