Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Ce faceti?

Maine, vreau sa ne intalnim cat mai multi pe B-Zone MOVIE Server la ora 14-15 pentru a filma B-News Live Channel. Veti primi bonusuri, cei care veti veni. Salut!

PAGINANOUA

Edited by RazviTnx xD

Nu inteleg care-i faza... daca deschizi o pagina noua ce rezolvi?

Faza e ca nu e nicio faza. Pur si simplu e o chestie intre noi.

Sa vezi atunci cand trebuia deschisa pagina 2000 ce bataie a fost. Egh, nimic altceva.

Nu inteleg care-i faza... daca deschizi o pagina noua ce rezolvi?

E o faza mai veche, ritualul "dezvirginarii". Daca "dezviriginezi" mai multe pagini la rand esti zeu...asta e scopu.

Nu e numai intre voi... o practica mai multi.

de la noi au luat-o, la noi e cel mai smecher si toti zic ca de fapt la ei e mai smecher, doar pentru ca nu stiu cum e aici...cum zic...

E o faza mai veche, ritualul "dezvirginarii". Daca "dezviriginezi" mai multe pagini la rand esti zeu...asta e scopu.

de la noi au luat-o, la noi e cel mai smecher si toti zic ca de fapt la ei e mai smecher, doar pentru ca nu stiu cum e aici...cum zic...

Poate m-aleg cu SIDA.

ZynQLge.png

In acest topic fiecare reporter (rank 1 si 2) are obligatia sa-si posteze raportul de activitate.

Fiecare reporter are obligatia ca in fiecare saptamana sa publice un numar minim de anunturi RP (nu anunturi gratuite), dar sa si participe la anunturile gratuite. Sunteti rugati sa faceti SS cu fiecare anunt pe care il publicati. Atentie, aceste SS-uri vor fi verificate, daca un SS se repeta se vor aplica sanctiuni pentru inselaciune!

*Pentru dovada ca ati participat la anunturile gratuite este necesar doar un singur SS cu start-ul (fara stop). Atunci cand sunteti cel care a dat start-ul, se va face un SS tot cu news-ul care anunta start-ul anunturilor gratuite.

Minimul de puncte pentru rank 1 este de 50 puncte iar minimul pentru rank 2 este de 40 puncte.

• O sesiune de anunturi gratuite: 2 puncte
  • Un news RP (fara greseli): 2 puncte
  • Un ziar scris: 2 puncte
  • Dovada ziarului vandut: 2 puncte (pentru rank 2)

Cu toate ca minimul de puncte pentru rank 1 este 50 de puncte, iar pentru rank 2 este de 40 de puncte, trebuie sa indepliniti si urmatoarele criterii:

Rank 1:

• Minimum 7 anunturi RP
  • Minimum 15 participari la anunturi gratuite
  • Minimum 3 ziare scrise, maximum 7

Rank 2:

• Minimum 5 news-uri RP
  • Minimum 5 participari la anunturi gratuite
  • Minimum 5 ziare scrise, maximum 9
  • Minimum 5 dovezi la ziare vandute

*Trebuie sa indepliniti numarul minim de: puncte, anunturi RP, sesiuni de anunturi gratuite, ziare iar la rank 2 dovezile. Daca facem calculul pentru cei de rank 1 (18 news RP x 2 + 21 x 1 + 2 x 3 = 63 de puncte), nu va iesi numarul minim de 50 de puncte, de aceea trebuie sa lucrati peste. Am pus numar minim de news-uri, sesiuni AG si ziare doar pentru a nu se abuza (10 ziare si putine news-uri RP sau 30 de news-uri RP si si 5 participari la anunturile gratuite).

Raportul va fi postat dupa urmatorul model:

*Rank 1

• Nick:
  • Rank:
  • Numarul de anunturi RP publicate:
  • Dovada:
  • Dovada intamplarii din news (daca exista; specificati pentru care news):
  • Numarul de sesiuni de anunturi gratuite la care am participat:
  • Numar de telefon:
  • Dovada:
  • Ziare scrise:
  • Dovada:
  • Peisaj (poza cu F8):
  • Puncte:
  • Alte precizari:

*Rank 2:

• Nick:
  • Rank:
  • Numarul de anunturi RP publicate:
  • Dovada:
  • Dovada intamplarii din news (daca exista; specificati pentru care news):
  • Numarul de sesiuni de anunturi gratuite la care am participat:
  • Numar de telefon:
  • Dovada:
  • Ziare scrise:
  • Dovada:
  • Dovada ziare vandute:
  • Peisaj (poza cu F8):
  • Puncte:
  • Alte precizari:

*Sa NU incarcati pozele pe Imageshack.

Site recomandat: Click

*Pentru anunturile RP publicate se va face un screenshot doar cu anuntul sau, daca nu prindeti dovada intr-un singur SS puteti face mai multe poze la intamplarea respectiva.

*Pentru participarile la anunturile gratuite se va face screenshot cu startul.

*Pentru ziare veti copia link-ul care sa duca catre topicul aferent ziarelor

*Pentru dovezi la ziare vandute se va face screenshoot atunci cand vindeti ziarul si cand respectivul accepta.

*Peisajele trebuie postate si in topicul "News Reporter - Peisaje".

Nota:

• Topicul va fi deschis de vineri seara pana duminica la ora 20:00.
  • In cazul in care nu postati raportul de activitate pana la data limita veti suporta o amenda de 4.000$ si faction warn.
  • Anunturile platite (pachetele de anunturi) nu pot fi incluse in raport.
  • Cei care intra in factiune miercuri seara sau mai tarziu, nu vor fi nevoiti aiba raportul de activitate complet. Cu toate astea, daca il vor face complet, vor primi salariu complet. Cei care intra in factiune vineri / sambata / duminica NU trebuie sa posteze raportul de activitate.
  • In cazul in care raportul vostru e incomplet, veti fi sanctionati cu o amenda de 2.000$ si un avertisment verbal.
  • Cel mai mare raport va fi premiat cu suma de 50.000$.
  • Pentru a vinde ziare va organizati singuri sau impreuna cu alti colegi si va duceti si le vindeti. In locuri populate, unde credeti voi ca le veti vinde. ATENTIE! Nu aveti voie sa promovati pe [/news]. Singura exceptie este atunci cand un rank 4+ organizeaza un mini-targ.

Update: 18 octombrie 2013

• Modificarea raportului. Aceasta modificare consta in: Departajarea raportului pe rank-uri. De acum incolo, raportul va fi diferit intre rank 1 si 2. De la rank 2 aveti mai multe ziare si obligatia de ale vinde inafara cadrului mini-tragurilor, asta implica adaugarea la raport a dovezilor vinderii ziarelor. Va duceti singuri sau impreuna cu alti colegi si le vindeti, in locuri populate, importante sau oriunde credeti voi de cuviinta. ATENTIE! Nu aveti voie sa promovati pe [/news] cu exceptia mini-targurilor organizate de un rank 4+. Astfel, notiunea de "echipa de ziaristi" va fi mult mai bine conturata. Totodata, am redus semnificativ numarul de anunturi Role-Play, dar asta inseamna ca voi fi mult mai drastic atunci cand vine vorba de corectarea lor.

Read it. Learn it. Apply it.

Pentru nelamuriri va voi sta la dispozitie eu sau RobertCM la sedinta si pana atunci desigur. Topic inchis pana maine pentru a ma asigura ca toti veti citii.

*Rapoartele din aceasta saptamana nu se mai iau in considerare. Nu veti fi sanctionati. De saptamana viitoare noul raport va intra in vigoare deci vreau ca zilele astea sa va obisnuiti cu el. Nu puteam sa va spun ca nu aveti raport si activitatea voastra sa fie 0, de aceea abia acum am spus ca nu va trebuia raport saptamana asta.

Topic redeschis. Bafta la spam. Maine la sedinta sa fiti cat mai multi. Si rank 4+ aveti de dat doua teste, pana maine sa fie date.

Razvi...cu ce "scuza tampita" am venit eu in legatura cu invoirea la simulare...trebuie sa acord atentie si scolii nu numai jocului :|

Vorbeam in general, nu particularizam. De cand sunt lider n-am dat un FW pentru absente nemotivate, cum ar fi trebuit sa fac, dar dupa simularea de miercuri si numarul mare de absenti am zis GATA. Pe bune, eu nu va oblig frate sa veniti la fiecare activitate, dar de aia exista topicul invoiri, nu degeaba. Daca tot va jucati, ganditi-va si la joc ca de aia sunteti aici. Nu te oblig sa nu-ti faci tema la mate sau sport la ce ai tu ca sa vii la simulare / sedinta, fa invoire.

Succes la spamm baietii :D, finally avem iar un loc al nostru, un loc al mandriei, un loc unde ne simtit puternici, whatever, +1 post :X

Vorbeam in general, nu particularizam. De cand sunt lider n-am dat un FW pentru absente nemotivate, cum ar fi trebuit sa fac, dar dupa simularea de miercuri si numarul mare de absenti am zis GATA. Pe bune, eu nu va oblig frate sa veniti la fiecare activitate, dar de aia exista topicul invoiri, nu degeaba. Daca tot va jucati, ganditi-va si la joc ca de aia sunteti aici. Nu te oblig sa nu-ti faci tema la mate sau sport la ce ai tu ca sa vii la simulare / sedinta, fa invoire.

200.gif

Aham...hmm...ahammm....grhmm...mda mda mda....aha....mdaaa....uhmmm....ihimmm.....mnea.....imi aduci aminte de cineva, dar nu stiu cine.

AM facut invoire...ma rog nu stau sa ma cert

AM facut invoire...ma rog nu stau sa ma cert
Eu am postat prezenta la simulare, care era pe 16 octombrie. Inainte de a posta am verificat si topicul de invoiri, cum era normal. Tu ai postat invoirea, dar, pe data de 17 octombrie pe la 12 noaptea, cand simularea se terminase. Acum cred ca ai inteles de ce ai fost absent.

Eu am postat prezenta la simulare, care era pe 16 octombrie. Inainte de a posta am verificat si topicul de invoiri, cum era normal. Tu ai postat invoirea, dar, pe data de 17 octombrie pe la 12 noaptea, cand simularea se terminase. Acum cred ca ai inteles de ce ai fost absent.

Pentru ca nu am putut intra...ai auzit vreodata de parinti severi? :| doamne...parca eu nu voiam sa ma joc samp ci sa scriu la ora 21...

Bucsa, chill. Cred ca faptul e consumat, ce a fost a fost. Nu va certati aiurea, dovezile arata clar ce s-a intamplat. :)

Pentru ca nu am putut intra...ai auzit vreodata de parinti severi? :| doamne...parca eu nu voiam sa ma joc samp ci sa scriu la ora 21...

Ai dreptate, e vina lui Razvi ca ai parinti severi...

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic