Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Kelton e băiat finuț, nu se bagă el aici, în sector, că ne știe drept oameni cu scaun la cap. *sper să nu citească asta*

Intru și eu in-game, prepare yourselves. Ah, spammer infect am ajuns.

@@EuroStar, suntem şi în joc suficienţi.

Dacă ajunge să dea Kelton, e grav pentru mine. :))

Marţi seară vă dau banii pentru săptămâna 06.04 - 12.04.2015.

Nu neaparat, mie nu mi s-a intamplat nimic cand ne dadea TC, il redeschideam dupa o ora :)).

@@EuroStar, hai că nu e aşa rău.

Plec prin oraş, ne vedem pe la 17:00, facem un talk-show despre Mayor.

Abia astept, ma bag si eu.

*A meritat un FW.

-- Nume: [uS]Xin

-- Rank: Leader (Network Director)

-- Membrul sancţionat: BIS[N0B]

-- Sancţionat în data: 19.04.2015 00:47

-- Motiv: Jigniri aduse la adresa liderului, reclamarea liderului, ameninţări, certuri pe chatul facţiunii.

-- Sancţionat cu: Demitere cu Faction Punish

-- Dovada (în funcţie de caz): PM

-- Alte precizări: Îmi pare rău că te-am acceptat.

945.gif

My reaction:

137.gif

@@Krysty xD, ești un hater. Nu e vina omului că e prost, e vina ta că nu știi să faci din prostia lui ceva bun.

1507.gif

Asta e treaba parintilor sai, nu stau eu sa educ toti copiii pe SA:MP, apropo, esti bravo.

#graslaburticagraslaportofel

*Eu zic sa se bage iar posturile obligatorii in topicul asta, **ar fi o factiune superba, nu ca acum n-ar fi.

**tumblr_mavn4rSQJm1rsxhev.gif

Asta e treaba parintilor sai, nu stau eu sa educ toti copiii pe SA:MP, apropo, esti bravo.

Gata, man, am pus capac, fac plângere, ești prea bravo pentru mine. Krystyana, sper că știi că eu glumesc. Mă dau șmecher și eu hurr durr.

Eu zic sa se bage iar posturile obligatorii in topicul asta, **ar fi o factiune superba, nu ca acum n-ar fi.

De ce să se bage din nou posturi obligatorii? Mi s-a părut o tâmpenie la vremea ei. Or fi fost Discuțiile active, dar se făcea spam în sensul de a face raport, ceea ce nu era amuzant deloc.

Edited by EuroStar

De ce să se bage din nou posturi obligatorii? Mi s-a părut o tâmpenie la vremea ei. O fi fost Discuțiile active, dar se făcea spam în sensul de a face raport, ceea ce nu era amuzant deloc.

De ce? Pentru ca 5/40 membri posteaza aici, asa se leaga o echipa*, nu numai in joc la A.G si ziare.

*catuse.jpg

@@Krysty xD, când vrei să facem acel talk-show? Te aştept în joc.

Eu zic sa se bage iar posturile obligatorii in topicul asta

Nu pot cere aşa ceva..

Îmi pare rău că l-am acceptat.. E bine că nu-l mai văd de acum la HQ. Mandatul se va termina şi va ajunge ce a fost.

A ocupat locuri în facţiune degeaba dacă ştii ce zic.

Maaars =))))))))))))))))))))))).

@@Krysty xD, când vrei să facem acel talk-show? Te aştept în joc.

Nu pot cere aşa ceva..

Îmi pare rău că l-am acceptat.. E bine că nu-l mai văd de acum la HQ. Mandatul se va termina şi va ajunge ce a fost.

Eu acum plec in oras, nu cred ca stau mai mult de 3 ore la o cafea.

Edited by Krysty xD

@, te-a "vânat" şi pe tine azi-noapte, dar cum a pozat doar ce a vrut el, erau dovezi insuficiente.

Mă rog, am scăpat de el, poate să meargă acum unde vrea cu BoDoSeLLL şi să înjure în loc de "bună ziua". Că până la urmă, asta-i ce pot ei să facă, apoi zic de noi că ne batem joc de ei.

@, am intuit faptul ca o sa imi faca PM si am vrut sa imi cer scuze pentru comportament fata de tine dar am intrat pe joc si am vazut ca a luat fw si am zis sa renunt.. Ma asteptam sa primesc si eu. :))

Nu i-as pune in aceiasi oala pentru ca, pana la urma Bodosel desi nab si cu injuraturi a realizat ceava in cadrul NR, a ajuns lider, s-a tinut acolo a vrut sa ajute. Chiar daca injura trebuie sa recunosc, eram destul de uniti pe vremea lui. Asa vad lucrurile. BIS pe de alta parte se ia in gura cu krysty ca el e smecher si pe ce baza.. Nu are prea multe realizari in spate pe cand Krysty are macar o legenda in spate si se intelege bine cu alti fosti sau precedenti lideri.

Mi-a si declarat ca o sa ma vaneze. Ca se pune pe treaba. Dar.. Nu ma sperie treaba asta.. Se mai intampla..

EDIT: Primul pe pagina.

@

Edited by Tuckson N0B

@, as vrea mai multa inteligenta din partea ta, m-am saturat de prostia din topicul asta, de acum o sa incep sa sanctionez posturile care jignesc pe cineva sau care sunt doar pentru +1, cum e al tau. Daca vreti sa scrieti ceva pe aici, faceti-o cu cap, gluma-i gluma, dar pana la un anumit punct.

PS: , am inteles

Edited by Zuzi Zeref

@, as vrea mai multa inteligenta din partea ta, m-am saturat de prostia din topicul asta, de acum o sa incep sa sanctionez posturile care jignesc pe cineva sau care sunt doar pentru +1, cum e al tau. Daca vreti sa scrieti ceva pe aici, faceti-o cu cap, gluma-i gluma, dar pana la un anumit punct.

PS: , am inteles

Vezi că deja ne-am împrietenit cam repede, ţi-am spus în game ce era de spus după ce ai făcut această ''remarcă'' ;).

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic