Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta News Reporter. Mi-a facut placere. Cum am zis si in cererea de demisie, raman cateva persoane importante pentru mine si cel mai important, nu o sa uit niciodata factiunea asta deoarece este prima mea factiune. Stiu ca este greu si pot spune ca este cel mai greu test din regulament la toate factiunile asa ca nu oricine ajunge aici. Bafta tuturor!

• Nick: AUDI_RS8
  • Rank: 4 (Network Anchor), acum 3 (Local Editor)
  • Vechime (perioada exacta petrecuta in factiune): 4 luni, 1 saptamana, 3 zile, 2 ore, 5 minute si 30 de secunde (131 de zile / 3146 de ore / 188765 de minute / 11325630 de secunde)
  • De ce doresti sa pleci din News Reporter?:

1. A intervenit monotonia.

2. Prea multa activitate pentru o factiune pasnica (zici ca suntem mafie).

3. Tu tot o tii pe a ta, si insinuezi ca nu am avut PC defect. Poate o sa stii si tu ce inseamna BAC sau sa ai un singur laptop care nu poate fii tinut mai mult de 2 ore on. Atunci intram sa vezi ca nu sunt asa de inactiv.

4. A inceput sa devina aiurea, prea multe reguli. Posturi, imagini, war, news, live, bla bla.

5. Nu mai sunt dorit. Si asta s-a vazut in ultimile zile. Nu am ce sa reprosez, poate ca m-am purtat urat cu voi, si pentru acest lucru, doresc sa-mi cer scuze tuturor.

6. A disparut seriozitatea si isi face loc caterinca si batjocura. Sper ca stii la ce ma refer.

7. Te-ai schimbat radical.

8. Am incercat sa discut cu tine, dar nu prea se poate (acum in HQ nu m-ai lasat sa-mi spun punctul de vedere).

• Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in News Reporter?: Bine, in unele momente.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru News Reporter pentru minim doua saptamani: Nu este cazul, mereu aici am stat mult.
  • O ultima dorinta: Incearca sa asculti de sfaturile mele, + sa fiu iertat de colegi pentru ce am facut.
  • Ce ar trebui schimbat?: Incearca sa mai reduci din activitati + sa fii stapan pe situatie.
  • Alte precizari?: Nu voiam sa se ajunga aici. Nu am iesit pentru rank, ci pentru cuvintele pe care mi le-ai adresat in ultima perioada. Consider ca mi-am facut treaba aici. Dupa cum am spus, este o factiune minunata, unde m-am simtit ca casa. Decat sa stric un colectiv, iar apoi sa-mi reprosezi, prefer sa ies eu.

Aici se termina si drumul meu. Pentru mine, News Reporter reprezinta, un loc unde voi fi mereu primit cu caldura, asa cum am fost primit si pe data de 23.11.2011 cand am intrat pentru prima data in News Reporter, cu lider UnknownX. Nu voi uita niciodata primul /news, primul /live dar si primul /fwarn. Acolo m-am simtit bine, am vazut ce inseamna o factiune cu adevarat, de aceea, de cate ori am avut oportunitatea m-am intors. Am fost in News Reporter de 4 ori (de 2 ori cu UnknownX, o data cu everzor si o data cu [F4L]emptY_mdY / Krysty). Am stat in News Reporter 8 luni (in total), timp in care am invatat FOARTE multe lucruri si am intalnit oameni de nota 10. Acestia sunt: Bratu, Ale., Vincenzo, UnknownX, Devil, everzor, k1ll3r, rEloaD., Catalin1994, Iulian1996, Xtazy, BmwX5, [F4L]emptY_mdY, Krysty, RazviTnx, Jackie_Dee, Piticul, greenday AlexM, Just.xeS. Le mulumesc acestor oameni care m-au ajutat cu tot ce au putut si care m-au ajutat sa trec peste clipe grele. Ma simt mandru sa fac parte din lista "Reporteri de colectie". Cat despre factiune, ce pot spune? Este o factiune grea, care implica multa munca, nu ajungi asa usor aici. Dar, odata ce liderul are incredere in tine, vei ajunge foarte departe. Pentru a ajunge cineva, trebuie sa iti depasesti limitele. Dincolo de limite, incepe exccelenta. Acum, sa vorbim despre perioada aceasta. Atunci cand am lasat liderul, aveam de gand sa intru in News Reporter. Vazand ca aplicatiile sunt inchise, am fost in National Guard, iar apoi in Hitmen. Dupa ce am iesit din Hitmen, am decis sa vin in News Reporter. Pe atunci, emptY_mdY era lider, iar sublider Krysty. Am fost primit cu caldura, dar si cu ura (nu zic de la cine). Atunci cand am primit rank 2, am observat ca emptY_mdY are incredere in mine si am zis sa nu-l dezamagesc. Atunci cand am primit rank 3, am fost fericit si i-am multumit lui emptY_mdY. Atunci cand [F4L]emptY_mdY a renuntat la lider, stiam cine va veni in locul sau. Am avut dreptate, acela era Krysty. Nu ma asteptam sa primesc rank 4. Abia atunci am vazut ce inseamna responsabilitatea in News Reporter. Totul a fost bine si frumos pana intr-o zi cand mi s-a ars hard-disk-ul. Am facut o cerere de inactivitate pentru 2 saptamani. In acest timp, eu aveam un laptop (nu era al meu) si am decis sa intru in joc, pentru a mai reduce din inactivitate. Vineri, mi-am reparat calculatorul. Tot atunci am avut o discutie cu Krysty. Se pare discutia aceea a fost una dura, plina de contraziceri si altele. Acum am inteles de ce BmwX5 si Jackie_Dee au iesit. Poate ca el nu a inteles ce inseamna BAC sau sa ai PC defect si sa ai un singur calculator, pe care trebuie sa-l imparti cu parintii. Multi primesc totul din cer. Am vazut ca nu mai suporta glumele mele, asa ca am decis sa plec. Acum cateva cuvinte despre colegi. Ati fost niste colegi minunati, cu simtul umorului, imi pare rau daca v-am suparat candva si sper sa ma iertati. Multumesc pentru tot, iar eu raman la vorba mea: "Mai bine era cu emptY". Multumesc tuturor colegilor care mi-au fost alaturi: Cartofar (leguma), AlexM (MAN), NuTLine (samanta din NR), GoldFish (pestele), Elenna (my love), Piticul (cel care lua cucu mereu), greenday (hackeru), MoNNsTeR (monstruletzul), Patrunjel (marar, aka planta), RazviTnx (Mr.Designer), Krysty (XXX lover), [F4L]emptY_mdY (7", mendy, sandy), BmwX5 (masinutza), Jackie_Dee (JackDaniels), DanielBoyd (Coyd), Negrean.Boby (ROB), AlexM (MAN), Just.xeS (sex), [PD]Robbie (Robin Hood), usp_14 (pistolaru), Chris.Scott (CS mania). Daca mai e cineva, va rog sa-mi spuneti, e posibil sa fi uitat. Remember AUDI_RS8. Ma simt mandru ca am facut parte din aceasta factiune, si nu am luat nici un FW timp de 4 luni si 1 saptamani Voiam sa stau aici foarte mult, dar se pare ca m-am inselat. Multumesc tuturor si inca o data, scuze pentru neplacerile create. Cererea a fost facuta aseara la 1 noaptea, so, poate am gresit undeva.

Bafta cu ce ti-ai propus Krysty.

Edited by Chef AUDI RS8

Capture.png

Cum am facut eu 9? Cred ca am facut mai multe dar cred ca deja devine ofticanta chestia asta, iei un AV pentru un ordinar de tabel nu intelg chiar ce rost are.

P.S: Salutare, am sa intru mai tarziu prin game, ne auzim cat de curand.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic