Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va urez un An Nou fericit, plin de fericire si sanatate!

Sa incercam sa fim mai buni.

Abia acum am venit si eu de la chef, sunt mort, vreau sa ma arunc in pat.

Va vine sa credeti? rHD70Sd.png

Vreau sa va reamintesc si eu ca noi suntem o echipa, una de neegalat, nimic nu ne poate opri din a fi ceea ce suntem. Ar trebui sa nu mai izbucneasca mereu certuri pe [/f], fie ca va place, fie ca nu va place, trebuie sa le acceptati defectele semenilor vostri, sa-i acceptati asa cum sunt, doar prin acest mod poate exista o buna desfasurare a lucrurilor...

Toata lumea stie, munca in echipa este mereu foarte simpla si rapida. Asadar, pretuiti aceasta echipa, News Reporters!

Edited by Coko Legend

@, Xin, eu imi cer scuze pentru inactivitatea mea in aceste zile, recunosc, am fost un mare puturos, nu am facut mai nimic zilele astea. Dar din acest moment o sa-mi revin si o sa ma pun iar pe treaba. Imi cer scuze din nou!

Edited by Oscuro

Am să încerc să fac eu astăzi un mini-târg, dar trebuie să fim cam 1 reporter la 100 de playeri online, altfel nu fac.

Vedem câţi vor vrea atunci când mă întorc de la şcoală.

O zi uşoară, colegi!

Bun venit celor noi!

Dacă aveţi întrebări / nelămuriri sau probleme, nu ezitaţi să mă contactaţi în joc sau pe forum.

Verificaţi mereu topicul "Cereri pachete de anunţuri".

Multă baftă şi mare grijă, vă salut!

Salutare looome! Vreau sa va anunt ca am cedat locul meu ca sublider din lipsa de timp si sesiunea ce urmeaza. Sunt in continuare alaturi de voi si va sustin asa cum am facut de la bun inceput. Sunt in aceasta factiune de 7 luni si raman alaturi de voi pana la capat.

Felicitari Iona! Iubirea vetii mele! Sper sa facem treaba cum am facut si pana acum impreuna si sa tinem factiune asta unde ii aste locul ca si pana acum si anume in frunte! Multumesc acestui joc ca ne-a unit si prin intermediul lui te-am cunoscut si ne-am inceput relatia si in viata reala. Te iubesc! :*

Multumesc tuturor membrilor care ne sustin si ne sunt alaturi! Care rad cu noi, plang cu noi si isi petrec timpul cu noi! Am prins radacini in aceasta factiune si cu ajutorul vostru am intemeiat o familie unita! Asa sper sa fie si de acum in colo!

Felicitari tuturor! Si bineinteles... MAI MULTA ACTIVITATE IN CEAPA VOASTRA! =)):))

Spor la treaba!

@, Frumos discurs, chiar l-am citit pe tot :))

@,Sa ai grija de rang 1-2 cum ai avut si pana acum. O sa-ti vina si tie randul. (oricum te-ai mai bucurat de aceasta sansa)

Felicitari, Iona!

Eu acum am venit de la scoala si merg la antrenament. Ne auzim pe la 19 in game.

O zi buna!

Edited by FaRaCLaN CR

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic