Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, asta contează.. am mai avut eu specimene în facţiune care nu erau în stare de nimic.

Mă interesează cât să te descurci cu un interviu. Oricum, mai ai puţin până la rank 3, ai timp să le perfecţionezi.

Am deschis aplicaţiile. Sunt curios tura asta câţi fac aplicaţii aiurea cu câmpuri necompletate.

M-a amuzat teribil cel care avea ca plan de viitor sa aiba valoare :))

@, 3 pagini de aplicaţii într-o oră, cel puţin 35 la sută din ele sunt copiate.. Mai sunt şi care au copiat numele altuia sau vârsta..

Cel mai şmecher a fost cel care a copiat şi rubrica de "Explicaţii pentru sancţiunile primite de la admini" unde avea ban şi mute, dar el defapt nu avea sancţiuni.

@, :)) as sta intr-o zi sa citesc si eu niste aplicatii sa mai rad, apropo, apreciez ca scrii cu diacritice si corect, dar

dar el defapt
se scrie de fapt. Don't flame.

@, 3 pagini de aplicaţii într-o oră, cel puţin 35 la sută din ele sunt copiate.. Mai sunt şi care au copiat numele altuia sau vârsta..

Și când ai auzi ceva de genul: "dc mai respins man? ke tiam facut io tzie?". Oh, peste tot vor exista de-ăștia, cel puțin la aplicații la pașnice.

Pare rău că am lipsit azi la activitate, am fost pe afară, și nu era să le zic băieților ceva de genul: "Băieți, eu mă întorc acasă, am activitate pe SAMP. Scz, salpa."

@@EuroStar, nu-i bai că ai lipsit. Tu oricum ştii să le faci.

Din păcate ai dreptate cu ""dc mai respins man? ke tiam facut io tzie?""..

Şi eu eram ceva de genul ăstora până am învățat gramatica Limbii Române (empty vă poate confirma - m-a respins de vreo trei ori la rând pentru faptul că nu ştiam să mă exprim coerent, dar a meritat :)) ).

Btw, cineva din Botoşani cu excepția Antycului?

@@EuroStar, stiu eu pe cineva din Botosani, dar nu este chiar din oras. ;))

dc mai respins man? ke tiam facut io tzie?

Este amuzant pana intr-un anumit punct cand iti dai seama ca tipul nu o face intentionat si "shaorma si femeile" sunt stilul lui de viata.

Nu vad prostia ca pe o gluma buna. Nu intotdeauna cel putin. :))

Ar trebui sa vorbiti cu Mastertrap sa bage un script de anti-rip ceva, se descurca el, sau macar un detector care sa te atentioneze ca are aplicatia copiata de la X.

GQvvck6.jpg

Edited by Krysty xD

Cred că e mândru de avatarul tău. :))

I-l dedic din tot sufletul. Ceea ce vezi la mine în avatar se numeşte 'dickbutt', un fel de stemă internațională a trollilor (ca un troll face, numai că mult mai drăgălaş). Sper că avatarul meu nu vă jigneşte, căci dacă o face, oricum nu îmi pasă.

Sper că avatarul meu nu vă jigneşte, căci dacă o face, oricum nu îmi pasă.

Ţi-aş da rank-up pentru asta, dar n-am voie.. :(

Neaţa!

Ce ziceţi, participăm şi noi la târgul de diseară sau consideraţi că nu merită bătaia de cap?

(este vorba despre târgul facţiunilor paşnice, loc unde va fi plin de DM-işti, kamikaze, spam şi alte cele, azi de la 20:00)

Ţi-aş da rank-up pentru asta, dar n-am voie.. :(

Neaţa!

Ce ziceţi, participăm şi noi la târgul de diseară sau consideraţi că nu merită bătaia de cap?

(este vorba despre târgul facţiunilor paşnice, loc unde va fi plin de DM-işti, kamikaze, spam şi alte cele, azi de la 20:00)

Privitor la partea cu rank-up, cine te opreşte? (poate un avertisment la lider, not a big deal).

Cât despre târg, eu aş zice, în calitatea mea de rank 1 cu arfe, să participăm. E frumos. Poate unii nu au participat niciodată şi ar fi interesant pentru ei.

not a big deal

Pentru rank 2? Neeh..

Ar fi interesant, dar va fi dezastru acolo.. Vedem cum începe şi dacă reuşesc adminii şi organizatorii să facă faţă, mergem şi noi.

@, a dat de McDonald's.

Poate-l face in SZ si nu va fi DM, DB si etc.

Nu va fi în Safezone. Vedem cum e organizarea la început şi dacă e să fie bine, mergem şi noi, chiar dacă întârziem câteva minute.

YW7S8sS.jpg

Ui' ce fata calma are BIS :)) si ce nas are ce-i cu skinu ala BIS-ule :))?

Suntem stix pe langa tine

MDeP1e.gif

Nu vă mai băteați joc de el, plz man. E și el om.

Joacă cineva de aici Darts? Nici eu. Doar motiv de +1.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic