Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@delux23, - noi obiecte au fost adaugate

- dimensiunea fontului poate fi schimbata prin /fontsize

- noi skinuri pentru departamente

- posibilitatea de a controla portierele si geamurile vehiculelor

- posibilitatea de a adauga sirene pe orice tip de vehicule

- multe rezolvari de buguri

@, o idee foarte bună!

Dacă îţi place să organizezi evenimente, am să-ţi aloc un buget săptămânal pentru ele, dar aş prefera să rămână mai mult în cadrul facţiunii, adică nu evenimente pe /requestevent, ci pe /f.

@, o idee foarte bună!

Dacă îţi place să organizezi evenimente, am să-ţi aloc un buget săptămânal pentru ele, dar aş prefera să rămână mai mult în cadrul facţiunii, adică nu evenimente pe /requestevent, ci pe /f.

M-am gandit si eu la asta aseara. Mi-ar face placere!

Cum se face ca, de ce recrutam mai mult, de ce ramanem mai putini? :))
Ma duc la somn. Noapte buna!

Din cauza ca nu vorbim intre noi.Daca tot ce facem cand intram pe server e sa dam un anunt si apoi sa iesim, normal ca intervine plictiseala, pentru ca /news-urile nu te pot fascina la nesfarsit.Trebuie sa iti pese atunci cand cineva scrie ceva pe /f, sa intri in orice discutie, despre absolut orice, sa glumesti, sa dezbati orice amarat de subiect, altfel nici nu stim unii de altii, decat daca dam un /members.Asta face o factiune pasnica frumoasa, atmosfera, pentru ca altfel e absolut logic sa iti piara cheful de /news.Iar atmosfera nu o putem crea decat noi si nu o putem crea decat discutand, nu prin nepasare, ca nu un rank-up te apropie mai mult de o factiune, ci oamenii din ea.

Edited by delux23

@@delux23, voi încerca să organizez tot mai multe evenimente în cadrul facţiunii pentru a vă cunoaşte mai bine între voi şi pentru a ne distra.

Aş face şi mai multe târguri, dar dacă încep organizarea, vin DM-iştii de pe server şi strică tot.

Mă voi ocupa mai mult în vacanţa de vară.

@@Kungen, te-aş ruga să nu mai postezi aiurea în acest topic.

Vă mulţumesc pentru participarea la târgul de astăzi! Vor urma şi altele.

Săptămâna aceasta nu avem nicio activitate obligatorie. Week-end plăcut!

Ies şi eu în oraş, vă salut!

AM organizat in astazi un mic eveniment. Am fost dezamagit de prezenta mica si putin de organizare.

Voi organiza in seara asta inca unul. Totul se va desfasura in factiune. Voi face eventul in jurul orei 9. Avem si premiu desigur.

Daca nu imi place cum va organizati, faceti probleme sau ma deranjati in vreun fel voi scadea treptat din suma premiului.

Sper sa fiti cat mai multi in seara aceasta pentru putina distractie si cativa banuti.

Sponsorizat de domnu Xin, organizat de mine si facut pentru voi. Eventul va fi la ora 22:00, dupa anunturile gratuite.

Sper sa apareti in numar cat mai mare si sa ne distram!

Primul a fost de la mine. Restul de la Xin.

http://imgur.com/a/DTl61

Voi mai face eventuri si le voi anunta la discutii. Poate asa va aduc si pe forum.

Edited by Tuckson CN

Iar a fost o prezenta foarte mica. :(

Nu va plac banii si distractia? :(

Data viitoare, daca nu sunt cel putin 14 membri nu mai fac nimic.

Voi incerca sa organizez in fiecare seara event in functie de cati sunteti online. De acum vreau sa fie cel putin 14 membri participanti on pentru a face event. Premiile sunt de la 5.000$ la 10.000$. Daca ma suparati se micsoreaza.

In seara asta m-a ajutat Extazzy cu organizarea. Cine stie, poate data viitoare voi alege pe altcineva.

Poze de la event + petrecere Jizzy: http://imgur.com/a/6UWLQ http://imgur.com/a/cbuPr

Edited by Tuckson CN

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic