Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, e gratis pe Steam de când îl ştiu. Te-a păcălit cineva..

@@Krysty xD, când am piratat GTA 4 pentru PC, era făcut cu setări de Joypad şi pe tastatură nu puteai să faci tot ce vrei. Cum e la 5?

E făcut frumos pentru tastatură? Oricum nu-mi ţine PC-ul, dar.. sunt curios.

@@Krysty xD, când am piratat GTA 4 pentru PC, era făcut cu setări de Joypad şi pe tastatură nu puteai să faci tot ce vrei. Cum e la 5?

Se numeşte ironie dude =)))))))))).

@, mult succes!

@, eşti ironic când spui "eu am dat doar 8 euro pe el, l-am prins la reduceri". "dude"......

Unde e semnificaţia opusă sensului obişnuit?

IRONÍE, ironii, s. f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit

@, mult succes!

@, eşti ironic când spui "eu am dat doar 8 euro pe el, l-am prins la reduceri". "dude"......

Unde e semnificaţia opusă sensului obişnuit?

IRONÍE, ironii, s. f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit

Ţi-aş zice ceva dar cine ştie cum îmi scapi vreun FW :)))).

Edited by Rekkles

Ce spuneţi dacă diseară la târg doar vindem ziare, asta dacă e să mergem?

Your choice. You are the chosen one.

Krystyana, mie tot nu mi se deschide Torrent la GTA 5. Me desgusta.

De supărare ţi-ai schimbat poza de profil? E mai colorata, mai vie, mai loghează-te pe SA:MP.

Sunt pe afară, beau şi petrec. Intru diseară, probabil la eventualul târg. Poza face referire la trupa Gorillaz, google it. Scz boss, nu te supăra.

Merg foarte bine setarile, nu am avut probleme.

Your choice. You are the chosen one.

Krystyana, mie tot nu mi se deschide Torrent la GTA 5. Me desgusta.

Nasol.

-- Nume: Gotze.

-- Propunere: Sa infiintezi un site cu ajutorul acelor platforme de pe internet, gratuite, gen blogspot sau acest site http://www.webnode.ro/, sa ii pui o denumire care sa aiba legatura cu aceasta factiune, iar aici sa editezi tu de fiecare data cand distribui un live/ pachet unui reporter, pentru a se tine o evidenta intr-un mod deosebit si unic.

Desigur, poti spune cate ceva despre factiunea noastra, vezi tu, exista niste sabloane.

-- Detalii: Am spus totul.

-- Alte precizări:

Mi se pare ca am vazut ceva super asemanator pe RPG 3, deci nu va fi unic.+ ca e o bataie de cap sa faci atatea lucruri,

@, daca nu-mi accepti propunerea, macar gandeste-te la o metoda sa tinem evidenta clientilor care trebuie sa fie intervievati, daca deja exista , imi cer scuze, dar nu am vazut.

@, scuze, dar nu imi este permis sa citesc o asemenea prostie -> -0-

Te rog să foloseşti nickname-ul cu care eşti în facţiune pe viitor.

Probabil a scris omul din greseala, si eu am facut asta odata. O data ce te obisnuiesti cu un nume, iti intra in mana sa-l scrii pe acela, nu pe altul. Cei smecheri vor intelege.

Edited by Zuzi Zeref

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic