Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doresc o prezenta cat mai mare la simulare, chiar daca nu este obligatorie, nu este facuta pentru mine, ci petnru voi sa invatati ceva.

tumblr_mavn4rSQJm1rsxhev.gif

*Neata baieti, sunteti bravo!

**Cum stati cu raportul de activitate?

Mâine, sâmbătă, la ora 20:00 este un târg cu toate facţiunile paşnice.

Dacă voi fi eu sau @South Antycus online, ne vom organiza şi vom participa toţi cei care vom fi prezenţi.

Nu vă las să mergeţi dacă nu suntem noi să vă organizăm! Va fi multă lume şi vor fi oameni puţini. (doar şmecherii adevăraţi vor înţelege)

@, se întâmplă şi la case mai mari.

Ai timp să le înveţi până ajungi rank 3.

Dacă voi fi eu sau Antycus online, ne vom organiza şi vom participa toţi cei care vom fi prezenţi.

Nu vă las să mergeţi dacă nu suntem noi să vă organizăm!

@, se întâmplă şi la case mai mari.

Ai timp să le înveţi până ajungi rank 3.

Dacă voi fi eu sau Antycus online, ne vom organiza şi vom participa toţi cei care vom fi prezenţi.

Nu vă las să mergeţi dacă nu suntem noi să vă organizăm!

Are rost sa mergem la rahat.jpg ala de targ? Ce o sa fie? Spam, lag, agitatie, aglomeratie, DM, DB, kamikaze. Plus ca e organizat de BIS...

*Gras la burtica, gras la portofel.

tumblr_mavn4rSQJm1rsxhev.gif

doar şmecherii adevăraţi vor înţelege
ai spus asta ca sa descifram noi pentru tine?

Cu siguranta ma va cauta BIS sa-l ajut cu anunturi si chestii ce tin de NR. Apropo ba, luni incepe scoala.

Aşa faci? :(

@@Krysty xD, ai dreptate, problema e că mereu vor fi, citez: "Spam, lag, agitatie, aglomeratie, DM, DB, kamikaze. "

@, ok, sunt curios de ce eşti în stare.

Demult am ajuns la concluzia ca targurile nu au absolut niciun rost, au mers doar in primele luni cand le organizau mafiile, acum ~4 ani.

acum ~4 ani.

Asta-i deja istorie.

Merg şi acum, dar cu o echipă de 4-5 admini care să se ocupe doar de asta. Altfel.. degeaba.

*sau cu mafioţi care să tragă în orice mişcă în afara planului, dar nimeni nu mai are "gotze". Ştii tu la ce mă refer.

Asta-i deja istorie.

Merg şi acum, dar cu o echipă de 4-5 admini care să se ocupe doar de asta. Altfel.. degeaba.

*sau cu mafioţi care să tragă în orice mişcă în afara planului, dar nimeni nu mai are "gotze". Ştii tu la ce mă refer.

Vorbim dupa targ cand o sa imi dai dreptate. Apropo, sa iei un tir de Xanax inainte.

@@Krysty xD, şi acum îţi dau dreptate. Ştiu că va fi ceva aiurea, dar nu e tocmai frumos să nu participăm.

Măcar să le dăm o şansă, să vadă că, chiar dacă ştiam că va fi un fail, ne-am prezentat.

Şi 10 minute dacă stăm, eu sunt mulţumit.

@@Krysty xD, şi acum îţi dau dreptate. Ştiu că va fi ceva aiurea, dar nu e tocmai frumos să nu participăm.

Măcar să le dăm o şansă, să vadă că, chiar dacă ştiam că va fi un fail, ne-am prezentat.

Şi 10 minute dacă stăm, eu sunt mulţumit.

De ce nu e frumos? Eu zic ca o sa fim mult mai castigati cand celelalte factiuni o sa zica "mai bine de NR ca n-au venit".

sunt curios de ce eşti în stare.
nu cred ca am vreo calitate iesita din comun, ma luam si eu dupa scheletul ala si puneam intrebarile, cel putin le puneam corect.

@, asta contează.. am mai avut eu specimene în facţiune care nu erau în stare de nimic.

Mă interesează cât să te descurci cu un interviu. Oricum, mai ai puţin până la rank 3, ai timp să le perfecţionezi.

Am deschis aplicaţiile. Sunt curios tura asta câţi fac aplicaţii aiurea cu câmpuri necompletate.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic