Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu umblati voi dupa Krysty, nu ne inchide topicul :))

Haideti sa facem 2.000 de pagini :)).

Subiect: Ce va place sa faceti in timpul liber? Argumentati!

Pe-afara cu prietenii si sa joc ping-pong. :))

La 18 e targul ma? :))

• Nick: BmwX5
  • Factiune: News Reporter.
  • Level: 25.
  • Propunerea ta: 1. A propune sa se scoata acea regula cu privire la live-uri sau sa se mareasca. Cred ca si asta e unul dintre motive pentru care nu avem destul live-uri.
  • 2. La pachete, daca dupa ce am raspuns la pachete, iar colegul meu nu reuseste sa dea de acel player in decurs de 3 zile sa fie anulat pachetul(exact cum este si cu live-ul). .
  • 3. Daca colegul meu a inceput pachetul iar player este inactiv mai mult de 3,4 zile sa fie iarasi anulat, deoarece multi playeri fac cerere si dupa sunt inactivi.
  • Alte precizari: Nu.

nu am inteles raspunsul lui krysty referitor la liveuri

• Nick: BmwX5
  • Factiune: News Reporter.
  • Level: 25.
  • Propunerea ta: 1. A propune sa se scoata acea regula cu privire la live-uri sau sa se mareasca. Cred ca si asta e unul dintre motive pentru care nu avem destul live-uri.

Tot grele ie romana.

Regula aia am propus-o eu si treaba sta in felul urmator: cand am propus-o aveam foarte multe liveuri si nu faceam fata, iar in majoritatea liveurilor aparea o persoana sau mai multe care avusese live cu o zi inainte sau chiar in acea zi. Asadar, am propus ca o persoana sa apara pe live o singura data pe saptamana pentru "rarefierea" liveurilor si pentru a le da sansa mai multor jucatori de a aparea pe live. (Multi cereau live dupa live, etc)

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic