Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare! Scuzati ca nu am mai intrat in SA-MP. Uitati cauzele :)>- : 1. Am avut probleme cu mama (scoala :)) )

2. Nu ma lasat la PC.

3. Am fost la strand cu Colis! 8->

4. Nu mi-a mers netul ... ( tata nu l-a platit ~X( ) :))

Buna ziua colegi , ce m-ai faceti ? Si multa bafta Caps si Sad3e in continuare ,acum am vazut si eu ca ati plecat...

EDIT: Am ban , X( , de ce iar bugul acesta ... :(( , nu mai vreau sa fiu banat pentru acest bug, si acum trebuie sa astept pana sambata :((( , deci nu am ce face , bugul e tot bug.

Edited by sRn

Mi s-a m'ai intamplat odata de 1 mai , am fost in joc , am jucat , nu luasem ban pana atunci , si nu am mai intrat. Si cand m'am intors am vrut sa intru si ghici? Cica sunt banat , sa postez o cerere.... deci nu am ce face, nu a intrat nimeni pe contul meu , nimic, este un bug , am m'ai auzit la cineva pe forum, numai eu trebuie sa iau ban pentru chestia asta ... trebuie sa astept ...

Buna dimineata , ce m'ai facerti ? .. eu sunt inca banat , astept unban .. , oricum nu imi fac griji cai sunt invoit pana vineri/sambata, ca sa nu fiu nesimtit sa nu vin la sedinte nemotivat.

Buna dimineata, ce mai faceti ?.

Intru si eu acuma in GAME.

Si server OFF acuma. :)).

Nu mai face double-post, se sanctioneaza cu Warn UP.

Salut Haose.

Nu mai face SPAM, si asta se sanctioneaza cu Warn UP.

Buna dimineata baieti, nu uitati de simularea din aceasta seara!

Salutare fetelooor. Sper sa ne mai intalnim si in alte factiuni, sau de ce nu, cand ma reintorc sa fiti toti aici !

Bafta. Mai multe aflati din cererea de demisie.

Hai ma chiar asa?Plecati toti?...Bafta in continuare...

Salutare fetelooor. Sper sa ne mai intalnim si in alte factiuni, sau de ce nu, cand ma reintorc sa fiti toti aici !

Bafta. Mai multe aflati din cererea de demisie.

Bafta frate.. ne cam destramam.. dar ne revenim noi :)

PS: Credeti ca omul a pasit pe luna?

Daca credeti uitati aman2 dovezi ca nu au fost ;)

http://www.220.ro/documentare/AMERICANII-NU-AU-FOST-PE-LUNA-Partea-1/51Hz4PERDT/

http://www.220.ro/documentare/AMERICANII-NU-AU-FOST-PE-LUNA-Partea-2/0fA7vxgjnX/

go in game.. simulare.

Buna toti membrilor NR, sper sa ne intelegem cat mai bine.

Bafta frate.. ne cam destramam.. dar ne revenim noi :)

PS: Credeti ca omul a pasit pe luna?

Daca credeti uitati aman2 dovezi ca nu au fost ;)

http://www.220.ro/documentare/AMERICANII-NU-AU-FOST-PE-LUNA-Partea-1/51Hz4PERDT/

http://www.220.ro/documentare/AMERICANII-NU-AU-FOST-PE-LUNA-Partea-2/0fA7vxgjnX/

go in game.. simulare.

In legatura cu asta, si eu am auzit o chestie de la un profesor : De ce in jurul lunii nu se vad stelele? Poate ca e ceva acolo ? Poate ca da poate ca nu. Dar astea sunt doar teorii, ca si cele despre UFO.

Mda, factiunea a mai trecut printr-un astfel de moment acum ceva timp, tin sa va avertizez pe toti ca de acum timp de vreo saptamana in cel mai rau caz doua, pana va cunoasteti cu noii colegi o sa fie plictiseala din nou. Ei bine, din cauza acestei plictiseli multe persoane decid sa plece, nu au rabdare sa vina alti. Tin sa le urez bun venit celor noi, iar celor vechi sa le transmit sa aiba putina rabdare, totul va reveni la normal. Ma ocup de asta, live-urile sunt suspendate normal pana punem cativa Local Editors. Se pare ca start-ul acestui, hai sa-i zicem maraton de demisii, a fost dat de Caps, dupa el, unul cate unul ati inceput sa plecati. In fine, roate sa invarte si totul merge mai departe, succes celor care ne-au parasit, bun venit celor noi in echipa News Reporter. Maine sper sa fie ceva lume la mini-sedinta, s-au terminat examenele sper ca totul sa revina la normal. Eu unul ies peste cateva minute, maine am ceva treaba si ma trezesc dimineata, aveti grija ce faceti, mai ales cei noi, orice greseala (depinde de cat de serioasa este) poate duce la demiterea voastra cu FP.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic