Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata reporteri. Acum plec si eu la scoala, ne vedem dupa ora 14. Have a nice day. :)

Inca o data "Welcome" celor noi si "Felicitari" celor care au luat rank up la sedinta.

PS: Succes cu raportul. :)

Edited by LuPiTo

Neata reporteri. Acum plec si eu la scoala, ne vedem dupa ora 14. Have a nice day. :)

Inca o data "Welcome" celor noi si "Felicitari" celor care au luat rank up la sedinta.

PS: Succes cu raportul. :)

Nu mai scrie ma frate cu fondu ala.....imi dai disper....nu inteleg nimic din ce scrii...tre sa selectez cu mouse-ul sa vad:))

Buna dimineata domnisoarelor. Incepeti "petrecerea " asa de dimineata?

Asa-i frumos!

Neata bai! Aveti grija la RP-uri si AG-uri cei noi, sunt multi post-hunteri, mai bine intrebati unde nu stiti. Phiuu si uite asa incep si eu emisiunileeee :(

Buna dimineata, ba, da de dimineata incepeti cu spam ? Sunteti harnici, ne auzim in game.

Suntem SPAMMERI trebuie sa te acomodezi... :))

@@Freeq, Pe tine te stiu din clanul [REGE], si acolo erai SPAMMER, deci, nu e ceva nou pentru mine. Baftalau la moldoveni.

E bine atunci daca ma cunosti :)) Hai ca am plecat la scoala, vorbim pe seara va pwp. I`m not a moldovean :))

@@Sylvyu Google, la pachetele de anunturi se raspunde o data la 2-3 (sau mai multe) zile pentru a avea reporteri liberi, adica azi ar trebui sa raspund. Urma sa iti repartizez pachetul altui reporter diseara, dar din cauza insitentei tale si al comportamentului infantil nu mai primesti nimic. Daca vrei alt pachet refaci cererea. O sa iti dau transfer 2.000$ cand intru in game pentru cel vechi. O zi buna!

Razi de mine :) ? Tu crezi ca de $ este vorba ? Este vorba de respectul fata de clienti care lasa de dorit. Sa nu mai zic si de interviu ca de 4 zile ma tot chinui sa dau de cel care a fost ales sa mi-l acorde si nimic. Intra din an in paste, se logheaza sta 2-3 minute si iese. Si asa se poate scuza ca a fost online si etc :). Nu mai doresc nimic.

O zi buna!

Edited by Sylvyu Google

@@Sylvyu Google, Tu crezi ca aici suntem sa iti stam tie la picioare? Avem atatea pachete, atatea responsabilitati, puteai sa contactezi printr-un PM pe forum, nu sa faci reclamatie, comportamentul tau lasa de dorit, o zi buna!

@@Sylvyu Google, reporterul de zici tu ca e inactiv il cheama iKs si e mai mereu ON. Pe profilul tau scrie ca ai 20 de ani, da dovada de asta. Te rog sa nu mai postezi aici daca nu vrei warn, multumesc!

Edited by M4Ms

Stai linistit ca am contactat si nu mi s-a raspuns!

M-am uitat pe rpg la Iks si arata ca a fost online ieri seara la 20:00. Eu am fost online pana la 03:00 dimineata si nu l-am vazut. Stau sa verific minut cu minut cand intra ? NU ARE ACTIVITATE

Ma repet!

Drept in cot va doare!

Gata nu mai ma etichetati ca nu ma intereseaza parerea fiecarui membru al acestei factiuni. La revedere!

Edited by Sylvyu Google

Stai linistit ca am contactat si nu mi s-a raspuns!

M-am uitat pe rpg la Iks si arata ca a fost online ieri seara la 20:00. Eu am fost online pana la 03:00 dimineata si nu l-am vazut. Stau sa verific minut cu minut cand intra ? NU ARE ACTIVITATE

Ma repet!

Drept in cot va doare!

Gata nu mai ma etichetati ca nu ma intereseaza parerea fiecarui membru al acestei factiuni. La revedere!

Ce ai ba tata? :))

Te doare mana sa ii dai un pm lu robert sa ii zici: "Da-mi alt reporter pentru interviu>" ?

Ba, deci eu innebunesc, ce copii frustrati ma de 12 ani, ce stau doar pe samp, post-hunteri, care nu au nicio legatura cu viata de zi cu zi, poftim, ce are el cu mine acum ? Nu este el un post-hunter? E si normal sa ma incurc, am 1 zi de cand sunt aici, ba, mai iesi din casa, nu fi smecher doar intre 4 pereti, si cand iesi si dai cu nasul de realitate, fugi iar pe samp, ca na, doar aici poti fi smecher, salpa, nu credeam ca s-a ajuns in halul asta serverul, ce copii FRUSTRATI, o spun si o mai zic, si in momentul asta cum sunt, daca, prin absurd, te gasesc, in viata din realitate, deci, pur si simplu te omor,

POST-HUNTER H3at0n.

@, asta e.. ai greşit, asumă-ţi.

Se pare că pe el l-a deranjat acel mesaj de pe news şi ţi-a făcut post.

Acea greşeală se sancţiona cu un AV sau cel mult FW.

Cum crezi că va fi acum, după ce l-ai ameninţat şi jignit?

Trebuia să te consulţi cu cineva.. poţi veni la mine oricând cu orice problemă. (asta e valabil pentru toată lumea)

Nu neapărat să îţi rezolv eu problema, dar îţi dădeam un sfat şi vorbeam şi cu H3at0n.

Nu mai acţiona la nervi pentru că se întâmplă ce s-a întâmplat acum..

Ba, deci eu innebunesc, ce copii frustrati ma de 12 ani, ce stau doar pe samp, post-hunteri, care nu au nicio legatura cu viata de zi cu zi, poftim, ce are el cu mine acum ? Nu este el un post-hunter? E si normal sa ma incurc, am 1 zi de cand sunt aici, ba, mai iesi din casa, nu fi smecher doar intre 4 pereti, si cand iesi si dai cu nasul de realitate, fugi iar pe samp, ca na, doar aici poti fi smecher, salpa, nu credeam ca s-a ajuns in halul asta serverul, ce copii FRUSTRATI, o spun si o mai zic, si in momentul asta cum sunt, daca, prin absurd, te gasesc, in viata din realitate, deci, pur si simplu te omor,

POST-HUNTER H3at0n.

Majoritatea playerilor de pe B-Zone sunt post-hunteri, no-liferi si copilasi sub varsta de 12 ani. Inainte nu era asa...

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic