Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, tocmai ce mi-am reinstalat windows-ul. Am pierdut toate pozele pentru activitate, o sa mai iau din ele de la colegi. Ne auzim in joc.

@@RobertCM, ti-am dat PM in legatura cu pachetul meu.

Bună seara, dacă tot postez un mod frumos, o să vorbesc respectuos. Nu cred că veţi mai vedea asta :)).

Cu toţii îl iubim pe Scooby-Doo, nu-i aşa? (Ştiu că veţi zice nu, doar sunteţi nabi:)) ). Am decis să împart şi cu voi modul de "Duba misterelor".

1. Downloadaţi de aici.

2. Instalaţi-l :)).

Poze. 1 şi 2.

Welcome celor noi, sper sa va simtiti bine aici si sa va acomodati repede.

In alta ordine de idei, fiti atenti la anunturile gratuite, aveti grija cand apasati enter, verificati news-ul de N ori pana sa-l dati, nu uitati ca nu cantitatea conteaza, ci calitatea. Daca primiti 10 SMSuri, mai bine dati 5-6 corecte decat 10 gresite. Va spun acest lucru pentru a evita reclamatiile, zic eu, aiurea.

Unii nu inteleg cat de greu este sa fii in News Reporter, asa ca nu va bazati pe faptul ca nimeni nu v-a vazut greseala. Totusi, nu va faceti un obicei din a gresi cu scuza ca e greu. Cand ati aplicat ati stiut exact la ce va veti inhama.

In plus, aveti grija la comportament, aici se sanctioneaza mai mult decat o greseala legata de factiune.

*Odata am baut un pahar cu apa.

Edited by rTs DanielBoyd

Welcome celor noi, sper sa va simtiti bine aici si sa va acomodati repede.

In alta ordine de idei, fiti atenti la anunturile gratuite, aveti grija cand apasati enter, verificati news-ul de N ori pana sa-l dati, nu uitati ca nu cantitatea conteaza, ci calitatea. Daca primiti 10 SMSuri, mai bine dati 5-6 corecte decat 10 gresite. Va spun acest lucru pentru a evita reclamatiile, zic eu, aiurea.

Unii nu inteleg cat de greu este sa fii in News Reporter, asa ca nu va bazati pe faptul ca nimeni nu v-a vazut greseala. Totusi, nu va faceti un obicei din a gresi cu scuza ca e greu. Cand ati aplicat ati stiut exact la ce va veti inhama.

In plus, aveti grija la comportament, aici se sanctioneaza mai mult decat o greseala legata de factiune.

*Odata am baut un pahar cu apa.

Ia un cuc mare! PWP :*

Salutaree, de cand nu am mai postat aici :-S.. WELCOME celor noi si aveti grija ce faceti!

P.S: Ia uitati-va cate topicuri am postate <3 Appreciation-from-manager.gif

GG Mah, G G, cu toate ca nu meritai )) Welcome la aia noi. Back de la scoala.
Spune-i lui Razvi ca nu meritam. ;) daca poti :-" Si inca ceva, si TU ai fi avut acelasi rank, dar pentru ca esti cel mai mare newbie, ca sa nu zic nub, pe care-l cunosc, nu ai. :))

@, Rad incontinuu de la gif-ul ala =))

Salut, tocmai ce am sosit de la liceu. Ma duc sa ma joc putin cu (,) cainele si ne auzim in joc.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic