Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, fă o cerere la secţiunea Design, la Photoshop. O să ai de unde alege că o să se implice mulţi designeri. :)

Băăă şi când ma gândesc că unii au terminat orele şi eu mă duc să-mi încheie mediile, că doar mnah, aşa e Economicu'. :))

@, voiam*

Trimite-mi prin PM pozele, textul, marimi, ce vrei, si vad eu ce pot face.

@, fă o cerere la secţiunea Design, la Photoshop. O să ai de unde alege că o să se implice mulţi designeri. :)

Băăă şi când ma gândesc că unii au terminat orele şi eu mă duc să-mi încheie mediile, că doar mnah, aşa e Economicu'. :))

Imi trebuie minim 200 active posts .... ceea ce nu am :)

@, din Botoşani. Toate liceele de tip "Economic" din ţară iau vacanţă aşa târziu. E o fază cum că la 10 clase ne dă diplomă de vânzător sau muncitor calificat, nu mai ştiu exact, şi-ntra' 12a ne mai dă ceva, da' nu mai ştiu ce :)). Aflu' când termin a 12a.

@, am uitat de acest detaliu.. Hmm, poţi ruga un prieten să-ţi facă o cerere. :)

@, şi eu am zis la fel când am ieşit de la examenu' de la mate :)) (acum 2 ani) şi am luat 6.90 :))))

Eu am plecat oleacă în inspecţie pe la liceu să-mi încheie profesorii mediile :)), ne auzim diseară. CPn_PIA42_PW.jpg

Smoke Weed Everyday.

Ce face manii?? Back de la examenu ala. I-am spart sa mor, iau 8-9, sper eu. Voi ce faceti? Cine a dat examenu azi sa imi spuna ce a facut.

Eu am dat examenul azi..cand am iesit am zis ca iau 9-10...cand am vazut baremul..gata :)) 8 e sfant :*

@, tot mai multe persoane aud cu dureri de spate, alea sunt cele mai crunte.

Eu joc DotA 2, am si comunitate pentru joc, signature.

Si asta merita mentionat

Eu la 15 ani ma doare spatele parca as avea 69 de ani... :D iesi la miscare si iti trece.

Un tutorial de jucat dota din care sa inteleg clar..nu stiti? Il am pe steam dar habar nu am sa joc.

Eu la 15 ani ma doare spatele parca as avea 69 de ani... :D iesi la miscare si iti trece.

Un tutorial de jucat dota din care sa inteleg clar..nu stiti? Il am pe steam dar habar nu am sa joc.

Te pot ajuta eu sa inveti daca vrei. Plus ca, sunt tutoriale in joc...Daca ai nevoie de ajutor spune-mi si te ajut cu cea mai mare placere.

Mersi amandurora..dar eu nu sunt cel mai istet..deci as avea nevoie de ajutor personala de la un roman..care poate sa imi explice ce inseamna unele cuvinde care le zic astia..

Mersi amandurora..dar eu nu sunt cel mai istet..deci as avea nevoie de ajutor personala de la un roman..care poate sa imi explice ce inseamna unele cuvinde care le zic astia..

Te ajutam noi, don't worry. Descarcati-l si cand ai timp intram si jucam cu tine.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic