Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Succes mai departe Xin, ai fost un lider super.Sincer si eu cred ca ar fi trebuit sa mai stai alaturi de Tuckson in aceste momente pentru a il ajuta.Bafta mai departe din nou si toate cele bune!

Apropo, de ce a luat Winston ban? Chiar am uitat sa intreb mai sus si sunt curios care a fost motivul.

Iti multumesc Xin pentru sansa acordata, imi pare rau ca te-ai despartit de noi atat de rapid, ai fost un lider excelent.

P.S: Winston a luat ban pentru ca a facut spam folosind /news, iar in news i-a jignit pe [X]Man si SarTor.

@, nu te-am cunoscut, dar vad ca esti un memberu de onoare aici, asa ca iti urez succes si bafta mai departe.

Ce mai faceti baieti? Xin este o persoana deosebita si fostul lider NR, persoana care mi-a dat sansa la actuala functie Eli. :)

@@Eli, xin e un player de exceptie, pacat ca nu l-ai cunoscut, in orice caz, amandoi sunteti din Timisora, cine stie, poate o sa va cunoasteti voi :>> :))

Sa ne fie de bine, dragi reporteri!

, J[O]ke[R] selling Gun Game Arena SF with a greate price! Details on the number 670-6424. E scris gresit, dupa parerea mea, si nu am vrut ca Connor_Brian sa-l dea. Eu cred ca trebuia scris mai corect verbu`, adica "is selling" si in loc de "greate", "great". Ce zici?

Buna dimineata, ce faceti voi acum? Avand in vedere ca au fost inchise aplicatiile, pot spune pentru ultima oara Bun venit tuturor! In rest ne auzim in joc.

Edited by SanDe

Salutare baieti, nu stiu daca pot intra diseara si am vrut sa va salut si sa va urez succes. Poate puneti mana de la mana si faceti un event by News Reporters ceva, sa mai facem niste publicitate!

@GabYGaBuTzU, asta m-am intrebat si eu cand am incercat sa ma loghez de 5 ori si-mi dadea "Failed, retrying..."

, poti raspunde intr-un timp cat mai scurt la post, te rog? Nu mai pot de nervi si nu vreau sa fac ceva ce voi regreta mai tarziu, multumesc =).

Buna dimineata baieti, ce faceti? Eu astazi voi fi plecat cam toata ziua la bazin si prin oras, asa ca o ultima zi cu prieteni. Tuckson sper ca nu ai uitat de vacanta mea si de rugamintea cu pachetele, ne auzim in game mai pe seara probabil.

@, faina semnatura :v cam veche, zic.

@, nu cred ca a reusit sa gaseasca cineva toate inimile in mai putin de 24 de ore. Hartile sunt facute de playeri nu de administratie, din cate stiam eu.

Ce faceti reporteri? Sa ne fie de bine

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic