Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

:))) nam ce face dekat sa invat?:)) jok zombie..sau hns...(pacar ca nu stiu) dar nu conteaza:))) Si Frt...cat le ia la aia sa cumpere un hard????sau un pc nou....?:) ca m-am pliktisit...

S-a stricat pc-ul cu serverul? :)))))

Nu prea cred eu că e de la hard , dar mă rog..nici acu n.a revenit :|

Stiu baietii ce au de facut!! Poate maine va fi gata:P! Oricum azi cred ca au fost cu iubitele... nu a lucrat la el:P!!

Edited by dany 1

da sigur :)) ....ei stau si dau la buci si noi ... stam si ne holbam la pereti de plictiseala ...si mai scriem si noi :)) ..... sau facem pardoii =))

sa-mi spuneti daca va placut=)) vocea mea e aia mai groasa :))) da-i de un poker putrigaiule =)))

Edited by dreamcool

da sigur :)) ....ei stau si dau la buci si noi ... stam si ne holbam la pereti de plictiseala ...si mai scriem si noi :)) ..... sau facem pardoii =))

sa-mi spuneti daca va placut=)) vocea mea e aia mai groasa :))) da-i de un poker putrigaiule =)))

Penala asta =)))))

ON: Re

Mda modificata frumos:))!! frumoasa...

Salut colegii! A mai fost inchis serverul asa mult?

Dhaomne ce bine ca nu a mers sv aceste zile:X, am apucat sa mai invat si eu.. :-J

si io am invatat dar tot degeaba ... >:) la marketing tot 2 m luat:))))

Poate ca nu postez unde trebuie.. dar va rog daca puteti ajutati-ma!!

Am instalat GTA din nou si cand intru pe server .. in loc sa imi apara sa bag parola.. el intra in joc normal.. ce sa fac? va rog ajutati-ma! [-o<

si io am invatat dar tot degeaba ... >:) la marketing tot 2 m luat:))))

Poate ca nu postez unde trebuie.. dar va rog daca puteti ajutati-ma!!

Am instalat GTA din nou si cand intru pe server .. in loc sa imi apara sa bag parola.. el intra in joc normal.. ce sa fac? va rog ajutati-ma! [-o<

Reinstaleaza sa-mpull.. si cred ca merge..

Buna seara, in aceasta zii am intampinat cateva probleme pe care a trebuit sa le rezolv, imi cer scuze ca nu am putut sta foarte mult timp online in joc, noapte buna, sedinta a fost amanata pentru weekend-ul urmator, voi da salarii duble si prime.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic