Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doamneee baa ce halal de admini sa iei ban pentru ca nu ai nimic, mor. A cautat peste tot in calculator si nu a gasit nimic, si imi zice 'Succes, in continuare'! si imi da ban, ce e asta? sRn sa nu ma dai afara maine, chiar azi iau unban!

Edited by E m y eXe

Doamneee baa ce halal de admini sa iei ban pentru ca nu ai nimic, mor. A cautat peste tot in calculator si nu a gasit nimic, si imi zice 'Succes, in continuare'! si imi da ban, ce e asta? sNr sa nu ma dai afara maine, chiar azi iau unban!

Cine naibii ii sNr ? =)) Nu de alta, dar eu nu il cunosc...in schimb il stiu decat pe mosul nostru, sRn :)

@, Da, asa e.. mi-e mila de tine. Eu ce sa fac? Am luat si eu rank 5, astept sa-mi dai o bere, sa ma scoti la o ciorba..

Ce faceti? Avem de muncit putin, recruteaza sRn. Ne auzim, salutare! :*

@, N-ai csf. Salut si tie. Ce sa fie si pe aici.. vad ca tot mai activ e topicul acesta, ma incanta asta. :D

Pai cum sa nu fie activ, e topicul de discutii al NR, trebuie sa fie activ, nu se poate altfel. Unde ne mai etalam noi valoarea? :))

@, Da, asa e.. mi-e mila de tine. Eu ce sa fac? Am luat si eu rank 5, astept sa-mi dai o bere, sa ma scoti la o ciorba..

Ce faceti? Avem de muncit putin, recruteaza sRn. Ne auzim, salutare! :*

Te-a vazut si pe tine mai mic si a zis sa-ti dea rank 5? :))

Salut baieti, ce mai faceti? Cum merge cu raportul? Eu am reusit sa il termin ieri, am scapat pe saptamana asta.

Mi-am schimbat si poza de profil.. Ce parere aveti? :>

@, le scoala zmarcu' la astia mici :)))))

Da, cred ca tie iti plac barbatii si nu ti se scoala zmarcu. :)))

Ma faci sa zic si o prostie ...

NA BA, AVATAR AICI DE BASTAN !

Neah, al meu e mai smeq, atat ca nu e facut in PC, e luat de pe net cum se vede. :D

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic