Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De ce sa iti pui F*ck you la car place?

Razvi, poti sa mai zici ceva? :))

Am revenit de la 3-0 si te-am batut cu 4-3.

Iti mai zisai odata ca-mi bagai **** in el de meci, iti zisai pe mess si de ce..crezi ca daca pui aici rezolvi ceva?

Tocmai am dat rob. A fost cea mai lunga urmarire din viata mea :)) Mai intai, dupa ce am luat banii am alergat si m-au omorat cand vroiam sa dau G la alta masina, dar m-a dat la HQ. Am mers cu Landstalker-ul pana la Aero LV si am luat un Maverick. Dupa, m-am trezit cu un NG cu Rustler in spatele meu: v08iKjP.pngApoi m-am plictisit si am luat un Dodo fara sa fiu omorat. Peste vreo 2 minute NG-ul din Rustler a tras in mine pana am luat foc si m-am prabusit. Si m-a dat iar la HQ... Mi-am luat iar Landstalker-ul si cand sa cobor de la HQ, un Rustler se prabuseste langa mine. Sar din masina si ma trezesc cu vreo 5 FBI si 2 NG tragand dupa mine. I-am zapacit alergand in cerc vreo 4 minute dupa care m-au omorat si am intrat la jail :) .

Si... ce mai faceti?

Tocmai am dat rob. A fost cea mai lunga urmarire din viata mea :)) Mai intai, dupa ce am luat banii am alergat si m-au omorat cand vroiam sa dau G la alta masina, dar m-a dat la HQ. Am mers cu Landstalker-ul pana la Aero LV si am luat un Maverick. Dupa, m-am trezit cu un NG cu Rustler in spatele meu: v08iKjP.pngApoi m-am plictisit si am luat un Dodo fara sa fiu omorat. Peste vreo 2 minute NG-ul din Rustler a tras in mine pana am luat foc si m-am prabusit. Si m-a dat iar la HQ... Mi-am luat iar Landstalker-ul si cand sa cobor de la HQ, un Rustler se prabuseste langa mine. Sar din masina si ma trezesc cu vreo 5 FBI si 2 NG tragand dupa mine. I-am zapacit alergand in cerc vreo 4 minute dupa care m-au omorat si am intrat la jail :) .

Si... ce mai faceti?

Interesantă poveste. :))

Ai avut parte de acțiune în seara asta.

Eu ies pe afară puțin.

După revin în joc.

Baieti de ce au iesit asa de multi zilele astea din NR ?

Au chef de altceva, probabil.

De ce nu-i întrebi pe ei? :))

De ce sa te plictisesti? mie mi se pare cea mai tare factiune.

Acum, că e senzația de nou.

După ce te vei obișnui poate nu-ți va mai plăcea.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic