Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

P4G1jFE.png

@, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul Patrunjel.

ANUNT: Ionii cumpara [/accept lawyer] si oficiaza divorturi, [/sms 111-2111].

*Au fost corectate greselile.

@@F4L Carter 013, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul Mokka.

ANUNT: Green Street Rent Bike Las Venturas va sta la dispozitie pentru a achizitiona motocicleta dorita, [/sms 242-7788].

@, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul Tudorunique.

ANUNT: Vino la shopping la 24/7 vis-a-vis de Cable News Network Las Venturas unde gasesti cele mai bune produse, [/sms 605-8002].

@@boby12345, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporteurl xRk.

ANUNT: Vrei sa faci o petrecere ca in paradis sau un event de neuitat? Vino la Jizzy San Fierro si arata-le tuturor cine esti!

*Anuntul este ok.

@, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul GhostT.

ANUNT: Vrei sa zbori cu avionu? Sa sari cu parasuta? Dar nu ai licenta? Onlimit te rezolva, [/sms 891-8780].

@, de pachetul tau nuamrul 4 se va ocupa reporterul ParisieNo.

ANUNT: El Loco Cartel recruteaza persoane active si serioase cu level 10 +, pentru detalii verificati forumul.

*Anuntul este ok.

@, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul cluSTeR.

ANUNT: Wisler ofera ajutor financiar jucatorilor de level 2-8, pentru detalii il puteti contacta prin [/sms 851-5883].

*Anuntul este ok.

DuJMlrc.png

-

_____________________________________________________________________________________________________________________

Pachete care nu au fost terminat si santiunile care trebuiesc atribuite membrilor in cauza:

• -

Pachete ce relueaza normal si nu necesita interventii:

• Rank 1 - Intern:
  • Reporterul CluSTeR se ocupa de pachetul 4 al lui Wisler / 26.11.2013, ora 00:00- 31.11.2013
  • Reporterul ParisieNo se ocupa de pachetul 4 al lui al3zu1tzu / 26.11.2013, ora 00:00- 31.11.2013
  • Reporterul GhostT se ocupa de pachetul 4 al lui Onlimit / 26.11.2013, ora 00:00- 31.11.2013
  • Reporterul xRk se ocupa de pachetul 4 al lui Negrean.Boby/ 26.11.2013, ora 00:00- 31.11.2013
  • Reporterul Tudorunique se ocupa de pachetul 4 al lui [bTD]Crack / 26.11.2013, ora 00:00- 31.11.2013
  • Reporterul Mokka se ocupa de pachetul 4 al lui [F4L]Carter / 26.11.2013, ora 00:00- 31.11.2013
  • Reporterul Patrunjel se ocupa de pachetul 4 al lui Ionii / 26.11.2013, ora 00:00- 31.11.2013
  • Reporterul Antycus se ocupa de pachetul 4 al lui Onlimit / 25.11.2013, ora 00:00- 30.11.2013
  • Reporterul Pypp se ocupa de cele 3 pachete 4 ale lui andreiu / 25.11.2013, ora 00:00- 15.12.2013
  • Reporterul DropZZ se ocupa de pachetul 4 al lui Goosty / 25.11.2013, ora 00:00- 30.11.2013
  • Reporterul Dutu14 se ocupa de pachetul 4 al lui [DC]Mr0ne / 25.11.2013, ora 00:00- 30.11.2013
  • Reporterul GhostT se ocupa de pachetul 4 al lui Sir.John.Broadi / 25.11.2013, ora 00:00- 30.11.2013
  • Reporterul FalleN se ocupa de pachetul 4 al lui Nastasescu / 25.11.2013, ora 00:00- 30.11.2013
  • Reporterul Parisieno se ocupa de pachetul 4 al lui al3xu1tzu / 22.11.2013, ora 00:00- 27.11.2013
  • Reporterul xRk se ocupa de pachetul 4 al lui Sir.John.Broadi / 22.11.2013, ora 00:00- 27.11.2013
  • Reporterul Mokka se ocupa de pachetul 4 al lui Smith / 22.11.2013, ora 00:00- 27.11.2013
  • Reporterul cLuSTeR se ocupa de pachetul 4 al lui Negrean.Boby / 21.11.2013, ora 00:00- 26.11.2013
  • Reporterul Mahone se ocupa de cele 3 pachete 4 ale lui Arturo / 19.11.2013, ora 00:00- 08.12.2013
  • Rank 2 - Local Reporter:
  • -
  • Rank 3 - Local Editor:
  • Reporterul M4Ms se ocupa de pachetul 2 al lui xDang3rosxx / 25.11.2013, ora 00:00- 28.11.2013

*Data cu rosu reprezinta data limita in care puteti finaliza pachetul, daca nu este postat la timp o sa primiti sanctiunile necesare.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Nota:

Reporterii care au primit pachete noi, verificati pagina anterioara, veti vedea toate detaliile despre pachetul vostru.

De asemenea, verificati postul facut de catre beneficiar si vedeti daca acesta doreste ca anunturile sa fie date cand el este online sau nu.

Pentru beneficiari:
In cel mult 48 de ore reporterul desemnat sa se ocupe de pachetul vostru va va contacta pentru a stabili toate detaliile.
Daca acest lucru nu se va intampla, in calitate de beneficiar aveti posibilitatea de a lua legatura cu M4Ms, RobertCM sau RazviTnx, pe forum sau in game, pentru a le aduce cunostinta de acest lucru. Reporterului i se va lua pachetul, iar dumneavoastra veti beneficia de un alt pachet gratuit. Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri sunteti rugati sa-mi trimiteti un PM sau sa ma contactati in game. Daca incepeti sa ne stresati cu telefoane in care sa ne intrebari cand raspundem o sa primiti o interdictie de 1 saptamana la serviciile News Reporter.

Pentru reporteri:
In momentul care ati terminat pachetul aveti obligatia de a posta in topicul "News Reporter - Evidenta servicii". Imediat, pentru o buna desfasurare a pachetelor.Pentru intrebari sunteti rugati sa imi trimiteti un PM sau sa ma contactati in game. Daca sunteti incepatori si nu stiti cum trebuie sa procedati cu pachetele sunteti rugati sa intrati in topicul "News Reporter - Regulament Intern" si sa va documentati mai bine despre ce modul in care de da un pachet.

mams, eu cu andreiu am vorbit aseara si a zis ca vrea cate un pachet pentru fiecare anunt, nu 3 pachete, nici el nu a inteles ce vrea :))

si cand i-am cerut ieri banii, a zis ca nu poate sa mii dea atunci ca iesea si chestii de genul..

@@RobertCM, daca ala e periculos... X_X

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/scandal-pe-o-plaja-din-constanta-intre-luptatori-sas-si-un-grup-de-tineri-un-agresor-e-in-spital.html

Dupa ce te uiti la reportajul asta sa imi spui daca e periculos sau nu.

In caz ca iti e lene sa te uiti:

Cativa luptatori SAS (DIAS IPJ Constanta) isi faceau antrenamentul pe plaja intr-o dimineata. Erau total neechipati, doar un short pe ei...La un moment dat, 5 tineri (care ascultau manele si se luau de gagicute) bineinteles in stare de ebrietate s-au luat de baietii de la DIAS pe motivul fictiv cum ca gagica lui se uita prea insistent la unul dintre luptatorii SAS.

Si de aici incepe distractia....5 ANTIDOTI cu o sabie si bata metalica impotriva a 3 nepericulosi in short. Rezultatul? 1 AnTiDot cu dinti scosi ("cati dinti ti-au scos?" ; "Nu stiu nu imi aduc aminte, m-au dat cu capul de stapilopod dupa si am uitat"), 2 Antidoti imobilizati si alti 3 au reusit sa fuga.

Acum spune-mi tu cat de periculosi sunt baietii aia 4 din imagine si ce iti pot face? :))

Edited by RobertCM

Ce e cu avataru ala periculos?

Eu cu fostii colegi in anul 1.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/scandal-pe-o-plaja-din-constanta-intre-luptatori-sas-si-un-grup-de-tineri-un-agresor-e-in-spital.html

Dupa ce te uiti la reportajul asta sa imi spui daca e periculos sau nu.

In caz ca iti e lene sa te uiti:

Cativa luptatori SAS (DIAS IPJ Constanta) isi faceau antrenamentul pe plaja intr-o dimineata. Erau total neechipati, doar un short pe ei...La un moment dat, 5 tineri (care ascultau manele si se luau de gagicute) bineinteles in stare de ebrietate s-au luat de baietii de la DIAS pe motivul fictiv cum ca gagica lui se uita prea insistent la unul dintre luptatorii SAS.

Si de aici incepe distractia....5 ANTIDOTI cu o sabie si bata metalica impotriva a 3 nepericulosi in short. Rezultatul? 1 AnTiDot cu dinti scosi ("cati dinti ti-au scos?" ; "Nu stiu nu imi aduc aminte, m-au dat cu capul de stapilopod dupa si am uitat"), 2 Antidoti imobilizati si alti 3 au reusit sa fuga.

Acum spune-mi tu cat de periculosi sunt baietii aia 4 din imagine si ce iti pot face? :))

Am si eu cateva aparitii scurte pe la Andreea Esca :))) dar usor inofensive.

Nu intru in detalii, ca apoi sunt luat la intrebari! :)

http://forum.b-zone.ro/topic/164160-mod-iarna-snow-full-version/

Aveti aici tot ce va trebuie.

1 si 2 sunt doar texturi pentru iarna, iar 3-ul face sa ninga doar. Eu am luat 1 si 3.

Daca nu aveti nici un mod instalat luati 2 si 3.

Despre lag nu ne vorbesti? Cat ia din FPS si ce lag avem?

Habar nu am, eu nu am lag. Au insistat cativa sa le dau link...si am lasat aici, nu va dadeam nimic asa din propria initiativa.

Vai importantule :))) . Vezi sa nu te prinda NASA ca ai dat un link la un amarat de mod :))

By the way... o sa-l incerc...

Merge daca am mod pe Bullet?

Vai importantule :))) . Vezi sa nu te prinda NASA ca ai dat un link la un amarat de mod :))

By the way... o sa-l incerc...

Merge daca am mod pe Bullet?

Nu ai voie.

App, vezi ca eu trebuie sa reinstalez SA:MP-ul acum :))...am bagat moduri de aproape 2gb si acum d-abia ies din casa datorita lagului.

Versuri noi: Titlul- Halucinant

Halucinant, totul e halucinant in jurul meu

Am numai prostii in cap mereu

Ma arunc in semineu, ard ca un zeu

Plin de zen, de sclipire si uimire

M-am saturat de Romania

Guvernul asta e in stare sa ne fure radiografia

Romania e o tara de nimic

Totii neuronii din aceasta tara incap intr-un ibric

Umplut doar un pic, pic!

Romania e o tara de rahat

Pe care Basescu la mancat, si nu l-a vomitat

L-a digerat, apoi la germinat si l-a sfarsit la evoluat

Din rahat in cacat!

Apoi s-a tatuat, fiind torturat

Cu 1000 de ace

Spre deosebire de altii el vorbeste si nu face

Si in inchiere am sa beau o votka de pere

Sa ma ia iar cu halucinatii

Sa pot sa ma droghez cu alte natii!

Nu ai voie.

App, vezi ca eu trebuie sa reinstalez SA:MP-ul acum :))...am bagat moduri de aproape 2gb si acum d-abia ies din casa datorita lagului.

Cine poate fi singurul nab de pe server care isi baga moduri de 2 gb??? Mai bine jucai gta4 decat sa bagi moduri de 2gb....

Doar trebuie sa te cheme Robert CentiMetru :))

@, n-ai treabă... Se vede de la o poştă.

Post #44444 B-).

Daca n-am eu treaba atunci cine?

Plin de zen, de sclipire si uimire

M-am saturat de Romania

Umplut doar un pic, pic!

Din rahat in cacat!

Cu 1000 de ace

Si in inchiere am sa beau o votka de pere

Astept quote de la voi sa vada cat mai multi, astept pareri sincere!

Parerea sincera: -Spui ca este halucinant tot ceea ce e in jurul tau, dar guvernul chiar e de cacat...deci se contrazic putin.

-Nu e rima, de fapt ai cateva versuri cu rima apoi pauza si iar...e haos, am marcat cu rosu mai jos

Plin de zen, de sclipire si uimire (Aici pauza...nu ai rima mai departe)

M-am saturat de Romania

Umplut doar un pic, pic!

Din rahat in cacat!

Cu 1000 de ace

Si in inchiere am sa beau o votka ( VODKA BA!) de pere

Deci

eu

eu

eu

ic

ic

ic.

at

at

at

Nu prea suna bine...fa si tu o rima incrucisata o imperecheta, manevre, chestii, vrajeli

Mesajul: Nu prea vad mesajul, decat ca basescu manaca un cacat si toate procele prin care il digera...

Pe care Basescu la mancat,

Aici parca ai 6 ani ^^

Si in inchiere am sa beau o votka ( VODKA BA!) de pere

Deci initial bei vodka cu/de pere si apoi te droghezi? Spune si tu altceva... ca bei ca lumea daca te si droghezi nu vodka de pere....

Umila mea parere sincera, fara suparare :)). Inveti din greseli pana la urma...mai incearca si daca tot vrei sa faci ceva ca lumea si ai imaginatie fa niste versuri ca lumea nu pentru genul asta "rap"...Sincer grohaiturile lui dragonu ala si cine mai e chiar sunt groznice..parerea mea doar :)

Parerea unui prieten: BINEEEE BAAAA!! ! MEZ RAU CUM E!!!?!?!?! HIT, BAGA SI UN BITZ PE FUNDAL SI ALA-III TOTIIII, !! Si-A VENIT NEBUNUL DE SALAM!!!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic