Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aici nu se poate gasi un subiect de discutie. De la fiecare subiect va luati la cearta> >:))

Dacă tu crezi că dezbaterea unui subiect cum ar fi rivalitatea dintre două genuri muzicale este o ceartă, înseamnă că nu gândești.

A doua variantă ar fi +1. :))

Dacă tu ai crescut în anturaje de băiețași de cartier asta nu-nseamnă că toată lumea a crescut așa.

Eu îți dau un sfat: nu mai critica muzica (manelele) pentru că aia e o muncă, o muncă din care se câștigă, față de rap.

Cred că este de ajuns această analogie.

Ca in versurile lui Nimeni ALtu' : "Am fost genul de copil terorizat de cocalari, pana-am inceput s-o ard cu bagabontzii mai mari".

Este doar o greseala, oamenii fac greseli, nu? + ca nu ai vorbit cu mine in realitate ca sa poti constata asta.

Si da, imi sustin parerea ca manelele reprezinta incultura.

Daca tu crezi ca toti smecherasii de 12-13 ani care si-au luat o sapca din piata, un trening si asculta rap in difuzorul de la nokia sunt culti...e parerea ta.

*S-o luam logic, sa presupunem ca TOTI sustinatorii acestui gen sunt inculti. De unde se castiga mai bine, din rap-ul tau cu mesaj sau din melodiile ce fac referire la valoare?

bitch-defeated-flawless-victory.jpg

Gata cu jucăriile,

http://www.go4it.ro/...ntare-10510912/

Ce ziceți ?

Nu prea se compară cu piața actuală, probabil nu va fi disponibil în România la fel ca și HTC DNA.

Nu suntem noi, românii prea atașați de HTC, știm numai Samsung & Aifon.

Apar din ce în ce mai multe telefoane 4.7", asta nu e ceva îmbucurător pentru mine, prea mare.

Voi ce părere aveți ?

Hahah, uitați-vă la taiwanez-ul șef Chou, el deja are telefonul, asta da șmecherie.

http://www.curierulnational.ro/Specializat/2013-02-04/Seful+HTC+-+filmat+facand+poze+cu+noul+M7

Edited by Jakab

Ca in versurile lui Nimeni ALtu' : "Am fost genul de copil terorizat de cocalari, pana-am inceput s-o ard cu bagabontzii mai mari".

O poți spune și așa.

Oricum, dacă ai înțelege mesajele din rap nu te-ar mai irita orice îți vine în față ca roșul în ochii unui taur.

Daca tu crezi ca toti smecherasii de 12-13 ani care si-au luat o sapca din piata, un trening si asculta rap in difuzorul de la nokia sunt culti...e parerea ta.

*S-o luam logic, sa presupunem ca TOTI sustinatorii acestui gen sunt inculti. De unde se castiga mai bine, din rap-ul tau cu mesaj sau din melodiile ce fac referire la valoare?

Tocmai ce am spus eu asta mai sus sau pe pagina anterioară. :))

Nu am zis ca toti smecherasii de 12-13 ani care au o sapca in cap sunt smecheri...si pe cineva care chiar asculta rap pentru mesaj nu asculta la difuzoru' de la telefon, cum fac manelistii, sa auda toti ce ascutla ei.

Si stiu si eu genu' asta care ascutla rap sa fie smecheri, dar eu nu fac asta :)

Dacă tu ai crescut în anturaje de băiețași de cartier asta nu-nseamnă că toată lumea a crescut așa.

Eu îți dau un sfat: nu mai critica muzica (manelele) pentru că aia e o muncă, o muncă din care se câștigă, față de rap.

Cred că este de ajuns această analogie.

Aici ai dreptate si la urma urmei trebuie sa apreciem munca oricui indiferent de cine e sau ce trecut are. E o chestie relativa pentru ca daca nu am respecta munca celorlalti nu ne putem respecta pe noi. Si ce mai ziceti:>? Cine sunt arms dealerii pentru war?

Nu am zis ca toti smecherasii de 12-13 ani care au o sapca in cap sunt smecheri...si pe cineva care chiar asculta rap pentru mesaj nu asculta la difuzoru' de la telefon, cum fac manelistii, sa auda toti ce ascutla ei.

Si stiu si eu genu' asta care ascutla rap sa fie smecheri, dar eu nu fac asta :)

Inca nu mi-ai raspuns la a doua intrebare.

Eu ascultam rap în difuzorul la Nokia în clasă și nu mă cred șmecher.

Ascultam cu încă doi colegi ca să scăpăm de plictiseala din clasă.

Clișeele astea născute acum nu știu cât timp v-au acaparat și spălat creierele, să mor. :))

O poți spune și așa.

Oricum, dacă ai înțelege mesajele din rap nu te-ar mai irita orice îți vine în față ca roșul în ochii unui taur.

Tocmai ce am spus eu asta mai sus sau pe pagina anterioară. :))

Dar nu ma irita nimic, imi expun opinia, doar e o tara libera nu, si avem exprimarea libera "E dreptul nostru si e garantat de constituie" (Parazitii - Jos Cenzura! ).

Gata cu jucăriile,

http://www.go4it.ro/...ntare-10510912/

Ce ziceți ?

Nu prea se compară cu piața actuală, probabil nu va fi disponibil în România la fel ca și HTC DNA.

Nu suntem noi, românii prea atașați de HTC, știm numai Samsung & Aifon.

Apar din ce în ce mai multe telefoane 4.7", asta nu e ceva îmbucurător pentru mine, prea mare.

Voi ce părere aveți ?

Hahah, uitați-vă la taiwanez-ul șef Chou, el deja are telefonul, asta da șmecherie.

http://www.curieruln...poze cu noul M7

Mie unul imi place. E frumos si performant. Multi spun ca HTC are bateria slaba sau semnalul.

Eu ascultam rap în difuzorul la Nokia în clasă și nu mă cred șmecher.

Ascultam cu încă doi colegi ca să scăpăm de plictiseala din clasă.

Clișeele astea născute acum nu știu cât timp v-au acaparat și spălat creierele, să mor. :))

Una e cand asculti din smecherie, fiind o normalitate in viziunea ta de meltean si una e cand asculti din plictiseala.

Inca nu mi-ai raspuns la a doua intrebare.

Deja discuția noastră duce la o luptă, mai degrabă, așa că mă retrag.

Vă pwp gen Piticul și vă salut gen eu!

Am plecat la antrenament.

Baftă!

Dar nu ma irita nimic, imi expun opinia, doar e o tara libera nu, si avem exprimarea libera "E dreptul nostru si e garantat de constituie" (Parazitii - Jos Cenzura! ).

Știu, știu, nu-i nevoie de biografie. :))

Mă bag şi eu.

Nu "impun" nimănui ce să asculte şi nici nu doresc să se impună. Aşa cum "maneliştii" sunt liberi să cânte, eu sunt liber să-mi spun opinia despre ceea ce cântă ei.

Manelele au fost inventate drept melodii de petrecere, de pahar, de voie bună. Prin urmare, omul care ascultă manele non-stop (în maşină, acasă, la radio, la muncă, pe telefon etc) este printre cele mai proaste specimene umane existente. Ăştia reprezintă din pacate o majoritate a ascultătorilor de manele şi tot ei sunt şi motivul pentru care TOŢI ascultătorii de manele sunt băgaţi în aceeasi oală. E stupid să crezi că un om care asculta tot timpul doar manele, nu are nici un fel de cultura muzicala. Pur si simplu NU EXISTĂ!

Deja discuția noastră duce la o luptă, mai degrabă, așa că mă retrag.

Vă pwp gen Piticul și vă salut gen eu!

Am plecat la antrenament.

Baftă!

Știu, știu, nu-i nevoie de biografie. :))

Bafta sefule, sa le rupi picioarele.

Mie unul imi place. E frumos si performant. Multi spun ca HTC are bateria slaba sau semnalul.

Iți mulțumesc Audi pentru că mai am cu cine discuta și eu despre telefoane.

Mulți spun ... dar eu nu spun.

Și crede-mă, am în posesie un HTC One S iar înainte aveam un HTC Sensation, bateria poate că ține mai puțin, dar nu cu mult. Iar cât despre semnal... bullshit.

"The battery can be changed manually, the phone's design & style, never".

Edited by Jakab

Mă bag şi eu.

Nu "impun" nimănui ce să asculte şi nici nu doresc să se impună. Aşa cum "maneliştii" sunt liberi să cânte, eu sunt liber să-mi spun opinia despre ceea ce cântă ei.

Manelele au fost inventate drept melodii de petrecere, de pahar, de voie bună. Prin urmare, omul care ascultă manele non-stop (în maşină, acasă, la radio, la muncă, pe telefon etc) este printre cele mai proaste specimene umane existente. Ăştia reprezintă din pacate o majoritate a ascultătorilor de manele şi tot ei sunt şi motivul pentru care TOŢI ascultătorii de manele sunt băgaţi în aceeasi oală. E stupid să crezi că un om care asculta tot timpul doar manele, nu are nici un fel de cultura muzicala. Pur si simplu NU EXISTĂ!

Foarte corect, se pare ca ai reusit sa exprimi ceea ce incerc de juma' de ora sa ii zic eu lui Krysty.

PS: Ai un + de la mine ;)

Deci am intrat pe tema cu muzica, nici manelele nici rapul nu arata cultura, respectiv incultura. Eu zic ca o muzica culta, este cea clasica, o simfonie, o sonata, opera. Nu zica ca eu sunt mare ascultator, daca ascult odata sau de doua ori pe luna, eventual cand mai merg la opera in Cluj, sau cand merg pe la varul meu si se pregateste de un concert (canta la pian). In rest fiecare muzica isi are rolul ei in viata, rapul sau manelele, sau acest gen de House, electronic si toate genurile existente isi au locul. Asa ca, acela care spune ca rapul/maneaua reprezinta, cultura, valoare sau orice altceva, se inseala. Manelele au locul lor la un chef, cand ai chef sa arunci cu bani, sa te spargi in figuri. Iar rapul (cel cu mesaj social) cred ca are si el locul lui. Deci discutie incheiata :))

Iți mulțumesc Audi pentru că mai am cu cine discuta și eu despre telefoane.

Mulți spun ... dar eu nu spun.

Și crede-mă, am în posesie un HTC One S iar înainte aveam un HTC Sensation, bateria poate că ține mai puțin, dar nu cu mult. Iar cât despre semnal... bullshit.

"The battery can be changed manually, the phone's design & style, never".

Multii mi-au recomandat HTC One S pt ca este bun. Nu stiu, sa vedem pe viitor :)

Multii mi-au recomandat HTC One S pt ca este bun. Nu stiu, sa vedem pe viitor :)

Dacă așa stă treaba, pot să îți scriu un roman de ce HOS ( HTC ONE S ) și nu S2 poate chiar S3.

Edited by Jakab

Foarte corect, se pare ca ai reusit sa exprimi ceea ce incerc de juma' de ora sa ii zic eu lui Krysty.

PS: Ai un + de la mine ;)

N-ai inteles nimic, m-ai bagat in aceeasi oala cu manelistii care asculta mereu manele, eu nepracticand acest lucru.

*Faci parte din categoria oamenilor care ies din cluburi cand se asculta manele?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic