Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Contul meu a fost spart!!!! Oricine zice ca sunt eu, nu il credeti. Nu imi mai merge contu', iar yahoo-ul pe care e fost facut contul nu il mai stiu!! Am postat aici ca sa vada toata lumea.

Incerc sa imi amintesc ala ca sa dau recover!

Edited by BoggdaN96

, ar cam trebui, eu ți-aș da rank 1... dar na.. csf. Te salut nabule :*

http://forum.b-zone.ro/topic/41133-news-reporters-sugestii-suggestions/?p=5093502

Dacă sunteți de acord cu jani și credeți că ar fi util ce zic eu acolo, +1. Chiar nu mă supăr :O:)):-

Restul ce mai faceți mă? Bine, sănătoși? Cu raportul cum stați?

Hai că ne auzim prin game, vă pup pe toți jos de tot.

Salut, News Reporters. Ce mai faceti? Va rog eu frumos sa ma scuzati ca postez aici, dar chiar mi-a fost dor :). Vreau sa imi cer scuze pentru posturile pe care le-am facut, dar, sincer sa fiu, nu le-am facut din rautate. Le-am facut pentru a vedea restul membrilor ca sunt multe greseli pe [/news], dar si in alta parte. Stiu ca am fost barfit pe [/f], asta este, a fost si vina mea, dar pot sa va zic ca in ultimul meu post in News Reporters v-am zis tot ceea ce am avut de zis. Sper ca m-ati inteles. O seara faina va doresc. Sper sa revin odata si odata cu un cont aici, bineintes, cand am timp, poate-poate dupa examene. Sunt foarte, foarte multi oameni aici care-s foarte de treaba si mi-au intrat de-a dreptul la suflet. Va tzuc :*. Sper sa nu fiu privit in ochi rai de voi. Nu sunt post-hunter, doar am vrut oleaca sa va deschid putin ochii. Salut.

Alyce e a mea bă. Îl las pe Don pentru ea, gata. Caut avocat să mă despartă de Don. Plătesc bine.

Hai salut. Ce mai faceți mă? Welcome celor noi până acum, mai sunt doi jucători de dat testele, csf.

O săptămână frumoasă să aveți, ne auzim în game.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic