Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

New avatar + signature. Eu ma duc la culcare . Noapte buna , astazi am dat daor 2 a.g-uri si 3 news-uri

Noapte buna :)

Imi place semnatura :-?

Daca vreti sa vedeti clasamentul spammerilor de la discutii check this:

http://forum.b-zone.ro/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=who&t=8153

Eu tocmai am terminat interviul :-??

Merg la culcare, noapte buna !

Eu tocmai am terminat interviul :-??

Merg la culcare, noapte buna !

Noapte buna. Nu ramane nimeni in game? ... Ma cam plictisesc. :))

Buna seara stimatii mei colegi. Datorita unui incident petrecut acum putin timp, vreau sa discutam despre comportamentul vostru. Dupa cum stiti, factiunea noastra pune accentul pe respect. Ma intereseaza cu mult mai putin un news RP gresit decat un comportament arogant, nesimtit si jignitor fata de cineva.Voi proceda la fel ca si precedentul meu, [F4L]emptY_mdY. Sanctiunile pentru comportament vor fi foarte grave, minimul fiind de doua waction warn-uri. In primul rand, vreau ca in momentul in care sunteti jigniti sa intoarceti si celalalt obraz. Nu ma intereseaza ca va injura de mama, de sora, de frati, de morti, voi trebuie sa faceti liniste. Voi veti avea de castigat din asta. Nu trebuie sa intoarceti o vorba ca sa ripostati. Nu asta inseamna riposta. Riposta poate fi facuta si prin atitudine, prin taria de caracter. Imaginati-va ca vine unul la voi si va injura. Voi va uitati la el, il lasati sa termine, ii spuneti " Imi cer scuze ca v-am deranjat si ca v-am lasat aceasta parere despre mine. " si plecati. Cum o sa va simtiti voi? Extraordinar. Toate injuriile lui sunt egale cu 0, fata de enuntul dumneavoastra. Cum o sa se simta el? Ei bine, nu cred ca o sa ii placa acel sentiment. In al doilea rand, eu ii consider pe cei care folosesc injuriile in situatii nepotrivite analfabeti. De ce? Pentru ca nu se poate exprima corect, nu se poate folosi de gramatica si de jocurile de cuvinte si incepe sa jigneasca. Sunteti reporteri. Se presupune ca stiti ce e gramatica. Cu ce va deosebiti de el daca va comportati la fel? De ce l-as trata pe el diferit de voi? Ratiunea face diferenta dintre oameni si animale. Nu o sa ii cer unui animal sa vorbeasca frumos, sa se comporte civilizat sau sa nu se puna in gura aiurea cu toata lumea. O sa ii cer acest lucru unui om. Daca acel om nu ma asculta, inseamna ca nu am facut corect diferenta. Las la latitudinea voastra decizia dintre cele doua categorii. Sa stiti doar ca am asteptari de la toti, mai mari de la unii, mai mici de la altii. Iar daca m-ati dezamagit, nu va urasc, ci va compatimesc. Va compatimesc pentru faptul ca ati marcat un teritoriu pe care il credeti al vostru, si sunteti cu totul convinsi ca nu exista nimeni care sa va " detroneze ", ca aveti incredere maxima in puterile voastre. In concluzie, sper sa fi prins mesajul pe care vi l-am scris printre aceste randuri. Vreau sa invatati sa cititi cu mintea, nu doar cu ochii.

*Topic inchis pentru 24 de ore.

Topic redeschis, vreau sa aveti mare grija la plangeri, la comportament si la activitate, voi sanctiona foarte dur abaterile ce fac referire la conditiile enumerate anterior. Daca nu s-a putut cu baiatul bun, incercam si cu baiatul rau.

Edited by Krysty xD

Topic redeschis, vreau sa aveti mare grija la plangeri, la comportament si la activitate, voi sanctiona foarte dur abaterile ce fac referire la conditiile enumerate anterior. Daca nu s-a putut cu baiatul bun, incercam si cu baiatul rau.

Multumim ca l-ai redeschis, vom fi mai atenti.

Îmi cer scuze pentru că nu am reuşit să vin la târg, dar am mâine 3 teste foarte grele.

Bine ai revenit Adrian.

Welcome Sedativ.

Uraţi-mi noroc la testele de mâine.

Mă duc la culcare, o noapte bună să aveţi.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic