Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, N-avem cum sa stim de ce nu iti merge tie samp-ul daca nu ne dai detalii..

Ma refeream la ce s-a intamplat aseara, credeam ca nu merg nici atunci :)) dar acum am intrat si am vazut ca merg.

Doamneee :))))) au facut si B-zone RPG 2 de 1000 de sloturi :))

Saru'mana reporteri. Am venit si eu de la liceu. Surprinzator cele 2 teste au fost simple. La geografie profa a iesit din clasa si am reusti sa copii tot din caiet. Si la engleza cica nu a avut timp sa ne faca subiectele si ne-a dat 3 exercitii din carte pe care le facusem deja. :))

• Nick-ul tau: Sir.John.Broadi
  • Level-ul tau: 41
  • Nick-ul celui reclamat: [DC]Wissh
  • Motiv: Promovarea pachetului inainte de ora 9. Fix cum am intrat, la 9 fara 10, am vazut un mesaj din pachet, desi eu nici macar nu i-am platit banii pe acestea. Cine stie cate a mai dat pana in ora 9 + Nesimtire + post in acest topic.
  • Martori: -
  • Dovezi: http://imgur.com/mYi3HY9 + http://imgur.com/a/4tBLr + http://imgur.com/a/L1zqE
  • Alte precizari: Pai eu zic sa-i inveti cum trebuie sa se descurce cu aceste pachete, vad ca nici dupa 2 luni de cand am iesit din factiune tot n-ai lamurit o chestie. Nu vreau sa te aud ca era cu cateva minute inainte, sau ca reporterul este nou sa ca orice altceva, eu nu platesc pachetul de anunturi ca sa-l vada 100 de playeri la ora 9. + noul tau update care spune asa :
  • 3. Anunturile din pachet se dau doar in intervalul orar 09:00-02:00. Cine este prins ca publica un anunt in intervalul 02:00-09:00 va fi demis din News Reporter.
  • Edit - Pai stau sa ma rog de el sa-mi dea anunturile cand sunt online? Ce-i bataia asta de joc? Ce echipa bombardiera ti-ai facut Razvi. Exact ce-ti ziceam, eu zic sa-ti intruiesti membrii mai bine si sa le oferi mai multa atentie.

Cat timp sunt eu aici tu nu vei mai beneficia de serviciile news reporter, prea multa nesimtire, de fiecare data cand iti accept un pachet faci post pt orice kkt, gata.

Cat timp sunt eu aici tu nu vei mai beneficia de serviciile news reporter, prea multa nesimtire, de fiecare data cand iti accept un pachet faci post pt orice kkt, gata.

Stai ma calm. Vrei sa faci riduri sa nu te mai placa fetele? :)) Salut reporteri. Acum am ajuns si de la 5 ore de stat degeaba. Nu am facut mai nimic azi :)) Asa zile, sa tot fie!

Salut!

Lol Bilbarbosu a pierdut liderul.

Lol 2. Razvan a avut post, bine ca a scapat cu bine.

Lol 3. Cemil post, bine ca a scapat si el.

Lol 4. Saracul Wish, bine ca nu a fost sanctionat mai rau.

Lol 5. Am injurat in clasa cu diriga langa mine si am 100 de exercitii pe maine altfel 2 puncte la purtare :|

Ce mai faceti?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic